Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Kız böyle bi prosedür olduğunu daha önce söyleseydin ya biz de doğumdan birkaç saat sonra haber verirsin diye bekliyoruz öldük meraktan Gözünüz aydın olsun oyy darısı biz bekleyenlere
Benim de hiçbir fikrim yok nasıl bir şey olduğuna dair. Ya hissetmiyorum ya da hiç kasılmadım şimdiye kadar
Çok hareketli benim de aynı. El ayak ne gelirse artik içten darbeler yiyoruz Geçecek az kaldı diye telkin veriyorum kendime onların da yeri daraldı ne yapsınlar
Özellikle tatlı yemişsem nazar değmesin diyim saatlerce kuduruyor içerde. Bildiğin aralıksız dayak yiyorum Kuduruk kızım benim

İyi olsunlar da biz yeriz dayakta Doğunca da o ayakları elleri biz yiyecez inşallah

Özellikle tatlı yemişsem nazar değmesin diyim saatlerce kuduruyor içerde. Bildiğin aralıksız dayak yiyorum Kuduruk kızım benim
Benimki tatli yemeyince küsüyor , haraket etmiyor diye hastaneye gitmisligim var. Neyseki doktorun önerisiyle 1 çikolataya çözdük aramızdaki sorunu

Aminnnn Rabbim isteyen herkese emek veren anne olmak için uğraşan herkese nasip etsin ..

İyi olsunlar da biz yeriz dayakta Doğunca da o ayakları elleri biz yiyecez inşallah
Zaten hayırlısıyla bi doğsun bu sefer darlanma sırası onda Poposunu dayayıp duruyor göbeğimin ortasına. Doğunca ısırıcam o popoyu haberi yok
Benimki tatli yemeyince küsüyor , haraket etmiyor diye hastaneye gitmisligim var. Neyseki doktorun önerisiyle 1 çikolataya çözdük aramızdaki sorunu
Hahsjsj ben çok tatlı seven biri değilim bi tek dün akşam yedim o da baya çikolatalı bişeydi, diyorum Allah Allaah noldu bu çocuğa çıldırdı mı nedir. Sonradan dank etti çikolata yediğim Bugün de yedim 2 saattir falan dans ediyor yine

Bu duygusallık olayını nasıl yapıyorsunuz ben yaklaşık 2 saattir aralıksız ağlıyorum da en son kanallarda gözyaşı kalmadı ağlıyodum ama akmıyordu öyle sustum Ben içimi çektikçe bebek de titreyip durdu gariban. İnşallah lohusalıkta daha beter olmam Başlayınca susamamak çok kötü gözünün üstünde niye kaşın var diye başladığım seansa tüm hayatımda yaşadığım kötü şeyleri hatırlaya hatırlaya devam ediyorum

O bende de oluyor olumsuz yaşanılan kötü olaylar gözümden geçiyor tutamıyorum kendimi önceki yaşadığım 2 kayıp çok aglatiyor

kızlar normal doğumu geciktirmesin diyerek magnezyumları son haftalarda bırakıyor muyuz ya?

Canım hamilelikte onlar tavan yapıyor. Tamamen normal bir şey. Ben de doktora koşmuştum oradan biliyorum. Öyle olması gerekiyormuş zaten.

Benim 469 çıktı ama diğer değerler de çok kötü, yoğun enfeksiyon olduğu için antibiyotik başladı doktor, Molcef 400 mg 2 gündür kullanıyorum
Şimdi nasılsınız.. Bana da dr bu antibiyotiği verdi üreme vardı. Bir de cranberry özü hapı verdi

O bende de oluyor olumsuz yaşanılan kötü olaylar gözümden geçiyor tutamıyorum kendimi önceki yaşadığım 2 kayıp çok aglatiyor
Canım benim ya kıyamam bu sefer farklı olacak inş iyiyi düşün Ben de ağlamaya devam edebilmek için bahane arıyorum resmen
kızlar normal doğumu geciktirmesin diyerek magnezyumları son haftalarda bırakıyor muyuz ya?
İlk defa duydum

Ayy girsin bıdıklar 40a kadar panda gibi olucam iyice bugun yürüyüş yapiyim dedim bizim oturduğumuz binada asansör yok 5.katta oturuyoruz yukarı çikarken dengemi kaybettim eşim Allahtan yanımdaydı az kalsin yuvarlaniyordum Allah korudu.iyice ağırlaştım ayakta yemek yapıyorum sanki dünyanın işini yapmışım ayaklarım ödem topladı iyice.

Ne çektik be kıyamam bizee

3 santimde az değil ya devlette mi takiplisin özeldemi kuzum ayy kusmak çok kötü ben ilk 3-4ay öyleydim neyseki kesildi sonra.Kıyamam ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu

3 santimde az değil ya devlette mi takiplisin özeldemi kuzum ayy kusmak çok kötü ben ilk 3-4ay öyleydim neyseki kesildi sonra.Kıyamam ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
İnşallah özeldeyim cannm doktorum çok iyi ama o gün bugündur aynı açılmayla geziyorum ilerlemedi

Şimdi şöyle 35 ti gittiğimizde , suni verirrsem doğuramayabilirsin henüz erken , bebek strese girerse acil sezeryan olur premature olucak kuveze giricek belkide
Bu yüxden bekliyelim kendi gelsin dedi o gün bugündür tık yok gerçekten de

Şimdi nasılsınız.. Bana da dr bu antibiyotiği verdi üreme vardı. Bir de cranberry özü hapı verdi

Bana cranberry vermemişti ben sadece antibiyotik kullandım, 10 gün boyunca kullanmıştım sonradan tekrar tahlil yapıldığında bütün değerlerim düzelmişti

Öyle canım ben 12 8 tansiyon görmemişimdir belki de hep düşüktü 7. Haftada 14 lere fırladı tansiyonum yemek ayrı kanamlar vs çok değişik bir süreç gerçekten aman bebekler iyi olsunda ben de başta verdim etrafan bir şeyler söylüyor ya insanlarda başta üzüldüm bebek beslenmiyor mu acaba diye ama artık hiç umursamıyorum
Kilo ölçümünü bugün sordum benim doktorum özelde ve cihazı baya iyi hatta başka özelde ve üniversite hastanesindeki gittiklerime göre görüntü kalitesinde baya fark vardı yeni aldırıdım bunu baya uğraşarak demişti o yüzden kiloyu söyleyince aklıma geldi benimde yine de fark olur dedi ölçümlere göre istatistiksel bir kilo tahmini yapıyormuş cihazlar, hata payınıda yazar dedi benim bugün 413gram yazıyormuş hata payı 39 40 larda 500 grama kadar çıkar fark dedi

Gaz sancısı gibi geldi tarif . Geçmiş olsun

Yani bende çok ağrı yaşayıp duruyorum , çok araştırıyorum herkese soruyorum tecrübelilere vs beklemedeyim çünkü tek bildiğim düzenli olucak şiddeti gittikçe artacak 20 dakikada 1 başlayıp 5 dakikada 1 e kadar düşecek mesela.. sadece su gelmesi ve direk kan gelmesi (kanlı akıntı değil) durumlarında direk gitmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…