2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de az önce uyuyabildim birkaç saat böyle böyle iyi geliyor işte batmasın yapabildiğini yap geri kalan kalsın önemli olan sensin Allahtan eşin akşamları yardımcı oluyormuş akşam da dinlenirsin benim maalesef olmuyor sanki o doğum yapmış gibi kendisi dinleniyor

Sanırım herkes aynı duygular içinde . Ben de bebiş uyuduğunda uyumaya çalışıyorum ama dediğin gibi içimde hep bi tedirginlik oluyor
Anam yok bende bura çok iyi gidiyo pozitif çoğunluk mod düşürmeyim diye yazmamaya çalışıyorum halimi ama dayanamıyorum

Hala parça parça nişan gelmeye devam ediyor ama çok bir sancı hissetmiyorum, sadece 2-3 kez yerimden zıplattı ekstra olarak sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum
Demin suyum geldi sandım heyecanlandım da devamı yok ama yokladı gitti. Doğsalar bir türlü dogmasalar bir türlü Rabbim hepimize sabır versin

Kızlar biliyorum bebişi olanlar bisürü dertle uğraşıyorsunuz daha zor ama ben çok bunaldım 40+1 oldum ve aşırı sıkıldım tekim eşim işe gidiyo 1.5 aydır çalışmıyorum hiç bi ağrım sancım yok bunalıma giricem çok sıkıldım

Son zamanlarda beklemek sıkıyor canım çok haklısın ben de çok sıkıldım ama şimdi moralli olmalıyız ki bebeklerimiz doğduktan sonra onlara güzelce bakabilelim bizim için moral motivasyon herşey demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…