Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Rabbim yardımcınız olsun canım, dualarımız sizinle

Merveturann Mervecim hayırlı olsun çok sevindim sezaryenin iyi geçmesine iyi olmana, bebeğin de inşallah iyi olacak korkma güçlü dur. Bak haftan güzel, erken doğmadı, kilosu iyi. Destek verilmesi güzel bir şey ben inanıyorum ki birkaç güne toparlar. Bebişlerimiz çok güçlü

Canım sezeryanın iyi geçmesine sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin Dualarım seninle inşallah bi an önce kucağına alır kokusunu çekersin bebişini Rabbim şifa versin hersey güzel olacak merak etme moralini yüksek tut

Son düzenleme:
Canım sezeryanın iyi geçmesine sevindim gözün aydın Sağlıkla büyüsün bebişin Dualarım seninle inşallah bi an önce kucağına alır kokusunu çekersin bebişini Rabbim şifa versin hersey güzel olacak merak etme moralini yüksek tut

Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Hayırlısı canım bakalım yarın ne der doktorun nedensiz de olabilir biseler yaptın i kendini yoracak
Kızlar ben doğurdummmmmmm
Gözün aydın canım umarım ikinizde iyisinizdir sağlıkla büyüsün
Gözün aydın çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin bir an önce kucağına alırsın inşallah
Canım stres yapma sütün gelince onuda sağıp götürürsun mama alsın ki daha güçlü olsun daha çabuk çıksın her şey sağlığı için sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Canım inşallah kontrolün güzel geçer iyi haberlerle dön iyi haberlerini bekliyoruz

İnşallah canımm

Evet aynen bendede doğuma hazırlık sancıları başladı ,ama yinede net çekin bir haftaya felan içinda rahat eder ara çokta uzun olmamış olur karın bölgesindeki gerilmeler mi ?
Round ligament duymuş muydun rahimin hemen üstünde göbek deliginin altında olan bölge orası geriliyor arada onu kastettim

Canm iyi olsunda vardın biraz gec buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…