Korkulan herşeye ilk etapta baktılarını tahmin ediyorum canımcım. Çok şükür o kısımda birşey çıkmamış. Ama yine de pazartesi tekrardan çağırmışlar güzel olmuş. Aklında soru işareti kalmaz, çözülür sorun ne ise umarım. Tansiyonun normal mi canım? Çok çok geçmiş olsunKızlar günaydınDün bakılabilecek her şeye bakıldı nst, ultrason, kan ve idrar hepsi temiz çıktı. Bir de bacaklarıma doppler ultrason yapıldı pıhtı vs mi var diye o da tertemiz çıktı. Yatış yapılan hastanenin acilindeydim pazartesi kontrolü var kontrole muhakkak gelsin araştıracağız denerek eve gönderildim. Bacaklarım özellikle alt kısım çok kötü gerçekten perişan şekilde, hamilelik ödemine de bağlanılamadı çünkü enteresan şişlik boyutu. Bakalım pazartesi ne olacak
aiyy hayirli olsuunMerhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin
Canımmmm çok teşekkür ederimgunaydin canim, cook gecmis olsun oncelikle, o kadar rahatsiz edici boyuta vardi diyorsun odem, allah allah ya, gercekten analigin kutsalligi buradan geliyor bence, sinanmadiginiz sey kalmiyor hamilelik boyunca, insan yine de buna da sukur, sonunda saglik olsun kuzularimiza sag salim kavusalim deyip yolun devam ediyor.allah beterinden saklasin, pihti olmamasi guzel. benim de gecen hastaneye gitme sebebim biraz da pihtiya bakilmasi icindi sislik yoktu ama hicbir sekilde kipirdatmayan agri acaba bir yerde damarlarim mi tikandi dusuncesini aklima getirdi. cok sukur sende de yokmus bir sey onerdiler mi peki o zamana kadar, sunu yapin bunu yapin gibi?
Ne kadar zormuş şeker hastalığı bu süreçte. ALLAH yardımcın olsun canım benim ya. Tedirginlik oldu tabi. Acaba bugün başka doktora daha görünsen mi?Canımmmm çok teşekkür ederimGerçekten öyle daha doğum yapmadan başlıyormuş annelik… Tabii ki dediğin gibi çok şükür bebeklerimiz sağlıklı aman onlar sağlıklı olsun da biz çekeriz acısını sızısını diyor insan ama zorlanıyor da bu şekilde. Artık hepimiz yolun sonuna yaklaştık allahın izniyle kazasız belasız, sağlıkla alalım kucaklarımıza.
Çok enteresan şekilde birden ayak bileklerim şişmeye başladı ama çok tuhaf oldu yani ben tuz kullanan biri de değilim eşim söylenir hatta hastane yemeği gibi tuzsuz yapıp durma şu yemekleri diye. Suyu da fazla içen biriyim. İnsüline bağlıyorum çünkü kesinlikle insülin kaynaklı yaptıktan sonra daha da kuduruyor şişlik. Daha önce beynime pıhtı attığı için, 2 tane de beyin damarım tıkalı olduğundan ben de tedirgin oldum ama çok şükür herhangi bir şey çıkmadı. Ne kaynaklı olduğunu da bulamadılar çok fazla da bakıldı ama sonuç sıfır. Pazartesiye kadar bu şekilde nasıl durcaksam bilemiyorum. Bir şey de denilmedi şunu yap bunu yap diye ayaklarını yüksekte tut dinlen dedi sadece.
Canım çok teşekkür ederim çok sağ olKorkulan herşeye ilk etapta baktılarını tahmin ediyorum canımcım. Çok şükür o kısımda birşey çıkmamış. Ama yine de pazartesi tekrardan çağırmışlar güzel olmuş. Aklında soru işareti kalmaz, çözülür sorun ne ise umarım. Tansiyonun normal mi canım? Çok çok geçmiş olsun
Çok zor gerçekten insülini kullanmazsın dert kullanırsın ayrı dert yani ne diyim ki… Başka doktoru ben değil de eşim düşündü ama yapabilecekleri de hiçbir şey yok benim açımdan. Gerçekten her şeye bakıldı. Bebek çok şükür çok iyi, sadece su aşırı problemli. Pazartesi çıkar kokusu diye umuyorum insülini belki dozunu revize ederler.Ne kadar zormuş şeker hastalığı bu süreçte. ALLAH yardımcın olsun canım benim ya. Tedirginlik oldu tabi. Acaba bugün başka doktora daha görünsen mi?
Geçmiş olsun canım iyi bakmışlar ya ultrasonla benim aklıma pıhtı falan olur gelmişti iyiki öyle bişey değilmiş daha çok şişmez inş p.tesiye kadarKızlar günaydınDün bakılabilecek her şeye bakıldı nst, ultrason, kan ve idrar hepsi temiz çıktı. Bir de bacaklarıma doppler ultrason yapıldı pıhtı vs mi var diye o da tertemiz çıktı. Yatış yapılan hastanenin acilindeydim pazartesi kontrolü var kontrole muhakkak gelsin araştıracağız denerek eve gönderildim. Bacaklarım özellikle alt kısım çok kötü gerçekten perişan şekilde, hamilelik ödemine de bağlanılamadı çünkü enteresan şişlik boyutu. Bakalım pazartesi ne olacak
iste hamilelikte gercekten enteresan olan ne varsa olma ihtimali varmis, 37 hafta 5 gunde bunu ezberledim artikCanımmmm çok teşekkür ederimGerçekten öyle daha doğum yapmadan başlıyormuş annelik… Tabii ki dediğin gibi çok şükür bebeklerimiz sağlıklı aman onlar sağlıklı olsun da biz çekeriz acısını sızısını diyor insan ama zorlanıyor da bu şekilde. Artık hepimiz yolun sonuna yaklaştık allahın izniyle kazasız belasız, sağlıkla alalım kucaklarımıza.
