- 19 Mart 2023
- 481
- 877
- 33
- 37
Bende var canım en yatay seviyesine getirip koymaya başladım bu hafta, eğer huzursuz değilse bi 15 dk falan duruyor sağolsun.Ama kendini sallayamıyor tabi daha ayağımla destek atıyorum sallansın diye aralardaBundan alıp kullanan var mı
pierre cardin ana kucağı var bende aynı model kullanıyorum kızımda da kullanmıştım elim ayağım olmuştu nereye gitsem evde yanımda götürüyordum alışırsa rahat edersiniz 4 5 ayBundan alıp kullanan var mı
Bugün emzirme danışmanından yüzyüze eğitim aldım. Göğüsün sertliği ve yumuşaklığı hiçbir şey ifade etmez diyor. Bez doluysa, bebek memeden mutlu ayrılıyorsa tamamdır dedi. Sürekli emmek istemesi sadece aç olduğunu göstermez, bazen sakinleşmek için de emebilir çünkü temas var, anne kokusu var. Emzik sadece kriz anlarınla ya da uykuya geçişte ver dedi..Çıktı cnm çok şükür.
Kızlar bişey soracağım size.Benim kızım sürekli emmek istiyor ve hastaneden çıktığımız günün gecesi resmen uyumadi,uyku süresi az gibi.Surekli emdiği için göğüslerim yumuşak ama sıkınca süt geliyor.Acaba sütüm mu yetmiyor diyorum ama bezine yeterli bir şekilde tuvaletini yapiyor.Agzinin boş kalmasini mi istemiyor çünkü orada emzik vermişlerdi alışmış olabilir.Annem verelim diyor ama bilemedim.
Ben, memnunumBundan alıp kullanan var mı
Of çok ama çok geçmiş olsunKızlar berbat bir gece geçirdim, eve kimseyi sokmicam mikrop girmesin dışardan derken kendim hastalanmayı başardım.Beynim çatlıyor, boğazım acıyor hadi onlar neyse de hapşırıyorum, burnum akyor Kızıma bulaştırıcam diye ödüm kopuyor napıcam ben?
Bu arada 6.30a kadar uyucam derken 6.30a kadar bebişin ağlaması şokunaz_0192 @kuchi sabishii bizim de bir beslemeyi eşim yapabilse 4 saat deliksiz uyku çok iyi gelirdi. Ama meme veriyorum. Uyursa en iyi ihtimalle besleme aralarında 1.5-2 saat uyuyabiliyorum 1 aydır. Bazen eşimi uyandırıyorum emzirdikten sonra, gazını alıp uyutsun diye. Ancak kucağında olursa uyuyor. O yüzden gece kalkıp 2 saat kucağında tutup diğer beslemeyi bekliyor eşim
Bu gece daha hiç uyumadım mesela. Uyanıp duruyor. Hiç uyku beklentisine girmemek daha mantıklı geldi. Şimdi babasını uyandırcam, saat 6.30a kadar uyucam inşallah
Resmen kendi uyumuyor artık. Ancak kucağına alıp bekleyecek biri olursa uyuyabiliyorum ben. Vallahi yandımbakalım nasıl olacak tek başıma. Güncel yorumumu yaparım duruma göre
Bizde de var masaj yap dediler bana ama masaj da çok zor. İnsan zarar vericem diye korkuyorKızlar merhaba. Bebeğimin sağ gözü çapak yapıyor akıyor, doktora götürdük damla verdi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bize bugün bi krem yazdılar ama adını hatırlayamadım. İhtiyaç olursa bakıp yazarım canım.Kızlar benim oğlumun yüzünde de sivilce gibi şeyler çıktı doktor bir şey yapma sütün yağlı geçer gibi kocakarı lafları söyledi nette bioderma atoderm in iyi geldiği yazıyor ama başına gelen var mı?
