Benim de eşim bugün işe başladı. Boşlukta gibiyim. Bebişi uyuttum mutfağı toparlayacağım. İnşallah içimizdeki huzursuzluk biran önce geçer .Ben de sabah uyanınca iyi gibiyim akşam olurken kasvet çöküyor içime. Yarın işe başlayacak eşim. Tam da senin gibiyim
Aynı benimki de öyleydi canım. Çok şaşırtıyor tepkileri hiç belli olmuyor. Koskoca çocuk geçen kalabalığın ortasında bir pırt yaptı. Ooooh gazımı çıkardım dediÇok normal bu kiskancligi inş o da geçer cnm. Ben de oğlumu ihmal etmemek için şimdiden kendimi sartliyorum,hassas biri üzüldüğünü belli etmez içine atar çünkü. Aslında yapısal olarak bardağın boş tarafını gören biriyim ama L luckykus gibi yapmak depresyona fırsat vermemek lazım
@Umayis inş ameliyatın sorunsuz geçer canım
Ay çok güldümAynı benimki de öyleydi canım. Çok şaşırtıyor tepkileri hiç belli olmuyor. Koskoca çocuk geçen kalabalığın ortasında bir pırt yaptı. Ooooh gazımı çıkardım dedihiç de utanmadı. Nezaketli kibar yavrumdu o ana kadar. Evin işlerini hallettin mi?
Öyle de güzel yürütürsün ki bebeğinle aşk yaşaya yaşaya geçer gider 4 gün dediğinAyrıca şöyle de düşün karışan yok, yönlendiren yok, canını sıkacak kimse yok… Mis gibi bebiton ve sen tadını çıkart. Yapamam deme yaparsın hepimiz yaparız valla niye yapamayalım ki?
Benimkiler de beni birkaç saat yalnız bırakacaklar mecburen ödüm kopuyor yalnız yetişemezsem diye 40 gün hep yanımda eşim ya da annem olacaktı planladığımız gibi gitmedi bi türlü
Bu gün konuştuk içim rahatladı kanala inmiş baş geliş beyefendi haftaya gelişini bekliyoruz artık dedi 1 cm açıklık var henüz kalın dedi ama yumuşamaya başlamış. Bebek biraz minyon normal ben 148 cm eşim 172 cm ikimizde zayıfız doktor da bize bakarak siz minyonsunuz bebek de size çekmiş dediİçin rahat etmiyorsa doktorunla bu hafta kontrolünde ayrıntılı konuş canım bence. Birde bunun stresine girme. Ama sezaryanlık bir durum olsa söylerdi şimdiye bence. Normal beklediği için bir şey dememişte olabilir. Ama tabi ki konuşsa iyiydi tabi. Benim doktorum ne düşünüyorsun ne istiyorsun diye sordu bana bende akışına bıraktığımı söyledim
Seninki kaç yaş canım. 9 anacım benimkiAy çok güldümoğlum da acayip cümleler kuruyor nerden öğreniyor bilmiyorum hayretle baka kaliyorum
Aa çok geçmiş olsun. İnşallah hasarsız şekilde rahmin alınmadan çıkarsın. Eğer alinsada dünyanın sonu değil senin için hangisi hayırlıysa öyle olsun. Bebiklerine iyi şekilde büyütmen içinAmeliyat snrası içimde plesenta parçası kaldı canım rahme yapışık onu almaya çalışacaklar riskli herkes rahmin alınacak dedi bu profa yönlendirdi umudum var dedi
Onlarda bebek cnm hemde koca bebekAynı benimki de öyleydi canım. Çok şaşırtıyor tepkileri hiç belli olmuyor. Koskoca çocuk geçen kalabalığın ortasında bir pırt yaptı. Ooooh gazımı çıkardım dedihiç de utanmadı. Nezaketli kibar yavrumdu o ana kadar. Evin işlerini hallettin mi?
Merhaba, benimde az az devam ediyor, yengem devam etmesi senin açından iyi göbek kalmaz dedi ama göbek zaten yok oldu bendeKızlar merhaba. Kanamalarınız ne halde benimki hala az az devam ediyor.
2. Ayda olmuyor muydu ay ilk aşılar. Sakşnleşecek annesiiii iyi düşünBu hafta 1.ay asimiz varmışaşıdan sonra bebek huy değiştirir derler bakalım beni neler bekliyor
İyi çok sevindimBu gün konuştuk içim rahatladı kanala inmiş baş geliş beyefendi haftaya gelişini bekliyoruz artık dedi 1 cm açıklık var henüz kalın dedi ama yumuşamaya başlamış. Bebek biraz minyon normal ben 148 cm eşim 172 cm ikimizde zayıfız doktor da bize bakarak siz minyonsunuz bebek de size çekmiş dediazıcık minik ama haftasıyla uyumlu.
Aralık da 5 yaş olacak canımSeninki kaç yaş canım. 9 anacım benimki
Aşkım bize ebemiz 2. ay başlıyor demiştiBu hafta 1.ay asimiz varmışaşıdan sonra bebek huy değiştirir derler bakalım beni neler bekliyor
İnşallah canım benimmmİnşallah canım olumlu bakmaya çalışıyorum ben de, zaten annemle pek anlaşamıyorduk, uyurken uyurum sonra ev işlerini hallederim diyorum, kedimle ilgilenirim bakalım inşallah güzel geçer
2. Ayda olmuyor muydu ay ilk aşılar. Sakşnleşecek annesiiii iyi düşün
Banada öyle demişlerdi bugün elime bı evrak vermişlerdi orda gördüm 1. Ay hem kalça usg hemde aile hekimliği asi diyor ben mi yanlış okudum acaba yaa hemen bıdaha bakayımAşkım bize ebemiz 2. ay başlıyor demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?