Evet canım ilk bebek. Eşime de gösterdim bu hafta oda farketti. ben Fizyoterapist olarak 8 yıldır çalışıyorum. kasların ve bağların uzamasını da farkettim 2 hafta boyunca ağrım oldu bu hafta o yamukluk barizleşti bayağı farklı ve dokusu da farklı daha gergin sıkıİlk bebek mi canım benim 3 yani bence benim karnım buyumedi normal.sonucta zaten 2 cocuk doğurdum biraz göbek vardi zaten
Bu arada karın bölgesi değil tam rahimin olduğu yerden bahsediyorum benİlk bebek mi canım benim 3 yani bence benim karnım buyumedi normal.sonucta zaten 2 cocuk doğurdum biraz göbek vardi zaten
Siz bu isten anladığınız için herseyin farkına varıyosunuz ne guzel ben 2 cocum.doğurmama.rağmen sanki ilk defa hamileyim bu gebelikte farklı deneyimler yaşıyorumEvet canım ilk bebek. Eşime de gösterdim bu hafta oda farketti. ben Fizyoterapist olarak 8 yıldır çalışıyorum. kasların ve bağların uzamasını da farkettim 2 hafta boyunca ağrım oldu bu hafta o yamukluk barizleşti bayağı farklı ve dokusu da farklı daha gergin sıkı
Aaa cok erken daha ama maşallah ikiz olmasın kız simdiden belirğinleşmişseBu arada karın bölgesi değil tam rahimin olduğu yerden bahsediyorum benbenimde göbüş vardı o hala aynı duruyo ne azaldı ne arttı
Bende de durum aynı 5+4 te başlayan lekem yaklaşık 3-4 gündür normale dönmüştü az önce baktım seffaf içinde ip gibi kırmızılık var ilk bastada öyle olmuştu normal dedi doktor rahim buyudukce çatlıyor gibisinden biseyler demişti eski kan dedi progestan hala devam ediyorum ama yıprattı artık bu şekilde lavabo gitmeye korkar oldum psikolojik olarak yoruyor ilk gebeliğimde hiç böyle bı durumla karşılaşmamıştim ağrı sızı da yok ama leke bı bitiyor bu başlıyorBu lekelenmeler insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor yagün boyu bir şey yok, akşam üstü birden lönk diye kahverengi lekeler. İşin en kötü yanı burada doktora gideyim ultrasonla baksın, acile gideyim progesteron versin falan da yok. 11 mart’a kadar artık allah kerim bakalım ben sağlam kalır mıyım
Canım kese 5+1 ekleyebilirsinHayırlısı olur inşallah. İçin rahatlamasi için git bence
Ayy çok sevindim canım, sağlıkla gelsinVanım benim SAT’a göre bir hafta geri yani 6+3 ama kese 5+3’lük, kalp atışını bir saat önce duydum
Ay o benim, çok teşekkür ederim mutlaka bakacağımBu arada panik atak olan bir arkadaş vardı geride kaldı cevap vermeyi unuttum.. ben ileri derecedeki panik atak hastasıyım daha doğrusu hastasiydim ilk gebeliğimde korkularından kalp çarpıntısindan duramıyordum arabaya bile binemiyordum tabi hamilelikten önce başlayıp hamilelikle birlikte pik yapmisti ya düşersem ya kusarsam gibi sürekli beynimle savasiyordum doktorum passiflora şurup başlamıştı doktoruna mutlaka danış ben o şurubun çok faydasını görmüştüm şuan çok şükür kendimle olan savasimi yendim.. belki faydası olur antidepresan değil fakat içinde passiflora çiçeği var rahatlatıcı özellikle var demişti tek hatırladığım 2. Trimesterda başlamıştı bilmiyorum belki doktorunuza danisirsaniz bı çözüm yolu bulur
