Bence yakın ben birazdan gidicem hastaneye ne olur ne olmaz benim hala geçmedi hala ağrıyor ama az az dusada girdim rahatlamadimBenim de böyle canım dünden beri sanki adet olmuşum olacakmışım gibi ağrı geliyor ara ara ve diğer günlerden farklı olarak dün öğleden beri bel ve sırt ağrım var sanki yaklaştı gibi hissediyorum
Haber ver canım, benim de dün doktor randevum vardı nst ye girdim sadece bir kez 40a yükseldi sancı. Doktor çıkışı 4 km yürüdüm 7 kat merdiven çıktım ondan sonra başladı ağrılarım ama düzensiz şuanBence yakın ben birazdan gidicem hastaneye ne olur ne olmaz benim hala geçmedi hala ağrıyor ama az az dusada girdim rahatlamadim
Tamam canım haber veririm büyük ihtimalle doğumun habercisi yakın ikimizindeHaber ver canım, benim de dün doktor randevum vardı nst ye girdim sadece bir kez 40a yükseldi sancı. Doktor çıkışı 4 km yürüdüm 7 kat merdiven çıktım ondan sonra başladı ağrılarım ama düzensiz şuan
Ayy inşallah hayırlısıyla canımTamam canım haber veririm büyük ihtimalle doğumun habercisi yakın ikimizinde
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede şifa versin inşallahVe en önemlisi üzülmemek birkaç gündür hep ağlıyorum babam da hasta hastanede yatıyor annem yanımdaydı ona bakmaya gitti bi yandan babama üzülüyorum bi yandan uykusuzumher şey etkiliyor mentalimi bir an önce toplamam gerekiyor
İşaret parmağı pamukla doldurup bağlıyorsun bu şekilde balım.eldiveni emzik yapmaktan kastin sisirip bir sisik bir parmagi emzik gibi agzina sokup yandan enjektorle vermek mi canim? yoksa eldiveni sol eline giyip, kucuk parmaginla damagini uyarip emme refleksi harekete gecirince yandan vermek gibi mi? ikincisinde emme refleksi aktif oldugu icin, yani surekli uyarildigi icin red edemiyorlar dediler bana, hemsireler de doktor da.
siz simdi degerlere baktiriyorsunuz muhtemelen, ayy allah’im n’olur duy sesimizi, degerleri yuksek cikmasin minnosuncok sukur desin doktor da, annesi de, tum sevenleri de…
Ya aşkitom bu konuda herkes ikiye ayrılmış durumda sırt üstü en güvenilir diyen de var ama bana nedense yan daha güvenilir geliyor. Sırt üstü içime sinmiyor öyle paniklerim sanırımKız hep yan biliriz ya, dün şok oldum sırt üstü en güvenli tahliyeyi yaparmış kafa tan olacakmış. Bilgi değişmiş ya bu konuda
Aşkitom bizim eller firarlı model 1.0 tog şu an onu giydirip yatırıyorum. Üstüne herhangi bir şey örtmüyorum gece sadece tulumla yatıyor. Gündüz yanında uyumuyorsam örtüyorum. Hastanede yoğun bakımda kundak yapıyordum çok huzursuz olduğu için ama evde yapmıyorum böyle daha rahat ediyor.kizlar uyku tulumuyla mi uyutuyorsunuz hep? ben 0-3 aylik tulum almistim aslinda iki tane ama bizim beyefendi 55 cm dogmak gibi bir koca danalik yapinca benim 0-3 ay kiyafet planlarinin bir kismi patladi biraz.tulumlar da ayagi hareket ettikce dar geliyor gibi geldi, kollarini acikta birakip ince bir ortu ortuyorum su an, 2 ayliga kadar bir sey olmaz diyor herkes ama yine de icim rahat edemedi. eller serbest tulum mu alsam, yoksa yarim kundak tulumlar gordum onlardan mi alsam? ne dersiniz, tecrubeleriniz nasil?
Canım ben müslin örtüden yarım kundak yapıyorum. kollarını yanlarda sabitliyorum bacaklar serbest kalıyor. Sonra da Junoya yatırıp sabitliyorum. Uyurken irkilmeleri sıçramaları oluyor. Doktor böyle sabitlenince kendini anne karnında gibi güvende hissettiğini söyledi. Hazır kundaklar da varmış ama ben almamıştım. Şimdilik idare ediyorum. Zaten 2. Aydan sonra kundak istemedi doktor. Uyku tulumu ile yatırın dedi bizekizlar uyku tulumuyla mi uyutuyorsunuz hep? ben 0-3 aylik tulum almistim aslinda iki tane ama bizim beyefendi 55 cm dogmak gibi bir koca danalik yapinca benim 0-3 ay kiyafet planlarinin bir kismi patladi biraz.tulumlar da ayagi hareket ettikce dar geliyor gibi geldi, kollarini acikta birakip ince bir ortu ortuyorum su an, 2 ayliga kadar bir sey olmaz diyor herkes ama yine de icim rahat edemedi. eller serbest tulum mu alsam, yoksa yarim kundak tulumlar gordum onlardan mi alsam? ne dersiniz, tecrubeleriniz nasil?
İyice dalınca uyanmıyor canım çok şükürBeşiğe nasıl geçiriyorsun canım benimki anında uyanıyor
Evet çok sıkıştırmıyor ama yüzünü falan elleyemiyor bide battaniyesine çarpıp yüzünü kapatamaz içim rahat. Uyandırmıyor benimkini rahatbendeki de bundan canim ama deneyimleyemedim tam iste, bir de kollari cok sikistirmiyor bu sanki degil mi, icerisinde hareket edip uyandirmiyor mu yine de?
Nst de sancım bir kere 100 geçti açıklık yok gibi birşey dedi serum verdi serumdan sonra tekrar nst ye bakılacak doktor yalancı sancılar olabilir dedi 40. Haftadan sonra iki güne bir gel dedi şuan 39+2 haftalığım gelmeye niyeti yok gibiAyy inşallah hayırlısıyla canım
Benimde sarı akıntım var bayadir ama azar azar geliyor ama seninki bir kerede çok mu yoğun geldiKızlar nişan illaki kanlı mı olur ? Azönce lavaboya gittiğimde kokusuz sarı beyaz arası yoğun bir akıntımın geldiğini gördüm. Nişan olabilir mi ? Doğum yapan arkadaşlardan bu şekilde nişanı gelen oldu mu ?
Selam kızlar şimdiye kadar hastanedeydim ,oglanin ,benim tahlil sonuclarim vardı . Öldüm bittim resmen.Birde aile hekimliğinde aramislardi bugün onu da aradan çıkardım.
Size birşey soracağım .Aile hekimliğinde ki hemşire bana doğduktan 5 gün sonra aile hekimliğinde topuk kanı alınacağını söyledi.Bende hastanede alıyorlar zaten dedim.Bazi hormonlar belirmiyor gibi bişey dedi ama bana tuhaf geldi açıkçası 2. Topuk kanı alınması.Sizede böyle bir durum oldu mu
Evet canım bir kez yoğun geldi benimBenimde sarı akıntım var bayadir ama azar azar geliyor ama seninki bir kerede çok mu yoğun geldi
Bişey diyemiyorum belki de ben sağlıkçıyım diye ama bende hep diyorum ki çabuk toparlanıp kendim bakayım kalabalık gitsin bir an evvel insan kalabalığı beni daha çok yoruyor insan annesiyle de anlaşamıyor bazen sizi anlıyorumAğrı vs konusunda sorunum yok ama benim tek başıma bakmaya cesaretim yok açıkçası çok tecrübesizim ve yardımsız süreci götürmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?