Aynen öyle kuzumHayırlısı olsun canım benim bebişler için elimizden geleni yaparız o zamanlar gelsin de
Kan testi mi yoksa eczane testi mi yaptırmalı? Heyecanlandım iyiceBen 7 gün geçtikten sonra kan testi verdim ama erken gebelik testi ile beklenen tarihten 4 gün önce öğrenmiştim
Az önce geldim gene acilden bu sabah kırmızıya döndü seffafla karışık doktor diyor seninki içerde halay çekiyorBenim kanamalar full gaz devamher an elenebilirmişim gibi geliyor…
Ben de perşembe gidicem inşallah görürüzMerhaba
Perşembe gideceğim kısmet olursa siz görebildiniz mi
Evett sanki içtiğim su direk idrara cıkartıyorKızlar sık idrara çıkma varmi sizde
Evet sanırım , içimde anlamsız bir korku var hakim olamıyorum bunaBen de perşembe gidicem inşallah görürüz5+2 oluyoruz sanırım perşembe
Canım fetal DNa testini nerede yaptıracaksanız ? Ben de araştırmayı düşünüyorum hem daha kolay hem de daha net bir sonuç diye biliyorum sizi doktorunuz mu yönlendirdi yoksa kendiniz mi buldunuz? Bir de bunu yaptırırsak ikili taramaya falan gerek olmaz sanırım değil mi mantıken?11. haftada alcaklar sanırım fetal dna için kan bakalım merakla bekliyorum
Az önce geldim gene acilden bu sabah kırmızıya döndü seffafla karışık doktor diyor seninki içerde halay çekiyoraşırı stres oluyorum her an herşey olabilir diye hazırladım kendimi dedim hocaya hoca ısrarla çok abartiyorsun diyor ama elimde değil
Canım merhaba ben geçen hamile kaldığım zaman iletişime geçmiştik tavsiye üzerine nasip olmadı yaptırmak. Bu sene tekrar gebelik olunca yine iletişime geçtik fiyat konuştuk anlaştık. 100 den fazla test bakıldığını söylemişti, aklımda kalan tek bu var. İlerleyen günlerde arayıp daha net bilgi alırım, sizlerle de paylaşırım. Normalde her hastanenin çalıştığı firmalar oluyor diye biliyorum doktor yönlendirme yapıyor. Ve evet fetal dna yaptırırsak ikiliye vs gerek yok %99,9 kesin sonuç gösteriyorCanım fetal DNa testini nerede yaptıracaksanız ? Ben de araştırmayı düşünüyorum hem daha kolay hem de daha net bir sonuç diye biliyorum sizi doktorunuz mu yönlendirdi yoksa kendiniz mi buldunuz? Bir de bunu yaptırırsak ikili taramaya falan gerek olmaz sanırım değil mi mantıken?
Çok teşekkür ederim canım, öyleyse hepimiz bilgi sahibi oldukça buradan haberleşelim hangi labta yapalım ulaşım ve fiyat açısından falannCanım merhaba ben geçen hamile kaldığım zaman iletişime geçmiştik tavsiye üzerine nasip olmadı yaptırmak. Bu sene tekrar gebelik olunca yine iletişime geçtik fiyat konuştuk anlaştık. 100 den fazla test bakıldığını söylemişti, aklımda kalan tek bu var. İlerleyen günlerde arayıp daha net bilgi alırım, sizlerle de paylaşırım. Normalde her hastanenin çalıştığı firmalar oluyor diye biliyorum doktor yönlendirme yapıyor. Ve evet fetal dna yaptırırsak ikiliye vs gerek yok %99,9 kesin sonuç gösteriyor
Aman diyim kendine nazar etme maşallah de kizSelam kızlar, nasılsınız?
