- 12 Ocak 2017
- 675
- 697
- 103
- 32
İnşallah kuzum haberdar et bizideBirden uykulu hale gelmeye başladı yüzü sarardı 4-5 saat içinde. Yine yükseldi diye düşünüyoruz ama inşallah bize öyle gelmiştir stabildir sarılığı dünkü gibi…
Ne illet bir şeymiş ya bu. Kuzum az sabir edin geçicek elbetBarlas yine sarardı hastaneye gidicez mamasını falan yedirdikten sonra allahım artık ağlıycam delircem ya
Bende aynı akşam olunca başlıyor. Herkes mutsuzum sanıyor ama mutsuz değilimBenim de akşam olurken içim çok daralıyor . Aşırı bunalıyorum. Eşimin evden gitmesini hiç istemiyorum mesela. O gidince daha kötü hissediyorum . Ama lohusalıktan dolayı işte . Geçici bi durum canım.
Eşime sarmıyorum ben ama haykırarak ağlayasım geliyor sonra başlıyorum ağlamayaTam ben yazıyordum evde iki göz iki çeşme geziyorum... Sebepsiz yere biraz hava almak istiyorum hava bozuk eşime sariyorim bol bol
En kısa zamanda geçsin inşallah bebeğim etkilensin istemiyorumBen ağlamıyorum ama çok sinirliyim her an cam kapı indirecek gibiyim eşime karşı. Sarılıktan dolayı gibi geliyor sinirim ama lohusalıkta var elbette. Mesela şu an uyuyor eşim uyuyor diye gebertesim var hajsjsj bugün pazar evdesin niye uyuyorsun diye kaos çıkartasım var. Normal şartlarda böyle biri değilim uyusun dinlensin derdim ama şu sıralar diyemiyorum. Geçecek elbette böyle kalmayacak.
Canım zamanla geçiyor. Ama kendini kaptırma. Kendine iyi gelecek şeyler yapBende aynı akşam olunca başlıyor. Herkes mutsuzum sanıyor ama mutsuz değilim
Eşime sarmıyorum ben ama haykırarak ağlayasım geliyor sonra başlıyorum ağlamaya
En kısa zamanda geçsin inşallah bebeğim etkilensin istemiyorum
Sarıyı bilmiyorum ama Osman'ın göbeği düştükten sonra az kan bulaşmıştır 1 2 kereKızlar Bera’nın göbeği 4.gün düştü. Biraz erken olduğu için riskli olduğunu biliyordum. Düşmeden 1 gün önce doktor kontrolünde kötü bir koku vardı göbeğinde, doktor da dezenfektanla temizle arada dedi. Ertesi gün düştü. Bugün badisine baktım sarı bi akıntı bulaşmış. Enfeksiyon mu acaba ? Var mı başına gelen ?
ayy vallahi iyi ki varsiniz kizlar ya, ben gercekten ben beceremiyorum herhalde bu cocugu uyutmayi diye dusunmeye baslamistim
memeyi de emzik gibi kullansin hic istemiyorum, oyle alisirsa sonra isimiz cok zor olur gibi geliyor ama baska turlu de ne susuyor ne uyuyor
Her mesajda kendimden bir şeyler görüyorum, çok iyi geliyor yalnız olmadığımı bilmekAşırı gülüyorum şu angece boyu tam olarak böyleyim gündüz sıpa kedi gibi uyuyor gece ortalığın anasını ağlatıyor en son daha beşiğe koyarken uyanmaya başladı
Oh çok iyi canım en son mesajlarını okuyunca arttı diye korkmuştum ama sevindim şimdi, geçsin gitsin şu sarılık belası artık inşallah ya.Neymiş peki G6 enzim ekskliği?Kızlar hastaneden çıktım sarılık stabil korkulacak bir şey çıkmadı. Bi kan sonucunu bekliyorduk genetik o çıkmış G6 enzim eksikliği çıktı hematoloji. Genetik bir rahatsızlık.
