2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynı benimki de öyleydi canım. Çok şaşırtıyor tepkileri hiç belli olmuyor. Koskoca çocuk geçen kalabalığın ortasında bir pırt yaptı. Ooooh gazımı çıkardım dedi hiç de utanmadı. Nezaketli kibar yavrumdu o ana kadar. Evin işlerini hallettin mi?

Ay çok güldüm oğlum da acayip cümleler kuruyor nerden öğreniyor bilmiyorum hayretle baka kaliyorum

İnşallah canım olumlu bakmaya çalışıyorum ben de, zaten annemle pek anlaşamıyorduk, uyurken uyurum sonra ev işlerini hallederim diyorum, kedimle ilgilenirim bakalım inşallah güzel geçer

Benimkiler de beni birkaç saat yalnız bırakacaklar mecburen ödüm kopuyor yalnız yetişemezsem diye 40 gün hep yanımda eşim ya da annem olacaktı planladığımız gibi gitmedi bi türlü

Benim de öyle birkaç saat yalnız kaldığım oldu canım ben de ilkinde çok korktum ama bebekle yalnız ilgilenmek bana çok iyi hissettirdi iyi hiç korkma

Bu gün konuştuk içim rahatladı kanala inmiş baş geliş beyefendi haftaya gelişini bekliyoruz artık dedi 1 cm açıklık var henüz kalın dedi ama yumuşamaya başlamış. Bebek biraz minyon normal ben 148 cm eşim 172 cm ikimizde zayıfız doktor da bize bakarak siz minyonsunuz bebek de size çekmiş dedi azıcık minik ama haftasıyla uyumlu.

Kızlar kabak tatlısı sarılığa iyi geliyormuş sanırım kabak lifli olduğu için bebek kolay sindiriyor tabi siz yiyeceksiniz onu bebek de bol bol kaka yapacak mantık bu bence. Çünkü bebekte gaz olmuyormuş ve kakayı kolay yapıyormuş.

Ameliyat snrası içimde plesenta parçası kaldı canım rahme yapışık onu almaya çalışacaklar riskli herkes rahmin alınacak dedi bu profa yönlendirdi umudum var dedi
Aa çok geçmiş olsun. İnşallah hasarsız şekilde rahmin alınmadan çıkarsın. Eğer alinsada dünyanın sonu değil senin için hangisi hayırlıysa öyle olsun. Bebiklerine iyi şekilde büyütmen için çıkınca haber et.

Kızlar merhaba. Kanamalarınız ne halde benimki hala az az devam ediyor.

Onlarda bebek cnm hemde koca bebek Boya tamir işi bitmisti ama bazı yerler olmamış tekrar yapılacak çok şükür biraz yol aldık ,inş doğuma kadar biter diye temenni ediyorum

Bu hafta 1.ay asimiz varmış aşıdan sonra bebek huy değiştirir derler bakalım beni neler bekliyor

İyi çok sevindim açıklığı nasıl kontrol ediyorlar ultrasonla mı el ile mi 38+4 üm çatı kontrolü de yapılmadı. Sizde yaptılar mı

İnşallah canım olumlu bakmaya çalışıyorum ben de, zaten annemle pek anlaşamıyorduk, uyurken uyurum sonra ev işlerini hallederim diyorum, kedimle ilgilenirim bakalım inşallah güzel geçer
İnşallah canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…