Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yoğun bakıma neden alındı canım kilosu da iyi haftasidaSelam kızlar bugün mide bulantımın üstüne acile gittim 7-8 cm açıklığım varmış hiç bişey anlamadım doğumhaneye geçtim epiduralimi yaptırdım ama malesef bebebeğim 9 cmdeyken inmedi aşağı ve strese girdi bu yüzden acil sezaryene alındım bebeğim de yoğun bakımda 3 gün boyunca ne yaşadım hiç anlamadım sezaryen olanlar toparlanmanız kaç gün sürdü ?
3600 doğdu ama strese girmiş bilmiyorum hiç bişey anlamadım bendeGözün aydın canım sağlıkla büyüsün yoğun bakıma neden alındı canım kilosu da iyi haftasida
Bebeğin doğduğu hafta+güne, kilosuna ve kaç günlük olduğuna göre hesaplama yapıyorlar. Sınır tamamen buna bağlı hesaplanıyor. Kanla da bakmak lazım eğer bilicheck 12 çıkıyorsa kanda daha yüksek oluyor kan istiyorlar. Kuşum valla emzirmek + mama takviyesi boş çiş ve kaka tek yapılabilecek bu fototerapi dışında.Ay inşallah emzirmekten başka tedavisi yok sanırım bol çiş kaka yapacak atacak dedi doktor sizin yatış kaç olunca olmuştu 13 sınır mı? Bi de hep cihazla bakıldı kan alarak bakmadılar hiç
Canım çok geçmiş olsun gözün de aydın. Bebeğin de rahatlasın çıksın inşallah bir an evvel. Yarın çok rahatlamış olacaksın. İlk kalkışı yap gerisi kolay inşallahSelam kızlar bugün mide bulantımın üstüne acile gittim 7-8 cm açıklığım varmış hiç bişey anlamadım doğumhaneye geçtim epiduralimi yaptırdım ama malesef bebebeğim 9 cmdeyken inmedi aşağı ve strese girdi bu yüzden acil sezaryene alındım bebeğim de yoğun bakımda 3 gün boyunca ne yaşadım hiç anlamadım sezaryen olanlar toparlanmanız kaç gün sürdü ?
Bilirubin değeri 1 in altına düşünceBanyo yapınca çok mayısıyor bizimkiyine sarılık mı hortladı diye korkuyorum sarılık insanın psikolojisini bozuyor cidden mışıl mışıl uyuyan bebeği zorla uyandırıyorsun beslensin diye sarılık kaç çıkınca tamam bitti diyeceğiz acaba?
Yani bir neden çıksın da rahatla da diyemiyorum G6 da kötü o da çıkmasın inşallahg6 bakilmadi ama subgroup bakildi, onda bir sey cikmadi, g6 ptesi bakilir muhtemelen, o nedenle egitim & arastirmaya yonlendirdiler bakalim ne cikacak.
tam olarak ben de o moddayim kuzum ya, 2 gundur gece guzel uyuyor, bugun de sarilik yuksek cikti, kesin sariliktan diyorumkadin dogum doktorum ne kadar sakinse, cocuk doktoru maalesef o kadar panik yaptiriyor, sakinlesirse, cok uyursa vs. hemen getir diyor bana surekli, sicrama yapip yapmadigini gormemiz lazim diye. icin rahat etmeyecek biliyorum, o nedenle baktir. ama bana sorarsan atak gunu gecip yavas yavas rutine oturmaya basliyor senin pipili, benimki de artik duzen oturtmaya basladi o nedenle gece guzel uyuyor ama genel olarak sarilik illeti yuzunden asla icimiz rahat etmeyecek.
Gözlemliyorum canım şimdilik sorun yok gibi evham yaptım sanırım… Yapılmayacak gibi de değil ki psikoloji kalmadıBen o kadar hakim değilim bu konuya, bilemedim. Ama için rahat edecekse neden olmasın, git istersen.
Gündüz her şeyimiz planlı programlı uyanma saatimiz, beslenme, temizlik, bakım derken hep 2 saatte bir beslenme düzeyinde. Akşam gaz sancımız olursa maalesef düzen falan kalmıyor. Son cümlende dediğin gibi emzirdim + mama takviyesi yaptım altını vs değiştirdim gazı çıktı derken diğer beslenme saati geliyor. Bu saat oldu 3 saattir gaz çıkartma derdindeyiz.Kızlar bi uyku düzeni oluşturdunuz mu ya ? Yani mümkün mü bu ? Gece özellikle saat 9dan sonra aşırı huysuz. Çok zor uykuya geçiyor. Gündüz güzel uyuyor ama gece çok zorlanıyorum uyutmak için. Pışpış yapmaktan elim kolum dilim tükendiMemeden 3 saat hesaplıyorum diğer beslenme için ama o uyuyana kadar zaten diğer saat geliyor ve benim pertim çıkmış oluyor….
