- 12 Ocak 2017
- 710
- 716
- 103
- 32
Afedersin ama hafif sıcak mi kusmugu fiskirdiginda eline ve geldiyse hissetmissindir fışkırır tarzda ise reflü olma ihtimali yüksekKızlar bebekte fışkırır tarzda kusma normal mi dün gece bu şekilde kusmuştu bugün 2 kez normal kustu biraz önce anne sütünün tamamını yine fışkırır tarzda kustu, normalde hiç kusmazdı biraz korktum
Bekliyorum canım şimdi biraz yürüyüşe çıkıcam benim duş hayal oldu sular gitti bir de üstüne deprem olduNe yaptın canım ne durumdasın?
Kuzum bezini aç 10 dakika falan açık kalsın. Güzelce yağla bebeğini masaj yap karnına saat yönünde, ı love you masajı ayaklarını da bisiklet çevirirmiş gibi çevir. Bu iyi gelecektir. 10 güne kadar kaka yapmaması normal önemli olan sert kaka yapmaması. Çiş sayısı normal mi?Kızlar oğlum en son pazartesi akşamı kaka yaptı. Alttan gaz çıkartıyor gayet güzel ama kaka yapmıyor. Sadece anne sütü alıyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasıl her gün düzenli yapıyor mu? Ne zaman doktora başvurmalıyım acaba ?
Oyy geçmiş olsunBekliyorum canım şimdi biraz yürüyüşe çıkıcam benim duş hayal oldu sular gitti bir de üstüne deprem oldu
Ya ben maalesef kullandım ve çok tahriş oldum keşke başta bilseydimmAşkım ben kanamam bitti ama akıntım var daha depend kullanıyorum. Orkid vs kullanırsam tahriş olurdu hiç takmadım.
Yaaa çok geçmiş olsun nerde yaşıyorsun? Resmen talihsizlik yaşamışsınBekliyorum canım şimdi biraz yürüyüşe çıkıcam benim duş hayal oldu sular gitti bir de üstüne deprem oldu
L limonlupastaa canım termometre ile popoya bakmakta iyi oluyormuş ama hastane bize hep yapmayın dedi .. termometrenin ucuna krem sürüp hafiften içeri ittirince ateş bakar gibi güzelce çıkıyor .. bizede hastanede yapmışlardıKuzum bezini aç 10 dakika falan açık kalsın. Güzelce yağla bebeğini masaj yap karnına saat yönünde, ı love you masajı ayaklarını da bisiklet çevirirmiş gibi çevir. Bu iyi gelecektir. 10 güne kadar kaka yapmaması normal önemli olan sert kaka yapmaması. Çiş sayısı normal mi?
Yavrum onu kateterle yapıyorlar barlasa da yapıldı yoğun bakımda ama tehlikeli o söylediğin tam anlamıyla bilmeden yapılırsa yırtılmalara neden olurL limonlupastaa canım termometre ile popoya bakmakta iyi oluyormuş ama hastane bize hep yapmayın dedi .. termometrenin ucuna krem sürüp hafiften içeri ittirince ateş bakar gibi güzelce çıkıyor .. bizede hastanede yapmışlardı
0 hissiyat iğneyi hissetmiyorsun hiç korkma canımmInstagram'da gezerken sezeryan doğum spinal iğnesini vuruyorlardi bı kadına ,ona denk geldim.Birden kafama çarşamba günü sezeryan olacağım dank etti ,korktum
Kıyamam ya keşke alsaydın dependYa ben maalesef kullandım ve çok tahriş oldum keşke başta bilseydimm
Bugün aldım aşkım inşallah bir iki güne geçerKıyamam ya keşke alsaydın depend
Sağol canım bir anda herşey üst üste geldi vallahiOyy geçmiş olsun
Van’dayım canım küçük oldu ama merkez üssü burası olduğu için baya salladı tabi o an benim kafamda binbir senaryo döndüYaaa çok geçmiş olsun nerde yaşıyorsun? Resmen talihsizlik yaşamışsın
Hiç korkma benim hiç acımadıInstagram'da gezerken sezeryan doğum spinal iğnesini vuruyorlardi bı kadına ,ona denk geldim.Birden kafama çarşamba günü sezeryan olacağım dank etti ,korktum
Bende senin gibiyim durup durup ağlıyorum bende de doktora gidince nst de sanci çıkıyor ama açılmam çok azKızlar biliyorum bebişi olanlar bisürü dertle uğraşıyorsunuz daha zor ama ben çok bunaldım 40+1 oldum ve aşırı sıkıldım tekim eşim işe gidiyo 1.5 aydır çalışmıyorum hiç bi ağrım sancım yok bunalıma giricem çok sıkıldım
Benim sancı bile yok hiç bişey yok evde tekim kafayı yiyorum yaBende senin gibiyim durup durup ağlıyorum bende de doktora gidince nst de sanci çıkıyor ama açılmam çok az
İnşaallah sağlıklı bir şekilde doğarlar bende bunaldim keşke bende tek olsaydım benim kayınvalide ve kayınpeder evde Kaç güne bir gidiyorsun doktoraBenim sancı bile yok hiç bişey yok evde tekim kafayı yiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?