Evet aşkım arayıp sorayım en iyisiSor aşkım için rahat etsin aklında soru işareti kalmasın
Ya herkeste çok farklı kardeşimdede gebelik şekeri var , o mesela kabak yiyemiyor aşırı çıkarıyor diye ben yiyebiliyorum onun yiyemedikleri şekerini çıkaran şeyler beni çıkarmıyor ama mesela onun çıkarmıyor dediği şeylerde bende yüksek çıkarıyor . Biraz kendin bulman lazım galiba bu gebelik şekerinde ne ok ne değil .Evet erkek ama ben 34+3üm şu an perinatoloji doktoru 4 gün önden gidiyor demişti gelişimine göre 35 haftalık tam ayy meyvenin her turlusu çıkarıyor benimkini Yarısını yesem bie elmayı
Nipt yaptırdık sonuç temiz çıktı, doğmak üzere kendisi gayet sağlıklı çok şükür 35+4 deyizSonucunu ne oldu acaba
Aşağıdaki listeden yararlandım ben önceliğim pamuk ama dışarıda falan yine de lazım olursa kolaylık olsun diye aldım babyturconunkiniArkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Benimde plesantam önde hiç hissetmiyor musun belli süredir yoksa var ama daha az gibi mi canım, sancılar daha belli arayla gidip gelen olur dedi doktkrum devamlı şişlik ya da yer değiştiren ağrı ise gaz olabilir demişti@Psknd canım plesantan önden diye sana soruyorum ve benim gibi plesantası önden olan kızlar dün çok hissetmedim ve karnım sertti gaz sancısı mı neydi bilmiyorum. Sürekli doktora koşmak istemiyorum.. bugün sertlik lok ama henüz hissedemedim , sizde durumlar nasıl
benimde akıntım oluyor ara ara en son akıntı vardı kan verdim mesela lökosit falan biraz yüksekti ama crp normal çıktığı için vücut kendi hallediyor şu an antibiyotiğe gerek duymuyorum dedi doktorum ki daha öncede idrarda bakteri çıkmıştı 2 gün sonra tekrae baktı azalmış yine vermedi öncelik bol su içmek ve sık sık mesaneyi boşaltmakEvet benim birazda nst olayından dolayı canım sıkıldı çünkü oğlum son zamanlarda sürekli toplanıyor 4-5 kere den az olursa bişey olmaz dedi doktoruma söyledim baya gün içinde uyanıkken sürekli topluyo kendini dedim yinede gerek duymadı nstye Enfeksiyonda gebelikte skntili bi durum diye biliyorum.
Benimde elimde tırnak Eti kanaması var içten hatta uzadıkça içinden kıymık gibi kan birikip kırılıyor sadece suda sizliyordu banada hamilelikte oldu kortizonlu Krem verdi doktor ince sür diye doktora sordum sürebilirsin demişti belki tırnak diyedir bence Danış için rahat etsin kuzumKızlar ben dermatolojideydim bana kortizonlu bir krem verdi ince tabaka halinde günde 2 kez sür dedi . Gebeliğe ve hormonlara bağlı dermatit gibi duruyor dedi ama içim rahat değil ya kullanmadan kadın doktoruma sorsam mı ?
Tabii canım o acı normaldir, normal olmasa anlarsın bence emin olkuzum toplanınca sertleşiyor ister istemez canım acıyor biraz özellikle yürüyüşte kramp giriyo aniden Alt tarafa artık büyüdüler bide kafası aşağıda benim bıdığın bi hayırlısıyla doğursaydık son aylar Gerçekten çok zormuş
Cok şükür canım benimNipt yaptırdık sonuç temiz çıktı, doğmak üzere kendisi gayet sağlıklı çok şükür 35+4 deyiz
Bu sabah gidemedim yarın sabah gitmeyi bende düşünüyorum canım.Çok rahatssız edici ya sürekli değiştiriyorum iç çamaşırımı bu ara miktarda arttı az geliyordu bende tekrar bi idrar vereyim diyorum sağlık ocağında.
Bugün normale döndü şükürler olsunBence bi doktoruna sor canım nolur nolmaz, doktorlar nelerle hangi sorularla karşılaşıyorlardır Allah bilir çekinme sor
ayy benim de Beybisim böyle ya bazen çık hareketli bazen hereketsizlikken korkuyorum, hemen sizlere yazıyorumCanım bende de bazen o kadar az hareket oluyor ki hastaneye gitsem mi diye düşünüp duruyorum, günü gününü tutmuyor. Mesela bazen bütün gün çok hareketli ama kendine göre bi düzeni var gibi gece ve sabah aç karnına çok hareketli, yemek yedikten sonra hareketler azalıyor normalde tam tersi olması lazım. Gün boyu hareketsizse biraz geceyi yani en hareketli olduğu zamanı bekliyorum. Ama bazen cidden kafayı yedirtecek kadar hareket etmediği oluyor, soğuk süt ya da çikolata bazen işe yarıyor bazen ona rağmen bile çok az hareket ediyor, sen de şekerin falan yoksa bi dene canım. Sertlik karnın tamamında olursa ve pozisyon değiştirince falan geçmezse sıkıntı diye biliyorum, belli bi yerdeyse bebek belki poposunu ya da başını dayamıştır canım ama aklına takılanları doktoruna da sor için rahat eder
Bence sor canımKızlar ben dermatolojideydim bana kortizonlu bir krem verdi ince tabaka halinde günde 2 kez sür dedi . Gebeliğe ve hormonlara bağlı dermatit gibi duruyor dedi ama içim rahat değil ya kullanmadan kadın doktoruma sorsam mı ?
