Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Evet erkek ama ben 34+3üm şu an perinatoloji doktoru 4 gün önden gidiyor demişti gelişimine göre 35 haftalık tam ayy meyvenin her turlusu çıkarıyor benimkini Yarısını yesem bie elmayı
Ya herkeste çok farklı kardeşimdede gebelik şekeri var , o mesela kabak yiyemiyor aşırı çıkarıyor diye ben yiyebiliyorum onun yiyemedikleri şekerini çıkaran şeyler beni çıkarmıyor ama mesela onun çıkarmıyor dediği şeylerde bende yüksek çıkarıyor . Biraz kendin bulman lazım galiba bu gebelik şekerinde ne ok ne değil .

Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Aşağıdaki listeden yararlandım ben önceliğim pamuk ama dışarıda falan yine de lazım olursa kolaylık olsun diye aldım babyturconunkini
Benimde plesantam önde hiç hissetmiyor musun belli süredir yoksa var ama daha az gibi mi canım, sancılar daha belli arayla gidip gelen olur dedi doktkrum devamlı şişlik ya da yer değiştiren ağrı ise gaz olabilir demişti
benimde akıntım oluyor ara ara en son akıntı vardı kan verdim mesela lökosit falan biraz yüksekti ama crp normal çıktığı için vücut kendi hallediyor şu an antibiyotiğe gerek duymuyorum dedi doktorum ki daha öncede idrarda bakteri çıkmıştı 2 gün sonra tekrae baktı azalmış yine vermedi öncelik bol su içmek ve sık sık mesaneyi boşaltmak

Eklentiler

• IMG_3249.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 11
Benimde elimde tırnak Eti kanaması var içten hatta uzadıkça içinden kıymık gibi kan birikip kırılıyor sadece suda sizliyordu banada hamilelikte oldu kortizonlu Krem verdi doktor ince sür diye doktora sordum sürebilirsin demişti belki tırnak diyedir bence Danış için rahat etsin kuzum

Tabii canım o acı normaldir, normal olmasa anlarsın bence emin ol Zorluğunu geçtim ama ben sabırsızlanıyorum artık düşünmekten yoruldum, dediğin gibi vakit gelse de doğursak

Park yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim

Çok rahatssız edici ya sürekli değiştiriyorum iç çamaşırımı bu ara miktarda arttı az geliyordu bende tekrar bi idrar vereyim diyorum sağlık ocağında.
Bu sabah gidemedim yarın sabah gitmeyi bende düşünüyorum canım.

ayy benim de Beybisim böyle ya bazen çık hareketli bazen hereketsizlikken korkuyorum, hemen sizlere yazıyorum o bir anlık korku yetiyor, sonra kendimi sakinleştiriyorum. Canım sağ üst tarafı taş gibiydi dün bütün gün her tarafı değil, bir yerini dayamış olabilir mi

Bence sor canım

Evet erkek ama ben 34+3üm şu an perinatoloji doktoru 4 gün önden gidiyor demişti gelişimine göre 35 haftalık tam ayy meyvenin her turlusu çıkarıyor benimkini Yarısını yesem bie elmayı
Kaç kg olmuş canım bebişin

Benim dün sağ tarafta bir yer taş gibiydi canım sancı şeklinde değil ama sertlik vardı yani bunun hakkında bilgin var mı

Evet kesinlikle kuzum

Park yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim
E bebeğin kendi markası olan yatağı aldım, 4-5 aylık olana kadar reflü yatağında yatacak zaten sonrasında da üstüne bir tane daha aynı yataktan alırım gibi çünkü çok ince
Bugün normale döndü şükürler olsun sorcam canım
Bizede haber vermeyi unutma

Teşekkür ederim bakayım ona

Sancı hiç olmadı canım, sadece sağ üst tarafı dün tüm gün taş gibiydi hissetmedim hiç. Tamamı değil ama belli bir kısmı, bir tarafını dayamış olabilir mi oğluşum

Teşekkür ederim,bakayım listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…