- 12 Ocak 2017
- 667
- 691
- 103
- 32
Servisle gidiyor ama gene de beni istiyor ben yolluyorum o yüzden büyüdükçe mi zor yoksa bu hallerimiz mi zor bilmiyorumBir öyle bir böyleyiz canım benim. Bi gün kötüyse ertesi gün dinleniyorum ama bizim sancı sabah başlıyor. Daha yeni imdi kucağımdan uyudu inşallah az uzun sürer. Geceden iyidir diyorum ama gece de bi uyanınca geri uyuması 2 3 saati buluyo. En azından uyuduğunda da 2 3 saat uyuyoyaşlanmışım ya sabaha karşı uykusuzluğu pek zor geliyo. Öyle böyle geçirdik 1 ayı. 2 ay daha geçirirsek güneşli günler yakın ama bu halleri pek tatlı. Lohusalık hormonlar çok zorladı beni bir de. Bugün bir tık daha iyim inşallah gelmez atak bir daha. Gelince acayip bir kasvet basıyo.
Çocuğu okula mı bırakıyorsun. Zor olur öyle de çok. Oğlum da ne gaz ne uykusuzluk bildim maşallahı vardı. Kızım çıkarıyor acısınıcanları sağ ömürleri güzel olsun inşallah
Ay evet aynı şeyleri sorguladım geçenlerdeServisle gidiyor ama gene de beni istiyor ben yolluyorum o yüzden büyüdükçe mi zor yoksa bu hallerimiz mi zor bilmiyorumsağlıkla büyüsünler inşallah
Ek gıdasıydı dişiydi derken büyük oğlum da 2 yaş aşırı zorlamıştı umarım bunda zorlamazAy evet aynı şeyleri sorguladım geçenlerde
canim ne yaptiniz, nasil geldi sonuclar?Kızlar valla bugün eşimle ben de aynı durumdayız. Sürekli çocuğun eline yüzüne göğsüne orasına burasına bakıyoruz sanki sarı diye. Bir yandan da şöyle bir şey var sarılık düşse de hemen rengi dönmeyebiliyormuş,arkadaşımın ikizleri 2 ay sarıydı mesela. Yani umarım o kadar sürmez ama biraz da bunlara tutunmak istiyorum. Yarın biz de tekrar gidiyoruz umarım yükselmemiştir,birbirimize dua edelim L luckykus @tazmanya canavari F frambuazlicheesecake
oyy cok sukurKızlar hastaneden çıktım sarılık stabil korkulacak bir şey çıkmadı. Bi kan sonucunu bekliyorduk genetik o çıkmış G6 enzim eksikliği çıktı hematoloji. Genetik bir rahatsızlık.
Barlas kuşum nasıl bugünİyi daha vaktimiz var
canim vajinal istiyorsan, suni sanciyla baslatmayi dener muhtemelen doktorun.Selam kızlar, 39+4 üm bugün doktora gittim herşey normal sancı yok cuma bakalım duruma göre cumartesi yatıralım gelmezse dedi yatırıp ne yapıyorlar ?
Evet öyle istiyorum ama çok mu zor olur acabacanim vajinal istiyorsan, suni sanciyla baslatmayi dener muhtemelen doktorun.
ben kendi sancim + suni ile dogurdum, biraz zor oluyor tabii ama herkesin aci esigine gore degisiyor bence. benim kemik yapim basik olmasaydi, o kadar zorlanmazdim zannimca. bir de toplam sanci suresinin tamami oyle zor degil son 1-2 saat daha zorlayici sadece. epidural de olursan cok daha rahat da gecirebilirsin son saatleri.Evet öyle istiyorum ama çok mu zor olur acaba
Barlas Bey bugün sarılık açısından bence çok şükür iyi ama huzursuz sürekli kucakta olmak istiyorBarlas kuşum nasıl bugünbenim koala aşırı huysuzz hali deseni izlettiriyor bana
Amiiiin aminnnn umarım rebound yapmaz bir daha gitmeyiz yoğun bakıma gerçekten çok yıpratıyor insanı.oyy cok sukurminik kuzuya bir daha bulasmasin umarim sarilik illeti
allah beterinden korusun kuzum, kesinlikle insan her sey yolunda gitsin istiyor ama olana da sukur etmek gerekiyor sanirim bazen. sarilik yuzunden heba olduk ama hastanede neler gorup duyuyorum kontrollerde, bugunumuze sukur diyorum allah dermansiz dert vermesin
Ay bugün bende çok zorlandım hep memede uyumak istiyor abisi de ilgi bekliyor tek elli hissettim kendimiBarlas Bey bugün sarılık açısından bence çok şükür iyi ama huzursuz sürekli kucakta olmak istiyorbizim grubun bebeleri haberleşmiş gibi dellenmişler hepsi ayrı ayrı komedi ya
Evet epidural olacağım zaten de ama yine de korkuyorumben kendi sancim + suni ile dogurdum, biraz zor oluyor tabii ama herkesin aci esigine gore degisiyor bence. benim kemik yapim basik olmasaydi, o kadar zorlanmazdim zannimca. bir de toplam sanci suresinin tamami oyle zor degil son 1-2 saat daha zorlayici sadece. epidural de olursan cok daha rahat da gecirebilirsin son saatleri.
amin amin amin canim insallahAmiiiin aminnnn umarım rebound yapmaz bir daha gitmeyiz yoğun bakıma gerçekten çok yıpratıyor insanı.
Yaaa dimi ben de inan neler gördüm neler her halimize şükür diyorum. Bir de hiçbir şey sebepsiz olmaz ben buna çok inanırım belki de bizim için hayırlısıdır böyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Ha yorulacak mıyız elbette yorulacağız özellikle ben ama yapacak bir şey yok
gercekten korkulacak bir sey degil, yogunlastirilmis adet sancisi, baska turlu bir sanci degil ki bak benim pelvik kemigim basik oldugu icin, oglum 4 kilo bir tosun adayi olarak sag taraftan kendine bir yol acip oyle geldi, yani catimin tamamini kullanamadi, 3 ayri yerden yirtigim var, ustelik epidural sag tarafima etki etmemisti, yasadigim aciyi dusunEvet epidural olacağım zaten de ama yine de korkuyorum
Elle yapıyorlar açıklık kontrolünü belki çatıda bakmıştır bilmiyorum darlık olsa söylerdi herhalde. Kendini kasma rahat ol o zaman hiç acımıyor benim enfeksiyon etkisi ile acıdı biraz ama normalde acımıyor rahat olİyi çok sevindimaçıklığı nasıl kontrol ediyorlar ultrasonla mı el ile mi 38+4 üm çatı kontrolü de yapılmadı. Sizde yaptılar mı
Ben de bugün gittim 10 gün sonra hepatit b ikinci dozu yazıyo dedi de yapmıcaz dedi kağıda baktım ben de, sanki bir ara ikinci dozu var gibi duydum ben de,Yanlış değilim değil mi benim algilarim baya kapalı çünkü ama şöyle bişey de var karma aşı eklenince aşının birini böldüler gibi biseyler hatırlıyor gibiyim yarın aile hekimini bı arayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?