2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende günlük 1 saat yapıyorum canım ama sen ne kadar süre yaptın başka bişey yaptın mı
Yani bir gün öncesinde işte yine yürüyüş yaptım eve gelip ahududu yaprağı çayı içtim yanında hurma yedim sonra pilates topunda bi 20 dk falan hareket yaptım. Tüm tuşlara bastığım bir geceydi Sabahında suyum sızmaya başladı işte ertesi sabah doğmuştu.

Bende son haftamdayim canım 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersiz de yapiyordum ama 2-3 gündür kalçamda çok ağrim var bacak bacak üstüne de atamiyorum öyle bekliyoruz
Kızlar bende 38+3 teyim. Ama çok heyecanlıyım şimdiden. Sizi düşünemiyorum inşallah zamanı geçmeden gelirler. 40 haftayı aşınca nasıl kontrol ediyor doktorlar? Ben hala haftada bir gidiyorum

Kızlar bende 38+3 teyim. Ama çok heyecanlıyım şimdiden. Sizi düşünemiyorum inşallah zamanı geçmeden gelirler. 40 haftayı aşınca nasıl kontrol ediyor doktorlar? Ben hala haftada bir gidiyorum
Bana 40 haftayı geçtikten sonra iki güne bir geleceksin dedi sancın olsun veya olmasın birşeyin yoksa da geleceksin dedi inşallah 40 olmadan gelir şuan 39+4üm

Ben yurtdışındayım 38+3 de kontrolüm vardı 40+1 de doğmazsa randevum var 2 haftada bir şeklinde ama şikayetim olduğu anda direk hastaneye yada kliniğe randevusuz gidebiliyorum ama bebekte sıkıntı yok hareketlerini takip ediyorum öyle bekleyecegiz, benim evde de ahududu yaprağı çayı var içeyim mi kızlar yürüyüş pilates ve hurmaya ek olarak???

Darısı başımaa canım ben yürüyüş, hurma ve merdivene başladım peki normal mi sezeryan mı oldu canım kaç kg oldu bebişin

Ben içiyorum 1 haftadır her gün

Bugün akşam yine yaptım yine maşallah çıktı sabah akşam yapayım ben o zaman rahat etsin. Hem daha verimli besleniyor burnu açınca sanki
Tabi canım bebek daha rahat ediyor hem boğulma riskini azaltıyorsun. Beslenmeden önce yap sonra besle bi 10 dakika bekle sonra besle

Ben haftada 2 pilatese gidiyorum. Ekstra da ahududuya başladım içmeye 2 gündür. Elimden geldiğince de yürümeye çalışıyorum ama 3-4 bin adımı geçmiyor. Aşağı doğru ilerlediğini hissediyorum ama bakalım

Ay biran önce inşallah bizmkiside gaz sorununu kaldırır ortadan yazık çok zorlanıyorlar

Benim oğlum da öyle tam bu defa geliyor diyorum yok gelmiyor şundan 1 saat öncesine kadar 20-25 dk da bir kasılma ve sancı oldu 3-4 kez ama devamı gelmedi
Doğuma hazırlık kasılmalarıymış doktor hazır ol her an gelebilir diyor ama gelmek istemiyor gelişini durdurduk diye tripmi atıyor ne yapıyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…