• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Yani enfeksiyonun ne kadar çok olduğuyla alakalı tabii. Hatırlarsan ben de buraya yazmıştım eritrosit ve lökosit değerlerim yüksekti, randevumu erkene alsam mı diye. Ama gerek yokmuş. Bunu illa kendi doktoruna yaptırmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa sağlık ocağında bi idrar testi ver bak yani biraz anlaşılır değerlerinden ne seviyede olduğu. Toplanmayla ilgili şu son aylarda günde 20-30 kere bile olabilir dediler birkaç kere falan değil yani. Eğer ağrılı değilse, şiddeti artmıyorsa, 30-40 saniye sürüyorsa hiş endişelenecek bir şey yokmuş hatta rahim doğuma hazırlık yaptığı için iyi bir şeymiş.
Benim dün sağ tarafta bir yer taş gibiydi canım sancı şeklinde değil ama sertlik vardı yani bunun hakkında bilgin var mı

Ya herkeste çok farklı kardeşimdede gebelik şekeri var , o mesela kabak yiyemiyor aşırı çıkarıyor diye ben yiyebiliyorum onun yiyemedikleri şekerini çıkaran şeyler beni çıkarmıyor ama mesela onun çıkarmıyor dediği şeylerde bende yüksek çıkarıyor . Biraz kendin bulman lazım galiba bu gebelik şekerinde ne ok ne değil .
Evet kesinlikle kuzum

Park yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim
E bebeğin kendi markası olan yatağı aldım, 4-5 aylık olana kadar reflü yatağında yatacak zaten sonrasında da üstüne bir tane daha aynı yataktan alırım gibi çünkü çok ince
Bugün normale döndü şükürler olsun 🙏🏻 sorcam canım
Bizede haber vermeyi unutma ❤️

Merhaba pamukla sileceğim ama yine de acil durumlarda dışarda vs yanımda olması gerekirse diye babyturconun yenidoğan olanı var kahverengili gibi paketi, içeriği temiz onu aldım. 60lı paketlerden aldım hem taşıması kolay olur hem çabuk kurumaz diye (Aloeveralısı var o değil onu alma)
Teşekkür ederim bakayım ona 🌸

Aşağıdaki listeden yararlandım ben önceliğim pamuk ama dışarıda falan yine de lazım olursa kolaylık olsun diye aldım babyturconunkini

Benimde plesantam önde hiç hissetmiyor musun belli süredir yoksa var ama daha az gibi mi canım, sancılar daha belli arayla gidip gelen olur dedi doktkrum devamlı şişlik ya da yer değiştiren ağrı ise gaz olabilir demişti

benimde akıntım oluyor ara ara en son akıntı vardı kan verdim mesela lökosit falan biraz yüksekti ama crp normal çıktığı için vücut kendi hallediyor şu an antibiyotiğe gerek duymuyorum dedi doktorum ki daha öncede idrarda bakteri çıkmıştı 2 gün sonra tekrae baktı azalmış yine vermedi öncelik bol su içmek ve sık sık mesaneyi boşaltmak
Sancı hiç olmadı canım, sadece sağ üst tarafı dün tüm gün taş gibiydi hissetmedim hiç. Tamamı değil ama belli bir kısmı, bir tarafını dayamış olabilir mi oğluşum

Aşağıdaki listeden yararlandım ben önceliğim pamuk ama dışarıda falan yine de lazım olursa kolaylık olsun diye aldım babyturconunkini

Benimde plesantam önde hiç hissetmiyor musun belli süredir yoksa var ama daha az gibi mi canım, sancılar daha belli arayla gidip gelen olur dedi doktkrum devamlı şişlik ya da yer değiştiren ağrı ise gaz olabilir demişti

benimde akıntım oluyor ara ara en son akıntı vardı kan verdim mesela lökosit falan biraz yüksekti ama crp normal çıktığı için vücut kendi hallediyor şu an antibiyotiğe gerek duymuyorum dedi doktorum ki daha öncede idrarda bakteri çıkmıştı 2 gün sonra tekrae baktı azalmış yine vermedi öncelik bol su içmek ve sık sık mesaneyi boşaltmak
Teşekkür ederim,bakayım listeye 🌸

Benimde elimde tırnak Eti kanaması var içten hatta uzadıkça içinden kıymık gibi kan birikip kırılıyor sadece suda sizliyordu banada hamilelikte oldu kortizonlu Krem verdi doktor ince sür diye doktora sordum sürebilirsin demişti belki tırnak diyedir bence Danış için rahat etsin kuzum
Banada çok ince tabaka halinde sür ded ama yinede ikinci bir görüş içimi rahatlatır canım

Benim dün sağ tarafta bir yer taş gibiydi canım sancı şeklinde değil ama sertlik vardı yani bunun hakkında bilgin var mı
Estağfurullah bilgi verecek yetkinlikte değilim ama doktorlardan dinlediğim kadarıyla öyle bir noktada sertlik genelde bebeğin bir uzvu oluyor. Başı poposu sırtı vs 😊 Sancı, düzenli kasılma, kanama, su vs yoksa çok dert edinmemeliymişiz bunu çok iyi öğrendim. Bi dönem her gariplikte o kadar acile gittim ki çok yıprandım. Sonra bi salayım dedim elhamdulillah o gariplikler de gitti yani insan biraz da çekiyor böyle şeyleri kendine

ayy benim de Beybisim böyle ya bazen çık hareketli bazen hereketsizlikken korkuyorum, hemen sizlere yazıyorum 🥲 o bir anlık korku yetiyor, sonra kendimi sakinleştiriyorum. Canım sağ üst tarafı taş gibiydi dün bütün gün her tarafı değil, bir yerini dayamış olabilir mi

