- 3 Mayıs 2024
- 550
- 681
- 23
- 28
Kız böyle bi prosedür olduğunu daha önce söyleseydin ya biz de doğumdan birkaç saat sonra haber verirsin diye bekliyoruz öldük meraktanKızlar merhaba. Nasılsıniz. Biz iyiyiz bebeğimde bende sağlıklıyız. Burda sezeryandan sonra hemen yoğun bakıma alıyorlar anneyi ertesi güne kadar. Telefonuda vermiyorlar. Bu gün geçtim odaya bebeğimi getirdiler. Çok güzel çok tatlı 3.284 gr doğdu. Rabbim sizede bu güzell duyguyu tatmayı nasip etsin. ♡♡♡♡
Benim de hiçbir fikrim yok nasıl bir şey olduğuna dair. Ya hissetmiyorum ya da hiç kasılmadım şimdiye kadarKızlar kasılmayı tarif edecek biri var mı bebek toplanması mı kasılma mı kasılma nedir ben hiç anlamıyorum… bende sürekli leğen kemiği vajina ağrısı var ki ilk başından beri yeni bir gelişme değil youtube dan doktorları dinledim hala anlamadım yani ben sanırım doğum başladığını falan anlamayacağım suyum gelmezse nişanım gelmezse (bazen sadece kasılma ile doğum başlayabiliyormuş öyle dediler) ben kasılma ne bilmiyorum ki doğum yapıyorum diye gideyim nst de kasılma 50 çıkıyordu en son ben hiçbir şey hissetmiyordum napacağım çok stres bastı yane olunca kasılma oluyor nerede oluyor daha önce doğum yapmış biri tarif edebilir mi Allah rızası için mesela regl ağrısı gibi ağrı giriyor girdiği an kasılmanın başlangıcı mı oluyor
Özellikle tatlı yemişsem nazar değmesin diyim saatlerce kuduruyor içerde. Bildiğin aralıksız dayak yiyorumÇok hareketli benim de aynı. El ayak ne gelirse artik içten darbeler yiyoruzGeçecek az kaldı diye telkin veriyorum kendime onların da yeri daraldı ne yapsınlar
İyi olsunlar da biz yeriz dayaktaKız böyle bi prosedür olduğunu daha önce söyleseydin ya biz de doğumdan birkaç saat sonra haber verirsin diye bekliyoruz öldük meraktanGözünüz aydın olsun oyy darısı biz bekleyenlere
Benim de hiçbir fikrim yok nasıl bir şey olduğuna dair. Ya hissetmiyorum ya da hiç kasılmadım şimdiye kadar
Özellikle tatlı yemişsem nazar değmesin diyim saatlerce kuduruyor içerde. Bildiğin aralıksız dayak yiyorumKuduruk kızım benim
Benimki tatli yemeyince küsüyor , haraket etmiyor diye hastaneye gitmisligim var. Neyseki doktorun önerisiyle 1 çikolataya çözdük aramızdaki sorunuÖzellikle tatlı yemişsem nazar değmesin diyim saatlerce kuduruyor içerde. Bildiğin aralıksız dayak yiyorumKuduruk kızım benim
Aminnnn Rabbim isteyen herkese emek veren anne olmak için uğraşan herkese nasip etsin ..İnsana bir güç geliyor canım. Hele de bebeğini kokusunu sesini duyunca Rabbim yardim ediyor elbette. Spinal çok daha iyi en azindan kafan yerinde oluyor süreç içinde kendinde kalıyorsun. Genel zor ayılması o ayılırken ağrımı acımı hep hissettim ama spinalde baya bi uyuşuk kaldı belimden aşağısı hissetmedim acımı. Kucağına alınca herşey geciyor gidiyorRabbim sağlıcakla aldırsın doya doya özlem gidereceğiniz bol güzel sağlıklı günlerin olsun kızınla
Zaten hayırlısıyla bi doğsun bu sefer darlanma sırası ondaİyi olsunlar da biz yeriz dayaktaDoğunca da o ayakları elleri biz yiyecez inşallah
Hahsjsj ben çok tatlı seven biri değilim bi tek dün akşam yedim o da baya çikolatalı bişeydi, diyorum Allah Allaah noldu bu çocuğa çıldırdı mı nedir. Sonradan dank etti çikolata yediğimBenimki tatli yemeyince küsüyor , haraket etmiyor diye hastaneye gitmisligim var. Neyseki doktorun önerisiyle 1 çikolataya çözdük aramızdaki sorunu
O bende de oluyorBu duygusallık olayını nasıl yapıyorsunuz ben yaklaşık 2 saattir aralıksız ağlıyorum da en son kanallarda gözyaşı kalmadı ağlıyodum ama akmıyordu öyle sustumBen içimi çektikçe bebek de titreyip durdu gariban. İnşallah lohusalıkta daha beter olmam Başlayınca susamamak çok kötü gözünün üstünde niye kaşın var diye başladığım seansa tüm hayatımda yaşadığım kötü şeyleri hatırlaya hatırlaya devam ediyorum
Canım hamilelikte onlar tavan yapıyor. Tamamen normal bir şey. Ben de doktora koşmuştum oradan biliyorum. Öyle olması gerekiyormuş zaten.Benim de hiç yoktu öncesinde en son Mayıs ayında bakılmış onda da bu kadar yüksek değil 200e yakın seviyede ama şimdi aşırı yüksek emin olamadım normal bir şey mi diye. Benim eşimin de trigliserid ve kolesterol çok yüksek ilaç kullanıyor mesela şu anda değerleri benimkinden daha düşük ama ona rağmen doktor ilaca devam ettirdi hala yüksek diye. Haftaya dahiliye doktoruna soracağım diyete rağmen yüksek çıkması tuhaf geldi ama umarım normaldir
Şimdi nasılsınız.. Bana da dr bu antibiyotiği verdi üreme vardı. Bir de cranberry özü hapı verdiBenim 469 çıktı ama diğer değerler de çok kötü, yoğun enfeksiyon olduğu için antibiyotik başladı doktor, Molcef 400 mg 2 gündür kullanıyorum
Canım benim ya kıyamam bu sefer farklı olacak inş iyiyi düşünO bende de oluyorolumsuz yaşanılan kötü olaylar gözümden geçiyor tutamıyorum kendimi önceki yaşadığım 2 kayıp çok aglatiyor
İlk defa duydumkızlar normal doğumu geciktirmesin diyerek magnezyumları son haftalarda bırakıyor muyuz ya?
