- 31 Ocak 2025
- 573
- 582
- 18
- 27
Yani bir gün öncesinde işte yine yürüyüş yaptım eve gelip ahududu yaprağı çayı içtim yanında hurma yedim sonra pilates topunda bi 20 dk falan hareket yaptım. Tüm tuşlara bastığım bir geceydiBende günlük 1 saat yapıyorum canım ama sen ne kadar süre yaptın başka bişey yaptın mı
Benim rekor değil ama 39+4Kızlaaaar 40+2 ile rekora mı gidiyorum benim gibi olan kaldı mıııı ses verin lütfeeeen
Kızlar bende 38+3 teyim. Ama çok heyecanlıyım şimdiden. Sizi düşünemiyorum inşallah zamanı geçmeden gelirler. 40 haftayı aşınca nasıl kontrol ediyor doktorlar? Ben hala haftada bir gidiyorumBende son haftamdayim canım 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersiz de yapiyordum ama 2-3 gündür kalçamda çok ağrim var bacak bacak üstüne de atamiyorum öyle bekliyoruz
Bana 40 haftayı geçtikten sonra iki güne bir geleceksin dedi sancın olsun veya olmasın birşeyin yoksa da geleceksin dedi inşallah 40 olmadan gelir şuan 39+4ümKızlar bende 38+3 teyim. Ama çok heyecanlıyım şimdiden. Sizi düşünemiyorum inşallah zamanı geçmeden gelirler. 40 haftayı aşınca nasıl kontrol ediyor doktorlar? Ben hala haftada bir gidiyorum
Ben yurtdışındayım 38+3 de kontrolüm vardı 40+1 de doğmazsa randevum var 2 haftada bir şeklinde ama şikayetim olduğu anda direk hastaneye yada kliniğe randevusuz gidebiliyorum ama bebekte sıkıntı yok hareketlerini takip ediyorum öyle bekleyecegiz, benim evde de ahududu yaprağı çayı var içeyim mi kızlar yürüyüş pilates ve hurmaya ek olarak???Kızlar bende 38+3 teyim. Ama çok heyecanlıyım şimdiden. Sizi düşünemiyorum inşallah zamanı geçmeden gelirler. 40 haftayı aşınca nasıl kontrol ediyor doktorlar? Ben hala haftada bir gidiyorum
Darısı başımaa canım ben yürüyüş, hurma ve merdivene başladımYani bir gün öncesinde işte yine yürüyüş yaptım eve gelip ahududu yaprağı çayı içtim yanında hurma yedim sonra pilates topunda bi 20 dk falan hareket yaptım. Tüm tuşlara bastığım bir geceydiSabahında suyum sızmaya başladı işte ertesi sabah doğmuştu.
Daha var canım senin önünde 3 gününBenim rekor değil ama 39+4bu gidişle bende rekora dogru giderim
Ben içiyorum 1 haftadır her günBen yurtdışındayım 38+3 de kontrolüm vardı 40+1 de doğmazsa randevum var 2 haftada bir şeklinde ama şikayetim olduğu anda direk hastaneye yada kliniğe randevusuz gidebiliyorum ama bebekte sıkıntı yok hareketlerini takip ediyorum öyle bekleyecegiz, benim evde de ahududu yaprağı çayı var içeyim mi kızlar yürüyüş pilates ve hurmaya ek olarak???
Sözde yapıyorum ama ne kadar çıkmam gerekiyor acaba merdiven kuşumAşkım hareket tuşuna mı bassan merdiven inme çıkma yürüyüş falan
Ay o kadar gitti işte kafam . Büyük oğlum 24.10.22 onu düşünerek yazdım sanırım
Ben doguramıyorumArtık gebelikle ilgili konuşan kimse kalmadı, herkes bebişler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor, hala doğurmayan 3-5 kişi kaldık sanırım
Rabbim kolay etsin canım vaktinde gelsin inşallahDarısı başımaa canım ben yürüyüş, hurma ve merdivene başladımpeki normal mi sezeryan mı oldu canım kaç kg oldu bebişin
Tabi canım bebek daha rahat ediyor hem boğulma riskini azaltıyorsun. Beslenmeden önce yap sonra besle bi 10 dakika bekle sonra besleBugün akşam yine yaptım yine maşallah çıktı sabah akşam yapayım ben o zaman rahat etsin. Hem daha verimli besleniyor burnu açınca sanki
Benim oğlum da öyleBen doguramıyorumbenim oğlan bizi kandırıp duruyor sürekli.
Ben haftada 2 pilatese gidiyorum. Ekstra da ahududuya başladım içmeye 2 gündür. Elimden geldiğince de yürümeye çalışıyorum ama 3-4 bin adımı geçmiyor. Aşağı doğru ilerlediğini hissediyorum ama bakalımBen yurtdışındayım 38+3 de kontrolüm vardı 40+1 de doğmazsa randevum var 2 haftada bir şeklinde ama şikayetim olduğu anda direk hastaneye yada kliniğe randevusuz gidebiliyorum ama bebekte sıkıntı yok hareketlerini takip ediyorum öyle bekleyecegiz, benim evde de ahududu yaprağı çayı var içeyim mi kızlar yürüyüş pilates ve hurmaya ek olarak???
Ay biran önce inşallah bizmkiside gaz sorununu kaldırır ortadan yazık çok zorlanıyorlarİlk zamanlar zor olur ama sora bi düzen oturuyor canim. Allah yardimcimiz olsun her konudaEmme ve gaz sorunumuz yok şükür iyi gidiyoruz. Kızım da alıştı baya bi. Korktuğum kadar olmadı, arada bi kiskançlik tutsada şükür çabuk alıştı
Doğuma hazırlık kasılmalarıymış doktor hazır ol her an gelebilir diyor ama gelmek istemiyorBenim oğlum da öyletam bu defa geliyor diyorum yok gelmiyor şundan 1 saat öncesine kadar 20-25 dk da bir kasılma ve sancı oldu 3-4 kez ama devamı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?