Hareket etmeyince olan korkuyu bi bizler anlayabiliriz 🤗 bence bi yerini dayamış olabilir canım ben dayadığını hissediyorum orası taş gibi oluyor rahat bulduysa belki uzun süre o pozisyonda kalmıştır ☺️

Kızlar benim de vajinal akıntım çok arttı birkaç gündür, hamileliğin başından beri sarı yeşil akıntım vardı, mantarım da var ama birkaç gündür akıntı hem çok arttı hem de dünden beri topak topak geldiği oldu birkaç kere

Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Evde pamuk kullanacağım, ev dışı kullanım için de bunu tercih ettim 🤩

Eklentiler

• IMG_9623.webp
    IMG_9623.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 58
Estağfurullah bilgi verecek yetkinlikte değilim ama doktorlardan dinlediğim kadarıyla öyle bir noktada sertlik genelde bebeğin bir uzvu oluyor. Başı poposu sırtı vs 😊 Sancı, düzenli kasılma, kanama, su vs yoksa çok dert edinmemeliymişiz bunu çok iyi öğrendim. Bi dönem her gariplikte o kadar acile gittim ki çok yıprandım. Sonra bi salayım dedim elhamdulillah o gariplikler de gitti yani insan biraz da çekiyor böyle şeyleri kendine
İveeeet benim 1 haftadır göbek deliğimin üst tarafından başlayarak sağa doğru yayılan bir ağrım vardı çok canım acıyordu, doktor salı günü sırtını dönmüş sırtı burda dedi. Yani popo veya sırtı geldikçe canım acıyor. Dün de geceyi kötü geçirdim hem poposunu çekmedi çok acıttı hem de braxton hicksin babasını çektim. Artık bence normal böyle şeyler o yüzden çok umursayamıyorum. 😂

Kızlar benim de vajinal akıntım çok arttı birkaç gündür, hamileliğin başından beri sarı yeşil akıntım vardı, mantarım da var ama birkaç gündür akıntı hem çok arttı hem de dünden beri topak topak geldiği oldu birkaç kere
Benim de akıntım var ama sarı veya yeşil değil normal beyaz akıntılarım oluyor o başladı 1 haftadır. Mantar vs dediğin için söylüyorum doktora gitsen tahlil, test, fitil bir şey yapılsa?

Sancı hiç olmadı canım, sadece sağ üst tarafı dün tüm gün taş gibiydi hissetmedim hiç. Tamamı değil ama belli bir kısmı, bir tarafını dayamış olabilir mi oğluşum
Olabilir tabi bazen aşağıda toplanıyor mesela kaburgamın altı boş boş oluyor dokunuyorum içine göçüyor bazen tam tersi yukarıda oluyor ta kaburgalara kadar dayanıyor geçen başı aşağıda sırtı sola dayalı mideden sağa doğru karaciğere doğruda bacakları atmış dedi doktor c gibi yani tam sırtının olduğu yer özellikle daha sert oluyor

Biz geçen hafta sonu boya işini hallettik bir arkadaşımın yardımı ile de evi temizledik bitti sayılır bir yatak odası kaldı cam silinip tül yıkansa iyi olacak
Ben bütün evi komple temizlemiştim 35. hafta gibi tekrar biraz üstünden geçerim o kadar. Evi zaten her gün temizliyorum her şey çalışıyor evde o yüzden çok yapılacak bir şey yok.
Difrize atılacaklari atıp başlayacağım inşallah biraz ağırlaştım, normalde bı abla cagircaktim ama taşınalı 2 ay oldu 2 ay önce her şeyi yıkayıp yerleştirmiştim bunda da sadece perde cam var ona da eşim yardım eder perde takmaya o yüzden bu hafta başlarım gibi
Biz bebiş doğduktan sonra yapamayız diye yıllardır ertelediğimiz ne tadilat varsa yapalım diye dahiyane bir karar almıştık eşimle 🫠 Şimdi onun acısı çıkıyor ama görümcem sağolsun yardımcı oluyor.Yoksa benim artık büyük işleri yapmaya gücüm yetmiyor valla
Ben halılarımı verdim hafta sonu da temizlik için bi abla gelecek
Bende dün perdeleri yıkadim eşim taktı. Bebişin ve benim eşyalarımı tam ufak tefek konulacaklar var sadece. Dolap içlerini düzenlemek llazım camları silmem lazım. Büyük işleri şimdi yapıp doguma yakında bir süpürgeyle toz alındımi tamamdır.

Benim doğum yapacağım hastane eğitim araştırma hastanesi gebe okuluna gittik eşimle birlikte o da bazı derslere eşlik etti benimle birlikte. Bize doğumhaneyi gezdirdiler doğum için orada kalacağız, anne adayı yanında kimi istiyorsa sadece o girebiliyormuş. Ben tabii ki de eşimi istiyorum. O yüzden anne adayı sancı çekerken annenin, babanın, kardeşin, akraba, komşu, arkadaşın benceeee işi yok. Şimdi sizin hastanede süreç nasıl işliyor bilemediğim için ben haber veripte giderim ama senin hastanende eğer odaya alınıyorsa bence de haber vermemelisin. Mahremiyet çok önemli doğumda… honeydukes honeydukes
Ben kendi hastanemde de aynı şekildedir diye düşünüyorum yani her ne kadar oda kişiye özel olsa bile on kişiyi doldurmaya izin vermezler herhalde. Gelmek isteyenler koridorda bekleme koltukları var orada beklerler nasıl olur mesela çoğu zaman eşim yanımda olur ara sıra o yorulduğunda veya bir ihtiyacı olduğu zaman o gider yerine annem girer annem çıkar başka biri girer o şekilde idare edebiliriz diye düşünüyorum ben de

Back
X