Ayy girsin bıdıklar 40a kadarEvet canım ozaman acil alıyorlar sezeryana.. Bencede ya kanala girdiler yada girmeye çalışıyorlar . Çünki bel ağrısı regl ağrısı ,vajina ağrısı (büyük ihtimal aşşağıya doğru baskıdan) ondan dolayıdır
Ne çektik be kıyamam bizeeBir de insan bir taneyle yetinmek istemiyor küçük çocuklar gibi ağzıma tıkarak yemek istiyorum her şeyiÇok iyi anlıyorum seni öyle şeyleri yerken sanki biterse rüyadan uyanacakmışsın gibi hissettiriyor. Az kaldı diye diye kendimi telkin ediyorum başka çare de yok zaten
3 santimde az değil ya devlette mi takiplisin özeldemi kuzum ayy kusmak çok kötü ben ilk 3-4ay öyleydim neyseki kesildi sonra.Kıyamam ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunuGenel olarak ağrılarım var fakst geçen hafta çarşamba günü baya şiddetli birkaç saat sürünce gittim hemen doğumhaneye alınıp o zaman alttan muayene ettiler açıklık var diye . O kadar başka bişey yapılmadı doktorumda o gün 35+6 ydı bu haftada suni falan vermem kendi gelirse olacak dedi ancak çok aşırı sancı vurunca kanama olursa veya su gelirse bunlardan biri olursa gel dediler artık . Birşey olmazsa 17 sinde çarşmba gidiceğim kontrole tekrar , o zaman tekrar bakılcak açılma ilerlemişmi diye çarşamba günü 38+0 oluyor.
Bel ağrım falan benimde çok oluyor ama sancı değil işte bunlar .. bir an önce gelsin istiyorum
artık açıkçası çok yoruldum
9 aydır hep kusmalar devam etti halada öyle ağrım çok oluyor enerjim düşük hep uyuyorum en baştan beri ..
İnşallah3 santimde az değil ya devlette mi takiplisin özeldemi kuzum ayy kusmak çok kötü ben ilk 3-4ay öyleydim neyseki kesildi sonra.Kıyamam ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
Şimdi nasılsınız.. Bana da dr bu antibiyotiği verdi üreme vardı. Bir de cranberry özü hapı verdi
Öyle canım ben 12 8 tansiyon görmemişimdir belki de hep düşüktü 7. Haftada 14 lere fırladı tansiyonum yemek ayrı kanamlar vs çok değişik bir süreç gerçekten aman bebekler iyi olsunda ben de başta verdim etrafan bir şeyler söylüyor ya insanlarda başta üzüldüm bebek beslenmiyor mu acaba diye ama artık hiç umursamıyoruminsan daha önce hiç yaşamadığı şeyleri yaşıyor hamilelikte gerçekten. Ben hep hiçbir rahatsızlığım, hastalığım yok hamilelik rahat geçer derdim hiç duymadığım şeyler geldi başıma. Ne yaşayacağımız tamamen sürpriz. Ben ilk üç ay öyleydim kusma hiç olmadı ama iştahsızlık vardı yiyemiyordum çoğu şeyi. Zaten önce o sonra gebelik şekeri derken beklenenden çok az kilo aldım hatta diyet sürecinde verdim bile. Neyse ki bebek benim aksime haftasına göre kilolu bile
Kilo ölçümünü bugün sordum benim doktorum özelde ve cihazı baya iyi hatta başka özelde ve üniversite hastanesindeki gittiklerime göre görüntü kalitesinde baya fark vardı yeni aldırıdım bunu baya uğraşarak demişti o yüzden kiloyu söyleyince aklıma geldi benimde yine de fark olur dedi ölçümlere göre istatistiksel bir kilo tahmini yapıyormuş cihazlar, hata payınıda yazar dedi benim bugün 413gram yazıyormuş hata payı 39 40 larda 500 grama kadar çıkar fark dediOlsun önemli olan ikinizin de sağlıklı olması
İnşallah güzel sonuçlar çıkar iyiye odaklan canını sıkmamaya çalış canım
Devlet hastanesine mi gidiyordun canım? Eski cihazların yanlış ölçme ihtimali daha yüksek oluyor boy ve kiloyu o yüzden sordum
Aynısı aynısıVe bebikto son 10 gündür falan direkt göğsümün altındaki kaburga kemiklerime vuruyor öyle acıyor ki bazen uyusun da vurmasın diye bekliyorum
Gaz sancısı gibi geldi tarif . Geçmiş olsunMesela benim aylardır sürekli hiç geçmeyen ağrım var nasıl tarif etsem ishal ağrısı gibi . Arada da bıçak saplanır ağrılar oluyor vajinadan giren dün gece mesela 3-5 kere girdi o bıçak saplanması sonra gitti ama o ishal ağrısı gibi ağrı hep baki onu artık kanıksadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?