İlk 15 gun ablamlar yardımcı oldu ama şimdi sadece bebişi yıkamaya geliyorlar yemek falan yapıyorlar hazır yemeği ısıtıp yemek bile zor oluyor 2 çocuklaKızlar lohusalık sürecini tek başına yürüten var mı aranızda ? Ben yalnızım. Dağılmış vaziyetteyim. Kahvaltımı yapıp tezgahı toplasam şükrediyorum . İlkinde okullar tatildi eşim yanımdaydı. Şimdi eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum . Gerçekten çok zor bi dönemmiş bu doğumumda daha çok anladım
Kacıncı gün ben ikinci haftadan beri tekim çok zor cidden hep ağlıyorum uykusuzluktanKızlar lohusalık sürecini tek başına yürüten var mı aranızda ? Ben yalnızım. Dağılmış vaziyetteyim. Kahvaltımı yapıp tezgahı toplasam şükrediyorum . İlkinde okullar tatildi eşim yanımdaydı. Şimdi eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum . Gerçekten çok zor bi dönemmiş bu doğumumda daha çok anladım
Benbenbenbenben 7/24 tekim full time çalışıyorum desteksiz şekilde. Uyuttukça her işimi hallediyorum vakit kalırsa biraz uyuyorum kalmıyorsa gece birkaç saat uyuyorum. Köpeğim, bebitom, ev işleri, kendi kişisel bakımım vs derken zaman bitmiş oluyor. Böyle yaniKızlar lohusalık sürecini tek başına yürüten var mı aranızda ? Ben yalnızım. Dağılmış vaziyetteyim. Kahvaltımı yapıp tezgahı toplasam şükrediyorum . İlkinde okullar tatildi eşim yanımdaydı. Şimdi eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum . Gerçekten çok zor bi dönemmiş bu doğumumda daha çok anladım
Burda önerilen pomadi kullanıyorumCanım meme ucuna krem kullanıyor musun
Ben incia ve siveno kullandım ama dediğin gibi lekeler kaldı. Just Green markasının leke çıkarıcısı çıkardı aslında. Ama yine de düzenli kullanmayı düşünmüyorum çamaşırlarda ya. Yatağa sızıntı falan olunca kullanıyorum daha çok.Kızlar bebeğin çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz ya ? Siveno’nun deterjanını aldım ben ama lekeleri hiç çıkartmıyor ne kaka lekesini ne kusma lekesini. Granül sabun düşündüm alsam mı diye kullananınız var mı ? Ya da leke çıkarıcı önerisi olan ?
Bende dodobaby mi ne öyle bir şey vardı ama lansinoh aldım sonradan. Lansinoh daha hızlı sağıyor memnun kaldım ben.Kızlar süt sağma makinası ne kullanıyorsunuz
Kaç hafta kaç günlüktünüz acaba?Ay acaba ben de doğurur muyum bugünadet sancılarım var şuan. Squat falan yapıyorum açıklığım artsın diye bir umut. Doktor artık mecburen uyarmak zorunda kaldı rahim ağzını yoksa suni sancıya doğru gidiyorum
Bende dün ve bugünde tık yok yaGeliyorlar yavaş yavaş işte dün vücudum dinleniyordu rahattım bu gün yine başladı sık gelmiyor ama Bakacaz
Yalnızım canım ben de. Fiziki olarak dert etmiyorum ama ben de eşim oğlum gelsin diye bekliyorum. Ucundan az Lohusa hÜZnü ile karışık depresyon var bende. Atağım gelince çok kötü oluyorum ama gün geçtikçe de iyiye gidiyorum sanki. Daha yoğundu geçen haftalar. Bebeğim uyusa da yanında çok tedirgin oluyo uyuyamıyorum hatta. Gece ilk uykuda vücudum pes ediyo sonra hep evhamlı saatlerKızlar lohusalık sürecini tek başına yürüten var mı aranızda ? Ben yalnızım. Dağılmış vaziyetteyim. Kahvaltımı yapıp tezgahı toplasam şükrediyorum . İlkinde okullar tatildi eşim yanımdaydı. Şimdi eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum . Gerçekten çok zor bi dönemmiş bu doğumumda daha çok anladım
Bebiş uyuyana kadar benim de pilim bitmiş oluyor . Uyumasam sütüm de azalıyor . O yüzden gün içinde bi saat olsa uyumak istiyorum . Ev çarşamba pazarı gibi .Benbenbenbenben 7/24 tekim full time çalışıyorum desteksiz şekilde. Uyuttukça her işimi hallediyorum vakit kalırsa biraz uyuyorum kalmıyorsa gece birkaç saat uyuyorum. Köpeğim, bebitom, ev işleri, kendi kişisel bakımım vs derken zaman bitmiş oluyor. Böyle yani
Ay ne güzel. En azından yemeğin hazır geliyor canım. Bende o da yokİlk 15 gun ablamlar yardımcı oldu ama şimdi sadece bebişi yıkamaya geliyorlar yemek falan yapıyorlar hazır yemeği ısıtıp yemek bile zor oluyor 2 çocukla
15. Gün canım. İlk dört gün kayınvalidem vardı yanımda. Sonra hep tek. Uykusuzluktan bazen vücudum uyuşuyor benim deKacıncı gün ben ikinci haftadan beri tekim çok zor cidden hep ağlıyorum uykusuzluktan
Benim yeğenim öyleydi doktor reflu demişti ya çok. Kusardım dediğin gibiKızlar bebekte fışkırır tarzda kusma normal mi dün gece bu şekilde kusmuştu bugün 2 kez normal kustu biraz önce anne sütünün tamamını yine fışkırır tarzda kustu, normalde hiç kusmazdı biraz korktum
Canım yardım isteyebileceğim birileri varsa iste gerçekten lohusalık zordur yapamıyor olman da çok doğal canimAy ne güzel. En azından yemeğin hazır geliyor canım. Bende o da yok
Sanırım herkes aynı duygular içinde . Ben de bebiş uyuduğunda uyumaya çalışıyorum ama dediğin gibi içimde hep bi tedirginlik oluyorYalnızım canım ben de. Fiziki olarak dert etmiyorum ama ben de eşim oğlum gelsin diye bekliyorum. Ucundan az Lohusa hÜZnü ile karışık depresyon var bende. Atağım gelince çok kötü oluyorum ama gün geçtikçe de iyiye gidiyorum sanki. Daha yoğundu geçen haftalar. Bebeğim uyusa da yanında çok tedirgin oluyo uyuyamıyorum hatta. Gece ilk uykuda vücudum pes ediyo sonra hep evhamlı saatler
Ay evet gerizekalı ya abla bişey sorabilir miyim yazmış ben de yeni hamile falan bişey sorucak zannettim tövbe estağfurullah engelledim sonraKızlar manyağın biri gece bana burdan mesaj attı size de geldi mi hiç saçma sapan bir soruyla alakalı mesaj? Şimdi aklıma geldi gece tam emzirirken neye uğradığımı şaşırdım
Uykusuz olmasam her şeye yetişirim en zorlayan o oldu beni15. Gün canım. İlk dört gün kayınvalidem vardı yanımda. Sonra hep tek. Uykusuzluktan bazen vücudum uyuşuyor benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?