2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İlk 15 gun ablamlar yardımcı oldu ama şimdi sadece bebişi yıkamaya geliyorlar yemek falan yapıyorlar hazır yemeği ısıtıp yemek bile zor oluyor 2 çocukla

Kacıncı gün ben ikinci haftadan beri tekim çok zor cidden hep ağlıyorum uykusuzluktan

Benbenbenbenben 7/24 tekim full time çalışıyorum desteksiz şekilde. Uyuttukça her işimi hallediyorum vakit kalırsa biraz uyuyorum kalmıyorsa gece birkaç saat uyuyorum. Köpeğim, bebitom, ev işleri, kendi kişisel bakımım vs derken zaman bitmiş oluyor. Böyle yani

Ben incia ve siveno kullandım ama dediğin gibi lekeler kaldı. Just Green markasının leke çıkarıcısı çıkardı aslında. Ama yine de düzenli kullanmayı düşünmüyorum çamaşırlarda ya. Yatağa sızıntı falan olunca kullanıyorum daha çok.

Kızlar bebekte fışkırır tarzda kusma normal mi dün gece bu şekilde kusmuştu bugün 2 kez normal kustu biraz önce anne sütünün tamamını yine fışkırır tarzda kustu, normalde hiç kusmazdı biraz korktum

Kaç hafta kaç günlüktünüz acaba?

Kızlar manyağın biri gece bana burdan mesaj attı size de geldi mi hiç saçma sapan bir soruyla alakalı mesaj? Şimdi aklıma geldi gece tam emzirirken neye uğradığımı şaşırdım

Yalnızım canım ben de. Fiziki olarak dert etmiyorum ama ben de eşim oğlum gelsin diye bekliyorum. Ucundan az Lohusa hÜZnü ile karışık depresyon var bende. Atağım gelince çok kötü oluyorum ama gün geçtikçe de iyiye gidiyorum sanki. Daha yoğundu geçen haftalar. Bebeğim uyusa da yanında çok tedirgin oluyo uyuyamıyorum hatta. Gece ilk uykuda vücudum pes ediyo sonra hep evhamlı saatler

Kızlar ya bu uzun süreli ped kullanımına bağlı kaşıntı başladı tahriş oldum belliki siz ne yapıyorsunuz ? Nasıl tahriş olmadan yürütüyorsunuz

Bebiş uyuyana kadar benim de pilim bitmiş oluyor . Uyumasam sütüm de azalıyor . O yüzden gün içinde bi saat olsa uyumak istiyorum . Ev çarşamba pazarı gibi . normalde olabildiğince düzenli biriyim. Şu an her şey gözüme batıyor

İlk 15 gun ablamlar yardımcı oldu ama şimdi sadece bebişi yıkamaya geliyorlar yemek falan yapıyorlar hazır yemeği ısıtıp yemek bile zor oluyor 2 çocukla
Ay ne güzel. En azından yemeğin hazır geliyor canım. Bende o da yok

Benim yeğenim öyleydi doktor reflu demişti ya çok. Kusardım dediğin gibi

Sanırım herkes aynı duygular içinde . Ben de bebiş uyuduğunda uyumaya çalışıyorum ama dediğin gibi içimde hep bi tedirginlik oluyor

Kızlar manyağın biri gece bana burdan mesaj attı size de geldi mi hiç saçma sapan bir soruyla alakalı mesaj? Şimdi aklıma geldi gece tam emzirirken neye uğradığımı şaşırdım
Ay evet gerizekalı ya abla bişey sorabilir miyim yazmış ben de yeni hamile falan bişey sorucak zannettim tövbe estağfurullah engelledim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…