- 8 Ağustos 2024
- 936
- En iyi cevaplar
- 1
- 770
- 23
- 28
Benim akıntım da değişti ve çoğaldı. böyle dediğiniz gibi bir hal aldı. Ama sizinki kırmızılı olduğu için nişan olabilirDün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.
Sanki nişan geliyor gibi geldi bana daDün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.
Bana nedense her an doğurabilirmişsin gibi geldi yaÖnce alt karnımda hafif başlıyor gitgide sertleşiyor karnım, belimde baskı artıyor bütün vücudum birden kaskatı oluyor sanki nefes aldırmıyor. Aşağı doğru özellikle makatım pelvik diyorlar sanki ikiye ayrılıyor. Sanki vücudum kendiliğinden ıkınıyor bebeği aşağı kaydırıyor.
Cidden çok zorAynı döngüyü bende yaşıyorum çok zor bugün psikolojim iyice bozuldu sagmaktan yoruldum diye ağladım sonra sütüm gidevek diye ağladım emmiyor diye ağladım çok zorlaniyorum
Allah razı olsun, geçende benim eşim oyke yaptı duşa girdim çıktım süt var yat hadi dedi uyurken uyumustum uyandığımda nasıl bir güç gelmiştiUykusuz 15. Günümartık delirmek üzereyim diye eşim bi öğün beni kaldırmadı biberonla sağdıgım sütü vermiş ve ben tam dört saat aralıksız uyumuşum o kadar güzeldi ki uyumak şimdi emzirdim İnsallah iki saat daha aralıksız uyurum yoksa halisünasyon görcem artık o dereceyim kemiklerim sızlıyor uykusuzluktan
Aaa sevindim annenin gelmesine için rahattır şu anBana da hiç söylemediler canım yapay zekaya sordum böyle olabilir 2 3 ayda düzelir diyor inşallah öyle olur
Ben hasta oldum canım o sırada annem iyileşti doktora da gitti bir şeyin yok diyince dün annem geldi, ben maskeyle duruyorum sürekli ve sadece emzirmeye kucağıma alıyorum sütüm de çok azaldı
Aaaa tek bizim böyle zannediyordum demek ki yaygın bebeklerdeBizde de var o. Çocuk doktoru üstüne basınca düzelecek bu merak etmeyin demişti.
Benim pipili gerçekten yüreğimi ağzıma ağzıma getiriyorYa önemli bişey değildir inşallah canım zamanla düzelir oda senin minnoş anneyi çok heyecanlandırıyor ya2.ayda kalça ultrasonu istiyorlar doktor verir sanada randovi bende kalça ultrasonu için öylesine Bi doktora alacam randovi ultrason için kendi doktorumuz özelde bende de hiç görünmüyor kızım şimdi baktım randovi için nasıl onay yapcam oğlum gorunmustu bende
Hahahah çok tatlısın yaayy evet sorma! yavrum birkac gun once gece uzun uyudu, sariliktan uyuyor diye kendimi yedim, simdi de uyumuyor baska bir sikintisi mi var acaba diye kendimi yiyorumyapi olarak uykuyu sevmiyor degildir umarim
bu arada ayaklarin ice donuklugune doktor normal dedi canim bana. sen yine gotur tabii icin rahat etsin de, cogu bebekte oyle oluyormus zaten, 2-3 aya duzeliyormus, bazen 6 aya kadar suruyormus. biz simdi tecrubesiz oldugumuzdan her sey garip geliyorinstagramda yapay zekayla bebekleri konusturuyorlar ya, “annemle babamin ilk cocuguyum, her seyi internetten bakmalarini bekliyorum iste ne yapayim.” falan diyor bebekler, onlar gibiyim ben cidden
Benim kırmızıya döndü ama parcacıklı değil adet olmuş gibiyimSezeryanın 16 gününde çok aktif kırmızı ve parçacıklı kanaması olan var mı kızlar ? Benim kanamam aşırı dün doğum yaptığım hastaneye gittim birila yazdılar 3/4 gün deneyeceğiz yoksa yatış vermemiz lazım dedi
Kaçıncı günde canım ? Bende kanama bozukluğu var vucüt kanamayı durdurmaya çalışıyor ve durduramıyor galiba ondan dolayı o parçacıklsr .. dünki artık çok büyüktü ondan hastaneye gittim . Umarım ilaç işe yararBenim kırmızıya döndü ama parcacıklı değil adet olmuş gibiyim
15. Gün hep az az geliyordu bugün cogaldıKaçıncı günde canım ? Bende kanama bozukluğu var vucüt kanamayı durdurmaya çalışıyor ve durduramıyor galiba ondan dolayı o parçacıklsr .. dünki artık çok büyüktü ondan hastaneye gittim . Umarım ilaç işe yarar
Ben ayrı ayrı biberon ve süt kabına koyuyorum çok bekletmeden hemen tüketiyorum buzdolabında üç gün süresi var çünküKızlar günaydın. Farklı zamanlarda sağılan sütleri nasıl birleştiriyorsunuz. Mesela şimdi sağım yaptığım sütle iki saat sonra sağdığım sütü ?
Sağlıkla büyütün inşallah.Ekim anneleri günaydın burada aktif değildim sadece yazılanları okuyordum ancak sizlerle de paylaşmak istedim 13 Ekim, 37+4 de erken doğum yaptım hep merak ederdim nişanım gelse anlar mıyım suyum gelse anlar mıyım doğum gelse hisseder miyim diye hissediliyormuş :))) nişanım da suyum da doğumla birlikte geldi doğum yapmış ve yapacak olan tüm annelerimi yürekten öpüyorum burası çok zor ama çok güzel
Aynı oda sıcaklığında birleştirebilirsin ben gündüz sağlım yapıyorum dolaba koyuyorum akşam diyelim az çıktı sağıma başlamadan dolaptan çıkartıyorum oda sıcaklığında olması gerek o şekilde birleştiriyorumKızlar günaydın. Farklı zamanlarda sağılan sütleri nasıl birleştiriyorsunuz. Mesela şimdi sağım yaptığım sütle iki saat sonra sağdığım sütü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?