Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Bende ne guzel midem bulanmiyo dedim iştahimda iyi dedim kaç gundr sabahlari midem cok kotü yemek bile yiyemyrmkendimize nazar ettik

Kızlar merhaba 9-15 ocak son adet tarihim 14 şubat betam 196 17 şubatta 737 çıktı kese görünmedi sonra tekrar kan da vermedim doktora da gitmedim bugün gittim doktor vajinal ultrasonla baktı normal göremedi rahminde 5 mm bişey görüyorum ama kese olmayadabilir sol yumurtalığında bi odak var ama normal yumurtalık folikülü de olabilir diyip muallakta konuştu kan ver sonuca göre kadın doğum acile yönlendiricem falan dedi ben hiç bişey anlamadım bu ne demek

Ve dış gebelik de olabilir anlayamayız falan dedi

Sata göre 6+1 desin keseyi görmüş olmak gerekiyor en azından diye biliyorum. Her hastanenin cihazları farklı oluyor başka bir hastaneye gitsen? Böyle durumlarda tek doktorla kalmamak gerekiyor. Dış gebelikle alakalı da yorum yapamıyorum hiçbir fikrim yok yanlış bir şey söylemek istemem.

Şöyle bi sıkıntı var ki ben yumurtlama dönemimden nerdeyse 7-8 gün sonra ilişkiye girdim geç döllenme olduğunu da düşünüyorum, zaten başka doktora da gideceğim yine beta verdim bugün yarın da özele gideceğim ama çok canımı sıktı

Yani geç döllenme de olabilir elbette sata göre 6+1 ama döllenmeye göre şu an kaç hafta kaç günlük net bilinmeyebilir. Sen bence canını şimdiden sıkma yarın gitcekmişsin zaten git bir de başka doktor değerlendirsin. Belki cihaz iyi değil göremedi veya doğru söylüyor bilinemez şu an başka doktor daha değerlendirmeden. Tekrar kan sonucun da çıksın bakalım. Umarım güzel sonuçlar alırsın

Günaydınn arkadaşlar Ben geçen çarşamba tam 6 haftalıkken doktora gittim. Kese ve bebeği gördüm. Kalp atışları için bu hafta çarşamba çağırdı ama pazartesi de tahlil sonuçları için çağırmıştı. Neyse ben pazartesi için randevu oluşturdum. Çarşamba gününe boşluk yokmuş. (devlet hastanesi) pazartesi gittiğimde sizce kalp atışlarını duyar mıyım? 6+5 oluyor

G gunes55 canim yaş ve kaçıncı çocuk olduğunu söylemisin onu eklememisim

Benim hiç bulantım olmuyor ama minigimin kalbi atıyor. Onlar yalan hurafe

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım listeye benide alırmısınız ?
Merhaba canım hoş geldin. Yaş kaçıncı çocuk. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini soylersen. Ekleyeyim Listeye

Merhaba günaydın Ben de 6+6 da gideceğim kalp atışı için bence duyulabilir bir zaman diliminde gideceğiz umarım duyarız diyerek gidelim Çünkü bazen 7. haftayı da bulabiliyor kalp atışını duymak o yüzden umarım diyorum

Ya umarım duyarız. Yoksa tabii ki sonraki ilk boş gününe kontrol randevusu oluştururum ama işte ne bileyim bir an önce duymak istiyorum

Ya umarım duyarız. Yoksa tabii ki sonraki ilk boş gününe kontrol randevusu oluştururum ama işte ne bileyim bir an önce duymak istiyorum
Umarıııım inşallah. Tabii ki öyle kalp atışını görüp ve duyup rahatlamak istiyor insan doğal olarak. Hayırlısıyla duyalım ister istemez kafada oluşan tüm kötü senaryolarda bitsin

Cuma gideceğim canım 6+6 oluyor görürüz diye düşünüyoruz
Yok yok kesinlikle korkmamak lazım kanama yoksa şiddetli de ağrı yoksa korkmayın yazıyor her yerde. İnşallah güzel geçecek bu zamanlar
Bende çarşamba 6+5 oluyorum aramızda bir gün var canım hadi bakalım ikimizde sağlıkla duyalım kalpleri inşallah

Benim hiç bulantım olmuyor ama minigimin kalbi atıyor. Onlar yalan hurafe
bende vardı yok oldu evet umuyorum hurafe olsun ♥ bende zaten az dı belirti iyice yok olmaya başladı gerçi bulantı transferimin 8 ci günü başladı okadarda normale göre çok erkendi . Belki bünyem yavaş yavaş anlamaya başlıyor

Evet artık bünyemiz kabul ediyor bebegi. Benim mesela halsizlik dışında hic belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…