2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar berbat bir gece geçirdim, eve kimseyi sokmicam mikrop girmesin dışardan derken kendim hastalanmayı başardım.Beynim çatlıyor, boğazım acıyor hadi onlar neyse de hapşırıyorum, burnum akyor Kızıma bulaştırıcam diye ödüm kopuyor napıcam ben?

Bugün emzirme danışmanından yüzyüze eğitim aldım. Göğüsün sertliği ve yumuşaklığı hiçbir şey ifade etmez diyor. Bez doluysa, bebek memeden mutlu ayrılıyorsa tamamdır dedi. Sürekli emmek istemesi sadece aç olduğunu göstermez, bazen sakinleşmek için de emebilir çünkü temas var, anne kokusu var. Emzik sadece kriz anlarınla ya da uykuya geçişte ver dedi..

Kızlar size bir soru yönelteceğim. Ben hiç bu kadar minnak doğabileceğini hesap edemediğim için ve çevremdeki herkes bebekler çok çabuk büyüyor büyük al dediği için bebeme hep 3-6 ay 68 cm kıyafet aldım. Mart sonuna kadar giydi giydi daha sonra Antalya’da yavaş yavaş yazlık kıyafete geçeriz. Çöpe gitsin veya giyemeden kaldırmak istemiyorum nasıl bir yöntemle revize edebilirim? Kolları paçaları katlayıp giydirmek mümkün değil kocamanlar.

E bebek yenidoğan tulumlar bile büyük geliyor öyle söyleyim üç dört tane küçük denk getirebildim döndüre döndüre onları giydiriyorum. 1-2 ay h&m tulum veya alt üst bile büyük geliyor. Kafanızda böyle canlansın.

Of çok ama çok geçmiş olsun Tam gıcık havalar. Hamileliğimiz yaza geldi perperişan olduk şimdi de kış hastalıklarıyla uğraşacağız. İki türlüsü de çok kötü oldu.

Emziriyorsun vs tamam ama maske takmanı öneririm tek aklıma gelen bu en azından nefesini vermezsin, ellerini bol bol yıkarsın. Odayı ve genel olarak evi bol bol havalandırırsın.

Bu arada 6.30a kadar uyucam derken 6.30a kadar bebişin ağlaması şoku

Bize bugün bi krem yazdılar ama adını hatırlayamadım. İhtiyaç olursa bakıp yazarım canım.

Çok sağol aşkım, valla en korktuğum şeylerden biriydi hasta olmak, tabii ki aklıma gelen başıma geldi.Aynen hamileliğin son ayları çileliydi hep diyodum şimdi bebekle uğraşıyo olsam delirirdim bu sıcakta, ne güzel ekimde doğacak diye. Ama hastalığı düşünememişim

Aynen maske de takıyorum, evi de havalandırıyorum.Kafayı yedim temas ettiğim her şeyi kirliye atıyorum Şimdi de süt sağıyorum biraz uyumak için ama gene de rahat rahat uyuyamıyorum bakan olsa bile ya.Bunun mantıklı bi açıklaması var mı allah aşkına

Canım ben ilk aldığımda kıyafetleri yıkadıktan sonra kurutma makinesine atmıştım ve kıyafetler küçüldü 3 ay olanlar yenidoğana uygun hale gelmişti kurutma makinen var mı bilmiyorum varsa dolap kuruluğunu seçerek çalıştırabilirsin belki işe yarar

Merhaba kızlarrr ben kasım annesi olacağım nasip olursa 38 e giriyorum affınıza sığınarak bişey danışmak istiyorum tecrübeli oldunuz için bebişin kilosu 2800 bi haftada 100 gr almış sadece bu normal mi ???
Daha fazla kilo alması için bir haftada neler yapabilirim?
Plasenta yaşlanmaya başlamş dedi doktor son zamanlara yaklaşıyoruz bu normal dedi kan akışında suyunda fakan sıkıntı görmedi bu durum normal mi başka yaşayan oldumu bu yaşlanma herkestemi oluyor ??

Kızlar acil yardım !!! Sağ göğsümü sağıyorum on dakika sonra tekrardan doluyor sertleşiyor. Mastit olurum diye korkuyorum . Ne yapmam lazım

Canım 2. Ayını bitirsin giyer onları merak etme.

Kızlar manuel ana kucağı iş gördü ben de. Uzun süreli değil ama kahvaltımı yemeğimi kısa süreli yapabiliyorum. İlk başlarda sevmemişti. Şimdi iyi aramız daha büyüyünce daha rahat eder

Ayyyyy o kadar mı küçüldü ya?

Hiç sorma hiiiiç yazı biz çektik bebeklerimiz rahat edecek derken eylül ayı sonunda hastalıklar hortladı da hortladı. Allah beterinden saklasın illa ki hasta olacaklar bunları da tecrübe edeceğiz ama ilk 3-4 ay asla olmasınlar inşallah.

Yaaaa o maalesef çoğu annede var annelik iç güdüsü mü nedir bilmiyorum ama benden başkası iyi bakamazmış gibi düşünürmüş çoğu anne. Ben çok normal karşılarım şahsen bu durumu.

Ama seeeen hastasın ve bakabilecek birileri varsa bırak bebeğini dinlen. Dinlenerek atlatırsın emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…