2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Refleks olarak makas yapıyordum ben de ilk zamanlar ama öyle kavrayamıyor benim pipili. Artık hep c şeklinde yapıyorum ve elimi asla kıpırdatmıyorum durdukça uyarıyorum yağlı sütü de alması lazım diye. Memede uyumaya çalışıyor çünkü.

Ve en önemlisi üzülmemek birkaç gündür hep ağlıyorum babam da hasta hastanede yatıyor annem yanımdaydı ona bakmaya gitti bi yandan babama üzülüyorum bi yandan uykusuzum her şey etkiliyor mentalimi bir an önce toplamam gerekiyor

cok sag ol canim

ayy umarim asla yukselmez, en cok o yukseldigiyle kalsin, emdigi yarasin sifa olsun minnosa

kizlar uyku tulumuyla mi uyutuyorsunuz hep? ben 0-3 aylik tulum almistim aslinda iki tane ama bizim beyefendi 55 cm dogmak gibi bir koca danalik yapinca benim 0-3 ay kiyafet planlarinin bir kismi patladi biraz. tulumlar da ayagi hareket ettikce dar geliyor gibi geldi, kollarini acikta birakip ince bir ortu ortuyorum su an, 2 ayliga kadar bir sey olmaz diyor herkes ama yine de icim rahat edemedi. eller serbest tulum mu alsam, yoksa yarim kundak tulumlar gordum onlardan mi alsam? ne dersiniz, tecrubeleriniz nasil?

Kızlar 39+2 haftalık hamileyim normal doğumu bekliyorum adet ağrısı gibi ağrım var ama öyle aşırı derecede bir ağrı değil sizce bu doğum sancısı mı

Arkadaşlar bugün doğuma gircem içim bir hoş heycandan çok korku var sanki bana dua eder misiniz çok güzel geçti kızlar oğlumda ben de iyiyiz yazabileyim Allah'ın izniyle
Allah yardımcın olsun canım. Ama hiç korkma olur mu. Çünkü herşey çok güzel gidecek hic acı vs duymuyorsun igne falan da aşı gibi düsün bi acısı yok pek. Baya bir uyanmiyor belinden aşağısı. Evladın sağlıcakla gelsin sana

Arkadaşlar bugün doğuma gircem içim bir hoş heycandan çok korku var sanki bana dua eder misiniz çok güzel geçti kızlar oğlumda ben de iyiyiz yazabileyim Allah'ın izniyle
canim hic merak etme, her sey tahmininden guzel olacak, zaten o surec baslayinca oyleydi boyleydi derken bir bakiyorsun ki yavrun kucaginda

dularim seninle, saglikla, bir avazda insallah

eldiveni emzik yapmaktan kastin sisirip bir sisik bir parmagi emzik gibi agzina sokup yandan enjektorle vermek mi canim? yoksa eldiveni sol eline giyip, kucuk parmaginla damagini uyarip emme refleksi harekete gecirince yandan vermek gibi mi? ikincisinde emme refleksi aktif oldugu icin, yani surekli uyarildigi icin red edemiyorlar dediler bana, hemsireler de doktor da.

siz simdi degerlere baktiriyorsunuz muhtemelen, ayy allah’im n’olur duy sesimizi, degerleri yuksek cikmasin minnosun cok sukur desin doktor da, annesi de, tum sevenleri de…

Ben böyle bisey aldım elleri kolları hem uyandırıyor hareket edince hem de örtüsünü yüzüne çekmesin diye. Penye bu, bunu giydirip sonra normal örtüyorum battaniyeyle omuzlarına kadar

Eklentiler

• IMG_0364.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar 39+2 haftalık hamileyim normal doğumu bekliyorum adet ağrısı gibi ağrım var ama öyle aşırı derecede bir ağrı değil sizce bu doğum sancısı mı
canim vucut kendini doguma hazirliyor hafif olanlarda, bana oyle demisti doktorum. bu arada ben dogum sancilarimi senin dedigin gibi yasadim, son uc gun adet sancisi gibi agrilarim artmisti, son gece artik iyice vuruyordu ama benim adetim normalde de agrili gectigi icin aci esigim yuksek haliyle ben dogum sancisi oldugunu cok anlamamisim, suni sanciyla doguracagim artik diye gittim, nst’de sancim tavandi.

Ben böyle bisey aldım elleri kolları hem uyandırıyor hareket edince hem de örtüsünü yüzüne çekmesin diye. Penye bu, bunu giydirip sonra normal örtüyorum battaniyeyle omuzlarına kadar
bendeki de bundan canim ama deneyimleyemedim tam iste, bir de kollari cok sikistirmiyor bu sanki degil mi, icerisinde hareket edip uyandirmiyor mu yine de?

Beşiğe nasıl geçiriyorsun canım benimki anında uyanıyor

Ben eski usul battaniyeden kundak yapıp yatırıyorum valla

Evet zaten son haftam hala gecmedi ağrım hastaneye gidiyim mi sizce benim adetlerimde çok sancılı geçer

Kız hep yan biliriz ya, dün şok oldum sırt üstü en güvenli tahliyeyi yaparmış kafa tan olacakmış. Bilgi değişmiş ya bu konuda

Evet zaten son haftam hala gecmedi ağrım hastaneye gidiyim mi sizce benim adetlerimde çok sancılı geçer
Benim de böyle canım dünden beri sanki adet olmuşum olacakmışım gibi ağrı geliyor ara ara ve diğer günlerden farklı olarak dün öğleden beri bel ve sırt ağrım var sanki yaklaştı gibi hissediyorum

Ben kundak yapıyorum canım, tulum falan sevmedi gibi pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…