2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimki de fazla mı rahat ay bilemedim. 38+0 da 3150 gr doğdu bizimki haftası az küçük dimi ilk üç gün çenesi çok zayıftı hiç ememedi beni ondan oldu bence sarılığı

Kızlar sling kullanıyor musunuz ya da kullanmaya ne zaman başladınız ben almıştım ama daha başlamadım Mete iki haftalık şuan

Bir diğer sorum hamile iken saç boyamadım şimdi fotoğraf çekimi düşünüyoruz boyasam sorun olur mu

Kızlar sling kullanıyor musunuz ya da kullanmaya ne zaman başladınız ben almıştım ama daha başlamadım Mete iki haftalık şuan
Ben denedim de öyle bir ciyakladık ki bizimki, pes ettim
Bu arada muhtemelen sizinki de bizimki de anne sütü sarılığı. Yaşadıklarımız bayağı benzer.

Ben de hamilelikte boyatmamıştım ama fırsat bulunca boyatıcam artık organik boya ile.

Evet anne sütü sarılığı bizimki ve çok şükür düşmeye başlamış sizinki kaç oldu değeri

İlk hafta biraz sancılı ama daha sonraki hafta alışıyorsun bebeğe odaklanmaktan kendi acılarımı unuttum ben

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah. 7-8 cm ye kadar hiç ağrı hissetmedin mi ?

benimki 4. gunde normale donmeye baslamisti ama sonra 5. gunde sarilik icin fototerapi alinca farkli bir renge burundu, sonra yine normale dondu. cis yeterliyse kaka yapmayabilir diyorlar ama ben artik sarilik yuzunden kaka yapilmamasindan endise ediyorum. sarilik degeri normalse, sararma baslamadiysa doktor da normal demis zaten bir problem olmaz muhtemelen. ama hafiften sarilik varsa, kaka yapmiyorsa hizli yukseliyor deger maalesef.

O günlerimiz de gelecek inşallah,yeter ki bu süreci de sağlıkla atlatalım. Ben artık doktor sarı görünüyor dediği anda içleniyorum,odadan çıkınca da ağlamaya başlıyorum
bende de oyle, doktor sari gorundu yine gozume dedi mesela dun, direkt kandan bakalim dedi, cihaz kana gore dusuk cikariyormus net olsun modunda, sonra 13.2 cikti zaten moraller hop sifirlandi

bu gunler de gececek insallah ne gunlerdi ya! diyecegiz.

amin canim bir de sarilik hatirliyorum bebeklerde hep olurdu pek onemsemezlerdi, bol emzir, sekerli su ver, sari ortu ort tamam modundaydi. inan benim de cahilligime geldi mesela, 4. gun sarardigini fark ettim, aile hekimindeydik topuk kani icin, onlar da biraz sararmis bol emzir gecer dediler, ertesi gun doktor da biraz sari gorunuyor sarilik bakalim dedi, 20 cikti. hayatimin soku resmen, oyle ayaklara kadar falan da bi’ sarilik yoktu, halsizlik de yoktu, ama deger 20 cikti. sonra da genetik enzimler haric her seye bakildi, hepsi negatif cikti, bi’ tsh biraz yuksekti, ondan olabilir demislerdi, o da dusmus. baska bir seyi olmasin elbette, her test sonucu da cok sukur diyorum ama neden yani, bi’ dusup bi’ cikmasi insani surekli diken ustunde tutuyor. yine de dedigin gibi allah dermansiz dert vermesin

aa gozunuz aydin canim biraz zorlu bir surec olmus sizin icin ama allah’im tez zamanda sifa versin ikinize de bebis icin dua ediyorum hemen annesine kavussun umarim. sen de bunaldikca yaz mutlaka, dertlesiriz, iyi gelir, su an birbirimizin halinden en iyi bu gruptakiler anliyor gercekten.

allah anali babali saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin

biraz devlet hastanesi kalabaligi ve gribal hastaliklardan cekiniyorum ama insallah korur anne sutu onun disinda benim de umudum var artik bulurlar herhalde neden oldugunu, bi’ de direkt cocuk egitim & arastirma hastanesi. 2 gun gecmek bilmeyecek tabii de, sonunda sifa gelir umarim.

Bizimki de fazla mı rahat ay bilemedim. 38+0 da 3150 gr doğdu bizimki haftası az küçük dimi ilk üç gün çenesi çok zayıftı hiç ememedi beni ondan oldu bence sarılığı
rahat olmasi daha iyi bosver, bizimki cihaza hic guvenmiyor mesela, dusuk cikiyor, sapma ihtimali yuksek, risk almasak daha iyi diye diye delik desik oldu yavrum kan vermekten. son iki seferdir cocuk kan alinirken aglamiyor, alisti resmen iki haftalik omrunde aciya. aslinda haftasi da kilosu da cok kucuk degil bence, maasallah ona degeri de dusmus zaten aman nazar degmesin, boyle boyle yok olsun gitsin.

Olsun canım hangi hastaneye gidersen git hep mikrop olacak. Dışarıda gezdirme arabasında olsun bir şey olmaz allahın izniyle inşallah bulurlar canım, şifa olacak elbette böyle gitmeyecek

Sarılık yok şimdilik doktor kontrolünde de gayet iyi dedi. Hastanede alınan topuk kanı sonucu iyiydi dün de aile hekimliğinde kan alındı ama bundan sonra sarılık olmaz dediler umarım öyle olur. Çiş de günde 6 bez değişimi var, iyi dediler. Normal diyorlar ama ister istemez kafaya takıyor insan neden olabilir diye. Umarım sizin için de her şey bir an önce yoluna girer, güçlü bebişler bu günleri de atlatacak.

Bizimkide nerdeyse 40 günlük olacak. Hayir oluşturamiyoruz çünkü daha küçükler. 1 2 gün düzene girse bile bozuluyor. Osmanda dün öyleydi 4 i buldu uyuması. 3 saatte bir mı emziriyorsun.

Kızlar bir öğünde kaç ml mama veriyorsunuz. Bide kaç saatte bir besliyorsunuz.
Benimki istisnalar hariç 2 saate uzasa şükür ediyorum. Bazen yarım saatte bazen 1 saat sonra bile emmek istiyor. Boyle yapınca duzen oluşturamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…