Göbek bağı düştükten sonra o bölgeyi bağlamak gerekiyormuş ya onu dedimBen çekmeceye koydum kaldı öyle. Hiçbir şeye zamanım yok gibi hissediyorum
Ya baya zorlu geçmiş canim önmeli olan ikinizde sağlıklısıniz saglikla büyüsün gözün aydın canimSelam kızlar dün oğlumuz doğdu şükür sağlıkla kavuştuk ikimizde iyiyiz.
Fakat ben 24 saat doğum sancısı çektim bayagi zorluydu suni sancı üzerine kendi sancim geldi ve 2 sanci + birde agri oldu o yüzden çok zorlandım maalesef 24 saatin sonunda bebeğim kanala çapraz girdiği için ve başı 37 cm olduğu için manevra yapamadı 10 cm acikliga rağmen sezeryana alindim bazen nasipten öteye yol yok çok da iyi hazırlanmıştım normal doğuma ama olmayacaksa olmuyor hepinizin bebeğine ve size sağlıklı günler diliyorum
He onu hiç bilmiyorum ama doktor bir şey demedi yapmadım benGöbek bağı düştükten sonra o bölgeyi bağlamak gerekiyormuş ya onu dedim
İlk günler iyiydi sonra çok tükürmeye başladı sürekli üstü kirleniyor diye üstünü değiştirmekten bıktırdık resmen çocuğu 15. gün artık memeye alışınca biberona geçtik memeyi yine reddetti ama yine alıştırdım tekrar tutturdum memeyiçok zor bir süreçtiCanım anneler size bir sorum daha olacak, şimdi ben kaşık biberonla veriyorum mamayı siz nasıl vermiştiniz biberonla veren var mı ben kaşıktan mı devam edeyim mamaya, bazen zorlanıyor kaşıkla dışarı tükürüyor da
Peki göbek deliği içine doğru düzeldimi amnemgil yapalım dedi benimde pek gönlüm olmadı amaHe onu hiç bilmiyorum ama doktor bir şey demedi yapmadım ben
Bende kaşinti ve kotu kokuda oldugu için biraz endişelendim enfeksiyon mu diyeBenden de sarı akıntı geliyor ama normal değil mi canım ? Lohusalık akıntısı diye biliyorum
Gittim canim bi iki tanesi dusmus farketmemişim digerleride duser dediAnladım doktora git istersen sor ya da bekle mutlaka düşer
Ben daha vermedim ama gerek olursa bende veririm mama yeterki iyi olsun beslensin. Hastanede emzik verdim hemen tuttu emziği ama başka vermedim ama yine olsa yine verirdimEvet canım dün geceye kadar doğru düzgün tutamuyırdu memeyi korktum hiç tutmayacak sandım dün gece nolduysa bir anda iştahlı kuvvetli emmeye başladı hep emzirmeye çalışıyorum şimdi mamayla da destekliyorum ben
Kızlar mentali nasıl topluyorsunuz ben hiç iyi değilimherkeste bir alınganlık başladı ablam annem eşim sürekli bana alınıyorlar normalde sakin bir insanım lohusalık beni bambaşka biri yaptı huysuz alıngan sinirli biri oldum keşke bu durumun geçici olduğunu bilip biraz beni alttan alsalar gün sonunda yine kimseye kin beslemiyorum ama çok yoruldum eşimden boşansam mı fikri bile geçti aklımdan bana ne oluyor
Göbekten veya koldan yapabilirsin canım biri varsa evde o yapsın yapamazsan
Yapamadım, cesaret edemedik acilde yaptırdım.Göbekten eşim yaptı benim bende kendim yapamadım
Sütlacı görünce yazmak istedim. Birkaç yerde sütlacın içindeki nişastadan dolayı sütü azalttığını okudum. Teyitli bir bilgi değil ama istersen sen de bi araştır canım, ben korktum yiyemedim benim de çokk canım istiyorKızlar emzirmeden sonra acayip acıkıyorum. Canım şekerli yiyecekler istiyor . Sütlaç yiyorum sürekli . Bi yandan da canım sıkılıyor kilo alacağım diye. Lütfen beni motive edin. Emzirme döneminde nasıl kilo verebilirim sağlıklı bir şekilde? Özellikle sütüm azalmadan
Çok çok zorlanıyordum artık emzirirken ellerimi ısırıyordum o ağrıyı hissetmemek için canım gerçekten çok iyi geldiKuzummmmm fayda gormenee cokkk sevindim bazı doktorlar silmeyin diyor ama eczane dilersen daha iyi olur dedi gerçekten çok sevindimmm
Yarar canım bede ellerimi ısıtarak veriyordum sol memeyi ..Ay inşallah bende de işe yarar o zaman. Cidden çok zor oluyor artık
Canım azaltmadı çok şükür . Sürekli de yiyorumSütlacı görünce yazmak istedim. Birkaç yerde sütlacın içindeki nişastadan dolayı sütü azalttığını okudum. Teyitli bir bilgi değil ama istersen sen de bi araştır canım, ben korktum yiyemedim benim de çokk canım istiyor
Canım ondan değildir. Uyumadı mı onunla da uyumuyor. Yorulmuştur canım benim fayda etmiştir inşallah damla. Ben de sabah akşam 10 veriyorum. Hatta bağışıklık oldu bence o da fayda etmiyor. Kolikler için olanı alasım var. Uyuyunca da şaşırıyor insan demiNurse harveys 20 damla şeklinde kullanılıyor ya sabah 10 akşam 10 verdim uykudan gözlerini alamıyor. Tamamen bitkisel olmasından dolayı korkmuyorum bir şey mi oluyor diye ama şaşkınım bu seferde uyandırmak için canım çıktı. Böyle sorunu olan oldu mu kızlar görenler acil yazarsa sevinirim.
Bizde kullanıyoruz ama uyku etkisi yapmdi bizdeNurse harveys 20 damla şeklinde kullanılıyor ya sabah 10 akşam 10 verdim uykudan gözlerini alamıyor. Tamamen bitkisel olmasından dolayı korkmuyorum bir şey mi oluyor diye ama şaşkınım bu seferde uyandırmak için canım çıktı. Böyle sorunu olan oldu mu kızlar görenler acil yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?