Gerçekten şu ilaç derdime çare olursa dileyin benden ne dilersenizBu arada panik atak olan bir arkadaş vardı geride kaldı cevap vermeyi unuttum.. ben ileri derecedeki panik atak hastasıyım daha doğrusu hastasiydim ilk gebeliğimde korkularından kalp çarpıntısindan duramıyordum arabaya bile binemiyordum tabi hamilelikten önce başlayıp hamilelikle birlikte pik yapmisti ya düşersem ya kusarsam gibi sürekli beynimle savasiyordum doktorum passiflora şurup başlamıştı doktoruna mutlaka danış ben o şurubun çok faydasını görmüştüm şuan çok şükür kendimle olan savasimi yendim.. belki faydası olur antidepresan değil fakat içinde passiflora çiçeği var rahatlatıcı özellikle var demişti tek hatırladığım 2. Trimesterda başlamıştı bilmiyorum belki doktorunuza danisirsaniz bı çözüm yolu bulur
Ay ben de gün içinde daha rahatım. Sabah kahvaltı yapabiliyorum ama akşam pek yiyemiyorum, bulantıdan ziyade iştahım yok oluyor akşama doğru. Bir de benim aşırı tokluk hissim oluyor akşam yemeğinden sonra. Oysa ki çok az yiyorum. Ama çok yemişim gibi bir şişlik ve rahatsızlık. Kötü hissediyorum akşamları birazMerhabalar herkese kızlar bir şey sormak istiyorum benim gün içşnde hiç bulantım olmuyor sadece akşam saatlerinde hafif bulantım oluyor çok ilginç geliyor gündüz sanki hamile değilimaynı şeyi yaşayan var mı
Topikte baktım kullanan da var doktoru önermeyende var bu arada kadın doğum doktorum beni psikiyatriye yonlendirmisti aynı hastanenin psikiyatrik bölümüne gittim (özeldi) ve ortak karar vermişlerdi yinede dsnismakta fayda varGerçekten şu ilaç derdime çare olursa dileyin benden ne dilersenizşu mesaj, böyle bir ilacın varlığı, sizdeki etkisi bile beni çok rahatlattı. Umarım bana da iyi gelir
Tek yumurta ihtimali var beklenen adetten 7 gün sonra beta 6800 du bu hafta cuma öğreneceğizAaa cok erken daha ama maşallah ikiz olmasın kız simdiden belirğinleşmişse
Bende de durum aynı 5+4 te başlayan lekem yaklaşık 3-4 gündür normale dönmüştü az önce baktım seffaf içinde ip gibi kırmızılık var ilk bastada öyle olmuştu normal dedi doktor rahim buyudukce çatlıyor gibisinden biseyler demişti eski kan dedi progestan hala devam ediyorum ama yıprattı artık bu şekilde lavabo gitmeye korkar oldum psikolojik olarak yoruyor ilk gebeliğimde hiç böyle bı durumla karşılaşmamıştim ağrı sızı da yok ama leke bı bitiyor bu başlıyor
Siz kalp atışını duyudunuz mu acaba ? Benim de bugün 5+4 keseyi gördük ama 10 gün sonraya randevu verdi zaman geçmiyor sanki. Bir de endişeleniyorum boş gebeliktir falan diye. En erken ne zaman duyulur ki acabaYa benim de 5+4 bugün. Cuma gecesi karnım ağırdı sabah çok az geldi. Cumartesi günü yürüyüş yaptım pilates yaptım o günden beridir her seferinde peçeteye geliyordün artık iyice arttı tamam düşük oluyor diyip ped koyup yattım şimdi uyandım bişey gelmemiş. Eşim ürolog, kadın doğumcu tüm arkadaşları normal dese de deli yüreğim dinlemiyor progestan da kullanmıyorum allaha emanet duruyor çocikim içerde
Siz kalp atışını duyudunuz mu acaba ? Benim de bugün 5+4 keseyi gördük ama 10 gün sonraya randevu verdi zaman geçmiyor sanki. Bir de endişeleniyorum boş gebeliktir falan diye. En erken ne zaman duyulur ki acaba
Kızlar bende bu sabaha kadar kanama olmamıştı olunca bi tedirgin oldum 3 gün sonraya randevum var içim içimi yiyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?