Kaç kg olmuş canım bebişinEvet erkek ama ben 34+3üm şu an perinatoloji doktoru 4 gün önden gidiyor demişti gelişimine göre 35 haftalık tam ayy meyvenin her turlusu çıkarıyor benimkini Yarısını yesem bie elmayı
Benim dün sağ tarafta bir yer taş gibiydi canım sancı şeklinde değil ama sertlik vardı yani bunun hakkında bilgin var mıYani enfeksiyonun ne kadar çok olduğuyla alakalı tabii. Hatırlarsan ben de buraya yazmıştım eritrosit ve lökosit değerlerim yüksekti, randevumu erkene alsam mı diye. Ama gerek yokmuş. Bunu illa kendi doktoruna yaptırmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa sağlık ocağında bi idrar testi ver bak yani biraz anlaşılır değerlerinden ne seviyede olduğu. Toplanmayla ilgili şu son aylarda günde 20-30 kere bile olabilir dediler birkaç kere falan değil yani. Eğer ağrılı değilse, şiddeti artmıyorsa, 30-40 saniye sürüyorsa hiş endişelenecek bir şey yokmuş hatta rahim doğuma hazırlık yaptığı için iyi bir şeymiş.
:) bide anne karnında genelde yedikleni severlermiş bebekler doğduklarında bizimkiler sağlıklı beslenir öyle bişey varsa :))Yediğimiz bir şey yok ki açsın göstersinler yüzlerini hahahbebeler de haklı
Evet kesinlikle kuzumYa herkeste çok farklı kardeşimdede gebelik şekeri var , o mesela kabak yiyemiyor aşırı çıkarıyor diye ben yiyebiliyorum onun yiyemedikleri şekerini çıkaran şeyler beni çıkarmıyor ama mesela onun çıkarmıyor dediği şeylerde bende yüksek çıkarıyor . Biraz kendin bulman lazım galiba bu gebelik şekerinde ne ok ne değil .
E bebeğin kendi markası olan yatağı aldım, 4-5 aylık olana kadar reflü yatağında yatacak zaten sonrasında da üstüne bir tane daha aynı yataktan alırım gibi çünkü çok incePark yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim
Bizede haber vermeyi unutmaBugün normale döndü şükürler olsunsorcam canım
Teşekkür ederim bakayım onaMerhaba pamukla sileceğim ama yine de acil durumlarda dışarda vs yanımda olması gerekirse diye babyturconun yenidoğan olanı var kahverengili gibi paketi, içeriği temiz onu aldım. 60lı paketlerden aldım hem taşıması kolay olur hem çabuk kurumaz diye (Aloeveralısı var o değil onu alma)
Sancı hiç olmadı canım, sadece sağ üst tarafı dün tüm gün taş gibiydi hissetmedim hiç. Tamamı değil ama belli bir kısmı, bir tarafını dayamış olabilir mi oğluşumAşağıdaki listeden yararlandım ben önceliğim pamuk ama dışarıda falan yine de lazım olursa kolaylık olsun diye aldım babyturconunkini
Benimde plesantam önde hiç hissetmiyor musun belli süredir yoksa var ama daha az gibi mi canım, sancılar daha belli arayla gidip gelen olur dedi doktkrum devamlı şişlik ya da yer değiştiren ağrı ise gaz olabilir demişti
benimde akıntım oluyor ara ara en son akıntı vardı kan verdim mesela lökosit falan biraz yüksekti ama crp normal çıktığı için vücut kendi hallediyor şu an antibiyotiğe gerek duymuyorum dedi doktorum ki daha öncede idrarda bakteri çıkmıştı 2 gün sonra tekrae baktı azalmış yine vermedi öncelik bol su içmek ve sık sık mesaneyi boşaltmak
Teşekkür ederim,bakayım listeyeAşağıdaki listeden yararlandım ben önceliğim pamuk ama dışarıda falan yine de lazım olursa kolaylık olsun diye aldım babyturconunkini
Benimde plesantam önde hiç hissetmiyor musun belli süredir yoksa var ama daha az gibi mi canım, sancılar daha belli arayla gidip gelen olur dedi doktkrum devamlı şişlik ya da yer değiştiren ağrı ise gaz olabilir demişti
benimde akıntım oluyor ara ara en son akıntı vardı kan verdim mesela lökosit falan biraz yüksekti ama crp normal çıktığı için vücut kendi hallediyor şu an antibiyotiğe gerek duymuyorum dedi doktorum ki daha öncede idrarda bakteri çıkmıştı 2 gün sonra tekrae baktı azalmış yine vermedi öncelik bol su içmek ve sık sık mesaneyi boşaltmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?