Kızlar kan vermiştim ya toksoplazma testlerimden igm borderline gelmiş sınırda. Biraz canımı sıktı. Özel lab da tekrar test verdim bakalım inşallah yanlış sonuçtur. Değilse sıkıntılı günler beni bekliyor strese girdim.
Sıkılır sıkılmaz mı gayet normal sıkılması ama ben yine de tek doktorla kalmayı doğru bulmadığım gibi tek bir hastanenin de laboratuvar sonucuyla kalınmaması tarafındayım. Umarım güzel çıkar sonuçlar pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah. Ay her şey güzel gitsin ya hiçbir sorun yaşamadan hepimizin yüzü gülsün inşallah
Onu yazdıktan sonra pişman oldum. Gerildim kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkür ederim hemen ekliyorum. hoş geldiniz inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz hepimiz
Onu yazdıktan sonra pişman oldum. Gerildim kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkür ederim hemen ekliyorum. hoş geldiniz inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz hepimiz
Evet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederim
Vallahi adam geliyor işten kendi karnını doyuruyor benim önüme bir şeyler hazırlıyor. Evi süpürüyor. Uzanıp öpücek ben öğürmeye başlıyorum uzak dur nolursun diyip kaçıyorum
Evet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederim
Kaç tane gebelik geçirdim. Hiç eşimden tiksinmedim. Aslinda çok yaygın bir şeymiş. Bide şey diyorlardı. Evimden hiç yemek istemiyorum diye. Simdi bende evden hiç bisey istemiyorum.
Allah Allah ya akşamlar ara ara yemek yerken tuaf bir bulantım oluyor ama hep değil dün yoktu şükür ben gerçekten belirti arıyorumda ama şükür Rabbim her zorluğun arkasına bir kolaylık veriyor demekki ♥
Kızlar geçen gün burada çatlak için ne kullacağımızı konuşmuştuk. Hamile arkadaşım bunu önerdi, doktorlara da danışarak kullanmış doktoru önermiş. İçin rahat olsun dedi, siz de araştırın yorumlara baktım çok başarılı.
Allah Allah ya akşamlar ara ara yemek yerken tuaf bir bulantım oluyor ama hep değil dün yoktu şükür ben gerçekten belirti arıyorumda ama şükür Rabbim her zorluğun arkasına bir kolaylık veriyor demekki ♥