Öyle olmalıymış canım ama benim duruyor ilaçla deneyeceğiz yoksa yatış vericeğim dedilerBenim kanamam neredeyse tamamen bitti canım 2. Haftanın sonunda
Benimde şuan öyle iki üç haftadır sürekli açıklığa bakıyor nst de sanci çıktığı için ama açıklık az ondan sonra hemen lekelenmem oluyor aslında jel gibi birşey geliyor ama azar azar bel ağrım çok oluyor bir iki saat sonra geçiyor hala doguramadimKızlar bugün randevum vardı, doktorum açıklığıma baktı 2-2 buçuk cm açıklık var dedi, eliyle biraz daha ittirdi açtırdı rahim ağzını o sırada nişanı da aldı, bu şekilde doğumum başlar mı acaba ya da bu şekilde doğumu başlayan var mı ne kadar süre sonra doğurdunuz? Şuan adet ağrım var hafiften Azönce de kasılmam oldu bel ve kasıklarımda ağrı oldu, tuvaletimi yapmak istedim. Sanki bu şekilde birinin nişanını daha doktorun aldığını hatırlıyorum ama isim olarak hatırlamıyorum
Hatta dun direk eve yolladı yatisini yaparsam çok zorlanırsın duş alıp akşam gelirsin sancıların artarsa dediKızlar bugün randevum vardı, doktorum açıklığıma baktı 2-2 buçuk cm açıklık var dedi, eliyle biraz daha ittirdi açtırdı rahim ağzını o sırada nişanı da aldı, bu şekilde doğumum başlar mı acaba ya da bu şekilde doğumu başlayan var mı ne kadar süre sonra doğurdunuz? Şuan adet ağrım var hafiften Azönce de kasılmam oldu bel ve kasıklarımda ağrı oldu, tuvaletimi yapmak istedim. Sanki bu şekilde birinin nişanını daha doktorun aldığını hatırlıyorum ama isim olarak hatırlamıyorum
İnşallah benim geçmez artık ya kendi sancımla doğurmak istiyorumHatta dun direk eve yolladı yatisini yaparsam çok zorlanırsın duş alıp akşam gelirsin sancıların artarsa dedieve geldim bir iki saat ağrılarım oldu sonra geçti
Ay ay ay kendim doğuracak gibi sevındım kızHadi inşallah canım ya, inşallah ben de hayırlısıyla yazarım buraya doğurdum diye
Doğum yaptıran hareket hahahhaBu doğruuuu ! Bana da aynısını söylemiştin ve yapmıştım, ertesi sabah doğurdum hahaha
Çok teşekkür ederim canım benim evet sarılık konusunda aklıma sen geldin az çok okumuştum yazdıklarını kanda uyuşmazlık falan vardı diye hatırlıyorum ben de sordum onda bir sorun yok dediler. Şu ân toparladınız sanırım umarım kalıcı olarak geçip gider. Bize de taburcu olduktan sonra takip edilmesi gerektiği söylendi inşAllah bir sorun çıkmaz.Ne kadar güzel bir doğum hikayen olmuş öyleişte bu ömür boyu unutulmayacak bir anı… Dünyanın da en güzel anısı.
Gözünüz aydın canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sarılık muhabbetine çok ama çok üzüldüm benim pipilim de 4 kere aldı fototerapi bizim farklı muhabbetlerimiz çıktı genetik ama maalesef doğduğu günden bu yana bizimde tadımız kaçıktı. Aslında yanında kalabiliyorsun fototerapi alırken ben hep yanındaydım 2 hafta boyunca.
İnşallah geçmez eğer şiddetti giderek artarsa büyük ihtimalle doğurursun canımİnşallah benim geçmez artık ya kendi sancımla doğurmak istiyorumÇıkardığı şey upuzun kanlı birseydi aa dedim bu muymuş nişan
Senin kan olması gerekenden sulu demiştin belki ondan kaynaklıdır canım benimde tam bitmedi ama leke şeklinde pembe geliyorSezeryanın 16 gününde çok aktif kırmızı ve parçacıklı kanaması olan var mı kızlar ? Benim kanamam aşırı dün doğum yaptığım hastaneye gittim birila yazdılar 3/4 gün deneyeceğiz yoksa yatış vermemiz lazım dedi
Bence olabiliiirAy ay ay kendim doğuracak gibi sevındım kızRüyamda görmüştüm birkaç gün önce benimle günü aynı olan hamile bir kadın vardı suyu geliyordu hastaneye götürüyorduk hastanede de benim suyum geliyordu bir kaç saat arayla aynı gün doğuruyorduk. Olur mu dersin.
Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallahİnşallah geçmez eğer şiddetti giderek artarsa büyük ihtimalle doğurursun canım
Evet canım ama ondan ilaç yazdılar ve bu ilaçla 4 gün içinde azalmazsa yatış yapmalıyız dediler .. inşallah öyle birşey olmazSenin kan olması gerekenden sulu demiştin belki ondan kaynaklıdır canım benimde tam bitmedi ama leke şeklinde pembe geliyor
İnş düzelir canım ya gerek kalmaz hastaneye yatışaEvet canım ama ondan ilaç yazdılar ve bu ilaçla 4 gün içinde azalmazsa yatış yapmalıyız dediler .. inşallah öyle birşey olmaz
Ben olsam da geç olan bı tarihi seçerdimMerhaba kızlar, doğum yapmayan çok az kişi kaldık galiba, benim de erken doğum riskim vardı ama nidicardla 37 yi bitirdik şükür. Dr bir gün seç yarın cumartesi yada haftaya dedi.. Korkudan seçemedim, siz seçin dedim salıya sezeryan randevusu verdi, ama bu arada sancılarımda var 5 dk da bir 50 leri görüyor nidicardı da bugün kestiğimiz için her an da gelebilirmiş.. Her akşam bana rapor ver dedi... Aslında bir an önce kucağıma almak istiyorum ama yarın demeye cesaret edemedim.. Hayatın akışına müdahele etmek istemedim sanki siz olsanız napardınız??
4 saat olması çok iyiymişBen aynı odada ve aynı oda sıcaklığında tutuyorum sağdıkça birleştiriyorum, buzluğa atıyorum. Oda sıcaklığında süt 4 saat kalabiliyor aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?