2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yaa bana da aynısını dedi cumartesi gel diye çok korkuyorum suniden (
Suni den korkma canım herkeste çok zor geçmiyor değişiyor aci eşiğine göre. bebek büyüse mecbur sezeryan olacak ama en sonunda bebislerle kavuşmak var inşallah kendiliğinden gelsinler ya

Böyle yazmışlar 2 aylıkkenmiş kalça. Tamam canım bi tekrardsn deneyelim bakalım olacak mı inşallah olur. Teşekkür ederim balım
Bana da 1.ay yazmışlar kardiyoloji 3.ay göz muayeneside var yalnız bana çocuk doktoruna gideceksin isteği o atacak dedi ben ortopediden alcam sanıyordum göz için polk. Gidicem rica ederim kuzummm

Benim henüz bu şekilde kasılmam olmadı ya sadece regl sancısı benzeri hazırlık kasılmaları oluyor birde karnım sertlesiyo hafif hafif bugün gelmez benim ballı çörek
Dün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.

Bana da 1.ay yazmışlar kardiyoloji 3.ay göz muayeneside var yalnız bana çocuk doktoruna gideceksin isteği o atacak dedi ben ortopediden alcam sanıyordum göz için polk. Gidicem rica ederim kuzummm
Benim de gebelik şekerinden ötürü 35. gün çocuk kardiyolojisi. Daha çok gidecek kapımız var hallederiz hepsini

Evet canım aynıyız benim de arada oluyor sancı diyorum geliyor herhalde ama kesiliveriyor bir süre sonra, bari bu hafta kendiliğinden başlasa sancılar, suniden korkuyorum ben
Bende kendi sacımla doğurmak istiyorum Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin bize ve bizim gibi henüz doğurmayan bacılarıma.

Anne karnında hiç doktor söyledi mi canım ayakları böyle duruyor falan diye? Bana hiç söylenmedi o kadar ultrason kontrolünde. Belki de normaldir balım ama yine de ortopediye sormak lazım

Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor?

Bana da hiç söylemediler canım yapay zekaya sordum böyle olabilir 2 3 ayda düzelir diyor inşallah öyle olur
Ben hasta oldum canım o sırada annem iyileşti doktora da gitti bir şeyin yok diyince dün annem geldi, ben maskeyle duruyorum sürekli ve sadece emzirmeye kucağıma alıyorum sütüm de çok azaldı

Silikon göğüs ucu denediniz mi, ben piyasadaki tüm markaları satın aldım weeninkini sevdi onla tutuyor memeyi.

ayy evet sorma! yavrum birkac gun once gece uzun uyudu, sariliktan uyuyor diye kendimi yedim, simdi de uyumuyor baska bir sikintisi mi var acaba diye kendimi yiyorum yapi olarak uykuyu sevmiyor degildir umarim

bu arada ayaklarin ice donuklugune doktor normal dedi canim bana. sen yine gotur tabii icin rahat etsin de, cogu bebekte oyle oluyormus zaten, 2-3 aya duzeliyormus, bazen 6 aya kadar suruyormus. biz simdi tecrubesiz oldugumuzdan her sey garip geliyor instagramda yapay zekayla bebekleri konusturuyorlar ya, “annemle babamin ilk cocuguyum, her seyi internetten bakmalarini bekliyorum iste ne yapayim.” falan diyor bebekler, onlar gibiyim ben cidden

Ya önemli bişey değildir inşallah canım zamanla düzelir oda senin minnoş anneyi çok heyecanlandırıyor ya 2.ayda kalça ultrasonu istiyorlar doktor verir sanada randovi bende kalça ultrasonu için öylesine Bi doktora alacam randovi ultrason için kendi doktorumuz özelde bende de hiç görünmüyor kızım şimdi baktım randovi için nasıl onay yapcam oğlum gorunmustu bende

Ben de yaptıracağım canım hangi sigorta sizinki memnun muydun
Bizim sigortamız eşim üzerinden,türkiye sigorta. Ben kendi adıma zaten memnunum doğum yaptığım hastanede doğumu yüzde yüz karşıladı. Bebiş de orda devam ediyor

Bizde de var o. Çocuk doktoru üstüne basınca düzelecek bu merak etmeyin demişti.

Aynı döngüyü bende yaşıyorum çok zor bugün psikolojim iyice bozuldu sagmaktan yoruldum diye ağladım sonra sütüm gidevek diye ağladım emmiyor diye ağladım çok zorlaniyorum

Vaov şu sancıları en iyi anlatan sen oldun şuana kadar. Biz sizinle aynıydık sanırım. Benim adet ağrısından bacak ağrısından başka bir şey yok. Dün ilk defa belimin soluna bir anda bıçak saplanır gibi ağrı oldu heyecandan uyuyamadım sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…