Hayır canım kesinlikle sadece sen değilsin, ağlamam bile değişti benim resmen hıçkıra hıçkıra sesli sesli ağladım kendimi çok çaresiz hissettiğim bi kaç seferde. Kendimi yükseltmeye çalışıyorum, başarıyorum da ama asla kalıcı olmuyor maalesef sürekli o daralma duygusu geri geliyor.İyi günler hanımlar, benim içim çok daralıyor sebepsiz yere ağlayıp duruyorum bu durum ne zaman geçer sadece ben böyle değilim demi
İnşallah rahat bırakır oğlumu zıkkım. Genetik bir bozuklukmuş herhangi bir ilacı veya tedavisi olmayan. Ömür boyu dikkat etmesi gerekecek. İlaçlar, yiyecekler, stres, yoğun spor. Çok uzun anlatımı inan hematolojiyle görüşeceğiz yarın. Çok hızlı nefes alıp veriyor diyordum dün G6 enzim eksikliği yaparmış. On saat anlattı doktor işte de yazıya dökmesi çok zor. Şok içindeyim inşallah çıkmaz diyordum. Bir de anneden geçermiş iyice canım sıkıldı. Ben de böyle bir şey yok ama bildiğim kadarıyla oğluma vermişim…Oh çok iyi canım en son mesajlarını okuyunca arttı diye korkmuştum ama sevindim şimdi, geçsin gitsin şu sarılık belası artık inşallah ya.Neymiş peki G6 enzim ekskliği?
Ya sarılık o yüzden i bu kada cok sürmüşKızlar hastaneden çıktım sarılık stabil korkulacak bir şey çıkmadı. Bi kan sonucunu bekliyorduk genetik o çıkmış G6 enzim eksikliği çıktı hematoloji. Genetik bir rahatsızlık.
Kaptırmıyorum kendimi ama elimde değil gözlerim doluyor hemenCanım zamanla geçiyor. Ama kendini kaptırma. Kendine iyi gelecek şeyler yap
Çaresiz hissetme değil içim daralıyor gibi başka bir sorun olsa çözüm bulacağım ama yokHayır canım kesinlikle sadece sen değilsin, ağlamam bile değişti benim resmen hıçkıra hıçkıra sesli sesli ağladım kendimi çok çaresiz hissettiğim bi kaç seferde. Kendimi yükseltmeye çalışıyorum, başarıyorum da ama asla kalıcı olmuyor maalesef sürekli o daralma duygusu geri geliyor.
Ay aynısı yemin ederim brnde durup durup ağlamak istiyorumBende aynı akşam olunca başlıyor. Herkes mutsuzum sanıyor ama mutsuz değilim
Eşime sarmıyorum ben ama haykırarak ağlayasım geliyor sonra başlıyorum ağlamaya
En kısa zamanda geçsin inşallah bebeğim etkilensin istemiyorum
Benim de akşam olurken içim çok daralıyor . Aşırı bunalıyorum. Eşimin evden gitmesini hiç istemiyorum mesela. O gidince daha kötü hissediyorum . Ama lohusalıktan dolayı işte . Geçici bi durum canım.
Naptın canımBirden uykulu hale gelmeye başladı yüzü sarardı 4-5 saat içinde. Yine yükseldi diye düşünüyoruz ama inşallah bize öyle gelmiştir stabildir sarılığı dünkü gibi…
Bende de devamlı bişey olacak korkusu var. Doğum sonrası kaygı bozukluğu tarzı bişey. Benim de genelde akşamları oluyor hava kararınca. Nazar değmesinden, hastalanmasından, boğazına bişey kaçmasından, herhangi bişeyden işte aklına ne gelirse. Çok seviyorum diye ağladım geçen gün. Ama çok sevmekten de korkuyorum, sevdiğimle sınanmaktan. Sürekli dua ediyorum. Ama bi türlü rahatlayamıyorum. Ne zaman geçer, geçer mi bilmiyorum.Kaptırmıyorum kendimi ama elimde değil gözlerim doluyor hemen
Çaresiz hissetme değil içim daralıyor gibi başka bir sorun olsa çözüm bulacağım ama yok
Ahh kıyamam sizee. İnsan kendisine o kadar acımıyor da işte el kadar bebe olunca..Belirsizlikte zor hakkımızda hayırlısı ins
Ben oğlumda bebekken iğne ve kan alma durumlarinda çok kötü etkileniyordum.Topuk kanı alırken zırıl zırıl ağlamıştım,iğne olacağı günler karalar bagliyordum.Hatta eşim ona asi olacağı zaman odada duramamis ağlamıştı
Doktorum yere paralel olacak şekilde yüksekte uzat ve buz tut dedi günde 3 kere. Karnım gazdan da şiş olduğu için ona da korkuyorum ama sen deneyebilirsinBenim de 5. gün ve sağ ayak bileğim şiş hala. Havada tutarsam biraz iniyor ancak yere sarkıtınca yine şişiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?