Hahaha eveetHahah 2 gündür aynısını yaşıyorum ya. Yetmiyor ayakla da diğer memeyi tekmeliyor nsndnd
Seninki kaç günlüktü?
Yaa öyle mi diyorsunGazdan canım o. Gazını al devam ettir aynı memeden. Bizim de geceye geçiş inanılmaz zor oluyo ama allahtan aşırı ağlamıyo.
Yaa ne güzel gündüz de olsa bi rutini var. Bizde meme ne zaman isterse, uyku ne zaman uyursa, bakım da ne zaman fırsat olursaGündüz her şeyimiz planlı programlı uyanma saatimiz, beslenme, temizlik, bakım derken hep 2 saatte bir beslenme düzeyinde. Akşam gaz sancımız olursa maalesef düzen falan kalmıyor. Son cümlende dediğin gibi emzirdim + mama takviyesi yaptım altını vs değiştirdim gazı çıktı derken diğer beslenme saati geliyor. Bu saat oldu 3 saattir gaz çıkartma derdindeyiz.
Öyle de çok zor olur ya senin için çok uzun uzadıya sürer her şey inşallah rutine bindirirsin ilerleyen günlerde biraz hafifler yorgunluğunYaa ne güzel gündüz de olsa bi rutini var. Bizde meme ne zaman isterse, uyku ne zaman uyursa, bakım da ne zaman fırsat olursa
Canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydıııııınnnSelam kızlar bugün mide bulantımın üstüne acile gittim 7-8 cm açıklığım varmış hiç bişey anlamadım doğumhaneye geçtim epiduralimi yaptırdım ama malesef bebebeğim 9 cmdeyken inmedi aşağı ve strese girdi bu yüzden acil sezaryene alındım bebeğim de yoğun bakımda 3 gün boyunca ne yaşadım hiç anlamadım sezaryen olanlar toparlanmanız kaç gün sürdü ?
Gözün aydın canım, geçmiş olsun. Bebeğin de en kısa sürede yanında olur inşallah. Acil şifalar diliyorum3600 doğdu ama strese girmiş bilmiyorum hiç bişey anlamadım bende
Geçmiş olsun canım 4 gün sonra frlan daha iyi oluyorsun ama ufak bir yanma kalıyor oda ancak 10 gün felan rahatlıyorSelam kızlar bugün mide bulantımın üstüne acile gittim 7-8 cm açıklığım varmış hiç bişey anlamadım doğumhaneye geçtim epiduralimi yaptırdım ama malesef bebebeğim 9 cmdeyken inmedi aşağı ve strese girdi bu yüzden acil sezaryene alındım bebeğim de yoğun bakımda 3 gün boyunca ne yaşadım hiç anlamadım sezaryen olanlar toparlanmanız kaç gün sürdü ?
Canım çok geçmiş olsun. Ben 6. Günde neredeyse hiç ameliyat olmamış gibiydimSelam kızlar bugün mide bulantımın üstüne acile gittim 7-8 cm açıklığım varmış hiç bişey anlamadım doğumhaneye geçtim epiduralimi yaptırdım ama malesef bebebeğim 9 cmdeyken inmedi aşağı ve strese girdi bu yüzden acil sezaryene alındım bebeğim de yoğun bakımda 3 gün boyunca ne yaşadım hiç anlamadım sezaryen olanlar toparlanmanız kaç gün sürdü ?
Yaklaşık aynı demek ki bizimkilerHahaha eveet13 günlük
Bizimki cihazda 13 ü gördü ama kandan bakmaya gerek görmediler bol bol emzirerek 15 günde 9a düşürdüm inşallah bi an önce gider ışın almasına gerek yok dediler bizeBebeğin doğduğu hafta+güne, kilosuna ve kaç günlük olduğuna göre hesaplama yapıyorlar. Sınır tamamen buna bağlı hesaplanıyor. Kanla da bakmak lazım eğer bilicheck 12 çıkıyorsa kanda daha yüksek oluyor kan istiyorlar. Kuşum valla emzirmek + mama takviyesi boş çiş ve kaka tek yapılabilecek bu fototerapi dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?