Sarılığımız stabil çıktı çok şükür canımNaptın canım
Ben de sabah uyanınca iyi gibiyim akşam olurken kasvet çöküyor içime. Yarın işe başlayacak eşim. Tam da senin gibiyimBenim de akşam olurken içim çok daralıyor . Aşırı bunalıyorum. Eşimin evden gitmesini hiç istemiyorum mesela. O gidince daha kötü hissediyorum . Ama lohusalıktan dolayı işte . Geçici bi durum canım.
İnşallah kuzumBirden uykulu hale gelmeye başladı yüzü sarardı 4-5 saat içinde. Yine yükseldi diye düşünüyoruz ama inşallah bize öyle gelmiştir stabildir sarılığı dünkü gibi…
Ay çok sevindim valla ya. Bizde de bakıldı ama sonuç Gelmedi dahaKızlar hastaneden çıktım sarılık stabil korkulacak bir şey çıkmadı. Bi kan sonucunu bekliyorduk genetik o çıkmış G6 enzim eksikliği çıktı hematoloji. Genetik bir rahatsızlık.
Canım geçmiş olsun, enzim eksikliği benim bir arkadaşımda var. Hiç korkulacak bişey değil bence, ilaçlara dikkat ediyor, bakla yemiyor. Gelmiş geçmiş olsun canım benimSarılığımız stabil çıktı çok şükür canım
Merak etmee geliiiir, benimki 40+4’te geldiii hiç beklemediğim bir anda.. Stres yapma yeterki. Ben doğumdan önce 2 gün üst üste uzun uzun yürüyüşler yaptım etkisi olduğunu düşünüyorum, fayda sağlar belkiKızlaaaar 40+2 ile rekora mı gidiyorum benim gibi olan kaldı mıııı ses verin lütfeeeen
Ben 6 saate bir yapıyorm genelde canım. Evet tabiki burun deliklerş küçük hemen doluyor. Zararı yok yapabilirsinCanım yaptım 1 saat önce emzirmeden önce bebek kendine geldi inanamadım bildiğin sümük çıktı yani minicik burun deliğinden. Günde kaç kez yapıyorsun?
Burnunu aç rahat yesin yoksa tam tıkanır. Bide yemek verirken emzirme yaşadığına uzandır başı dik yedir. Yemek sonrası 15 dakika dik tut. Önemli şeyler bunlarBenimki emerken kaç kere oluyor. Nefes alamıyor o an
Bende günlük 1 saat yapıyorum canım ama sen ne kadar süre yaptın başka bişey yaptın mıMerak etmee geliiiir, benimki 40+4’te geldiii hiç beklemediğim bir anda.. Stres yapma yeterki. Ben doğumdan önce 2 gün üst üste uzun uzun yürüyüşler yaptım etkisi olduğunu düşünüyorum, fayda sağlar belki
Şimdi bir arkadaşımızla konuştuk onda da aynı eksiklikler var korkma abla dedi anlattı bayağı bi içim rahatladı.Canım geçmiş olsun, enzim eksikliği benim bir arkadaşımda var. Hiç korkulacak bişey değil bence, ilaçlara dikkat ediyor, bakla yemiyor. Gelmiş geçmiş olsun canım benim
Ay iyi maşallahSarılığımız stabil çıktı çok şükür canım
Bugün akşam yine yaptım yine maşallah çıktı sabah akşam yapayım ben o zaman rahat etsin. Hem daha verimli besleniyor burnu açınca sankiBen 6 saate bir yapıyorm genelde canım. Evet tabiki burun deliklerş küçük hemen doluyor. Zararı yok yapabilirsin
Sevindim kan alınmadığına oda çok üzücü oluyorCanım 9.9 çıktı ama cihazla kan bakılmadı şükür
Bende son haftamdayim canım 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersiz de yapiyordum ama 2-3 gündür kalçamda çok ağrim var bacak bacak üstüne de atamiyorum öyle bekliyoruzBende günlük 1 saat yapıyorum canım ama sen ne kadar süre yaptın başka bişey yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?