Benim hiç bir belirtim yok şuan, gayet rahatım çok şükür(arada kasığıma giren minik kramplar hariç) iştahım yerinde, bulantı-kusmam yok var mı böyle belirtisiz geçiren? kendimi gebe gibi hissetmiyorum ama istemsiz elim direkt göbüşü okşamaya gidiyor bu çok hoşuma gidiyor
Evet enfeksiyon olsa kötu çıkardı üştutmüşsundür canım bide hamilelikte beyaz ve sarımsı akıntılar normal kaşıntı veya yanma olmadığı surece bi sorun yok demisti doktorumKizlar idrar tahlili sonucum guzel cikmis ama sari akintim var normalmi sizce enfeksiyon olsa bozuk cikardi değilmi test
Kızlar sert ve siyah kılı sadece lazer görür. Yüz bölgesinde lazere giderseniz o kıllar yayılır çünkü sen oraya lazer yapınca ince olan tüyleri de uyarmış oluyorsun. O kıllar dağılıyor.%100 net çözümü kökten kurtaran şey iğneli epilasyon. İğneli epilasyona verdiğiniz her kuruşa değer . Tek tek kıl kökünü yakıyor bir daha kesinlikle çıkmıyor. Benim cenemde birkaç tane vardı 7 ayda şuan bebek poposu gibi. Bacaklarım lazer mesela bi iki ay almasam bile çok az çıkıyor. Yüzüme lazer yaptım ve çoğaltı. İsterseniz iğneli epilasyon için gittiğim yeri de gönül rahatlığıyla önerebilirimBen lazere gittiğimden bu yana jiletle alıyorum canım dün sadece komple bacak kol ve vajina temizledim. Herhangi bir yerimde şu an için hiç yok ama psikolojik jileti gezdirmeden rahat edemiyorum travmatik çocukluğumdan bu yana bu bende sen çok iyi anlarsın beni. Yüzümde çenemde 3-4 tane çıkmış yüze haftaya net gideceğim lazere. Allaha emanet bir şekilde devam edeceğim ben yani yapacak bir şey yok. Meme ucu, vajina, göbek harici yaptırırım, bu hafta doktoruma danışarak. Lazer öykün varya ağdaya girme elinle al eldivenle eğer geliyorsa. Üst koldan sonrasına jiletle dokunma sakın
Tavsiye için çok teşekkür ederim. 13 yaşından bu yana pcosluyum ve kıllarla mücadele ediyorum. Antalya’da tek bir yerde tüm vücut lazer epilasyona gittim ve bitti. Tek tük çıkıyor ve hiç yayılma olmadı. Zaten sarı olan tüyleri görmeyeceği için atış yapılmıyor, yapılmadı. İstanbul’da yaşıyorken iğneli epilasyona gittim bitmişti ama pcos olduğu için %100 hiçbir zaman bitmez maalesef tekrar etti. Antalya’da yaşadığım yerde de iğneli epilasyon yok. Olan yerler de rezalet. Denemediğim şey kalmadı o yüzden profesyonelim kıl konusunda üstüme yok yaniKızlar sert ve siyah kılı sadece lazer görür. Yüz bölgesinde lazere giderseniz o kıllar yayılır çünkü sen oraya lazer yapınca ince olan tüyleri de uyarmış oluyorsun. O kıllar dağılıyor.%100 net çözümü kökten kurtaran şey iğneli epilasyon. İğneli epilasyona verdiğiniz her kuruşa değer . Tek tek kıl kökünü yakıyor bir daha kesinlikle çıkmıyor. Benim cenemde birkaç tane vardı 7 ayda şuan bebek poposu gibi. Bacaklarım lazer mesela bi iki ay almasam bile çok az çıkıyor. Yüzüme lazer yaptım ve çoğaltı. İsterseniz iğneli epilasyon için gittiğim yeri de gönül rahatlığıyla önerebilirim
Yok kaşintida yok idrarda yanmada ilk haftalarda yoktu simdi olunca acaba enfeksiyonmu dedim idrar testi temiz çikmişEvet enfeksiyon olsa kötu çıkardı üştutmüşsundür canım bide hamilelikte beyaz ve sarımsı akıntılar normal kaşıntı veya yanma olmadığı surece bi sorun yok demisti doktorum
Nipt testi ne .10 haftalıkken nasıl hemen cinsiyet öğrenilirNipt testini 10 haftalıktan sonra verirsek 1 haftada sonuç çıkar, orda görürüz kesin cinsiyeti
Tabii ki yazacağım ben detaylı öğrenipÇok teşekkür ederim canım, öyleyse hepimiz bilgi sahibi oldukça buradan haberleşelim hangi labta yapalım ulaşım ve fiyat açısından falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?