Çok sağol aşkım, valla en korktuğum şeylerden biriydi hasta olmak, tabii ki aklıma gelen başıma geldi.Aynen hamileliğin son ayları çileliydi hep diyodum şimdi bebekle uğraşıyo olsam delirirdim bu sıcakta, ne güzel ekimde doğacak diye. Ama hastalığı düşünememişimOf çok ama çok geçmiş olsunTam gıcık havalar. Hamileliğimiz yaza geldi perperişan olduk şimdi de kış hastalıklarıyla uğraşacağız. İki türlüsü de çok kötü oldu.
Emziriyorsun vs tamam ama maske takmanı öneririm tek aklıma gelen bu en azından nefesini vermezsin, ellerini bol bol yıkarsın. Odayı ve genel olarak evi bol bol havalandırırsın.
Kızlar size bir soru yönelteceğim. Ben hiç bu kadar minnak doğabileceğini hesap edemediğim için ve çevremdeki herkes bebekler çok çabuk büyüyor büyük al dediği için bebeme hep 3-6 ay 68 cm kıyafet aldım. Mart sonuna kadar giydi giydi daha sonra Antalya’da yavaş yavaş yazlık kıyafete geçeriz. Çöpe gitsin veya giyemeden kaldırmak istemiyorum nasıl bir yöntemle revize edebilirim? Kolları paçaları katlayıp giydirmek mümkün değil kocamanlar.
E bebek yenidoğan tulumlar bile büyük geliyor öyle söyleyim üç dört tane küçük denk getirebildim döndüre döndüre onları giydiriyorum. 1-2 ay h&m tulum veya alt üst bile büyük geliyor. Kafanızda böyle canlansın.
Aynen tadını çıkar bu anlarınBu
Aynen cnm demin uyudu uyurken bile kucağıma alıyorum hasret kaldık birbirimize ,çok şükür mis kokusunu içime cekiyorum
Canım 2. Ayını bitirsin giyer onları merak etme.Kızlar size bir soru yönelteceğim. Ben hiç bu kadar minnak doğabileceğini hesap edemediğim için ve çevremdeki herkes bebekler çok çabuk büyüyor büyük al dediği için bebeme hep 3-6 ay 68 cm kıyafet aldım. Mart sonuna kadar giydi giydi daha sonra Antalya’da yavaş yavaş yazlık kıyafete geçeriz. Çöpe gitsin veya giyemeden kaldırmak istemiyorum nasıl bir yöntemle revize edebilirim? Kolları paçaları katlayıp giydirmek mümkün değil kocamanlar.
E bebek yenidoğan tulumlar bile büyük geliyor öyle söyleyim üç dört tane küçük denk getirebildim döndüre döndüre onları giydiriyorum. 1-2 ay h&m tulum veya alt üst bile büyük geliyor. Kafanızda böyle canlansın.
Ayyyyy o kadar mı küçüldü ya?Canım ben ilk aldığımda kıyafetleri yıkadıktan sonra kurutma makinesine atmıştım ve kıyafetler küçüldü 3 ay olanlar yenidoğana uygun hale gelmiştikurutma makinen var mı bilmiyorum varsa dolap kuruluğunu seçerek çalıştırabilirsin belki işe yarar
Çok aşırı çuval gibi asla olmaz gibi geldi eşimle banaCanım 2. Ayını bitirsin giyer onları merak etme.
Hiç sorma hiiiiç yazı biz çektik bebeklerimiz rahat edecek derken eylül ayı sonunda hastalıklar hortladı da hortladı. Allah beterinden saklasın illa ki hasta olacaklar bunları da tecrübe edeceğiz ama ilk 3-4 ay asla olmasınlar inşallah.Çok sağol aşkım, valla en korktuğum şeylerden biriydi hasta olmak, tabii ki aklıma gelen başıma geldi.Aynen hamileliğin son ayları çileliydi hep diyodum şimdi bebekle uğraşıyo olsam delirirdim bu sıcakta, ne güzel ekimde doğacak diye. Ama hastalığı düşünememişim
Aynen maske de takıyorum, evi de havalandırıyorum.Kafayı yedim temas ettiğim her şeyi kirliye atıyorumŞimdi de süt sağıyorum biraz uyumak için ama gene de rahat rahat uyuyamıyorum bakan olsa bile ya.Bunun mantıklı bi açıklaması var mı allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?