Çok enteresan şekilde birden ayak bileklerim şişmeye başladı ama çok tuhaf oldu yani ben tuz kullanan biri de değilim eşim söylenir hatta hastane yemeği gibi tuzsuz yapıp durma şu yemekleri diye. Suyu da fazla içen biriyim. İnsüline bağlıyorum çünkü kesinlikle insülin kaynaklı yaptıktan sonra daha da kuduruyor şişlik. Daha önce beynime pıhtı attığı için, 2 tane de beyin damarım tıkalı olduğundan ben de tedirgin oldum ama çok şükür herhangi bir şey çıkmadı. Ne kaynaklı olduğunu da bulamadılar çok fazla da bakıldı ama sonuç sıfır. Pazartesiye kadar bu şekilde nasıl durcaksam bilemiyorum. Bir şey de denilmedi şunu yap bunu yap diye ayaklarını yüksekte tut dinlen dedi sadece.
Allah korusun seni ve bebeğini canım.Canım çok teşekkür ederim çok sağ olTansiyonum ilk giriş yaptığım zaman 11/8 daha sonra 10/6 çıktı. Hastanede yattığım zamanda da bakılıyordu hep normal çıkıyordu çok şükür. Preeklampsi olabilir mi diye de baktılar gerçekten tüm tuşlara basıldı ama yok bulunamadı. Pazartesi kontrolüm vardı taburcu olurken söylemişlerdi, dün de giriş yapınca pazartesi kontrolü var pol de değerlendiririz demişler. Bakalım ne çıkacak pazartesi.
O zaman bu iki günü kafanı dağıtarak geçir canım.Çok zor gerçekten insülini kullanmazsın dert kullanırsın ayrı dert yani ne diyim ki… Başka doktoru ben değil de eşim düşündü ama yapabilecekleri de hiçbir şey yok benim açımdan. Gerçekten her şeye bakıldı. Bebek çok şükür çok iyi, sadece su aşırı problemli. Pazartesi çıkar kokusu diye umuyorum insülini belki dozunu revize ederler.
Çok geçmiş olsun canımCanımmmm çok teşekkür ederimGerçekten öyle daha doğum yapmadan başlıyormuş annelik… Tabii ki dediğin gibi çok şükür bebeklerimiz sağlıklı aman onlar sağlıklı olsun da biz çekeriz acısını sızısını diyor insan ama zorlanıyor da bu şekilde. Artık hepimiz yolun sonuna yaklaştık allahın izniyle kazasız belasız, sağlıkla alalım kucaklarımıza.
Çok sevindim canım ikinizinde sağlıklı olmasına Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin
Geçmiş olsun balım inşallah pazartesi de güzel şeyler söylerler doğurana kadar daha neler gelecek başımıza bakalımKızlar günaydınDün bakılabilecek her şeye bakıldı nst, ultrason, kan ve idrar hepsi temiz çıktı. Bir de bacaklarıma doppler ultrason yapıldı pıhtı vs mi var diye o da tertemiz çıktı. Yatış yapılan hastanenin acilindeydim pazartesi kontrolü var kontrole muhakkak gelsin araştıracağız denerek eve gönderildim. Bacaklarım özellikle alt kısım çok kötü gerçekten perişan şekilde, hamilelik ödemine de bağlanılamadı çünkü enteresan şişlik boyutu. Bakalım pazartesi ne olacak
148 iyiymiş yine ya. Bir kere eşim puding yiyordu çok canım çekti sadece bir tatlı kaşığı yedim 220ye fırladı şeker. Bir de inat gibi özellikle tatlı istiyor insanın canı. Doğumdan sonra normale dönsek de ağız tadıyla tatlı yesekArada olur cnm birebir bnde uyamadığım kaçamak yptığım zmnlr oluyor o zmn 148 filan çıkıyor baktım çıkarıyor yediğime dikkat ediyorum hemen o gün :)) hele bu ara iştahım iyice açıldı sürekli cnm tatli bşyler çekiyor hurma yiyorum arada çaktırmadan
Bi parça simit yemiştim o 150lere çıkarmıştı dondurma yedim o çıkarmadı şeker çok garip bişey ummadığım şeyler yükseltirken bazı şeyler yükseltmiyor bulgur bi kaç kaşık yersem çıkmıyor mesela.Sorma şu son haftalarda canım neler çekiyor kısır Börek oyy oyy özledim söyle patetes kızartması yemeyi inşallah doğum sonrası düzeliyordur bu şeker.Benim 200lere hiç çıkmadı maks. 168 lere çıkıyordu.148 iyiymiş yine ya. Bir kere eşim puding yiyordu çok canım çekti sadece bir tatlı kaşığı yedim 220ye fırladı şeker. Bir de inat gibi özellikle tatlı istiyor insanın canı. Doğumdan sonra normale dönsek de ağız tadıyla tatlı yesek
Geçmiş olsun. Her şey temiz çıkmış içini rahat tut pazartesi zaten muhtemelen insülin kaynaklı olduğunu doktor da söyler. Gerekli doz ayarlamasını yapar umarım rahatlarsın birazKızlar günaydınDün bakılabilecek her şeye bakıldı nst, ultrason, kan ve idrar hepsi temiz çıktı. Bir de bacaklarıma doppler ultrason yapıldı pıhtı vs mi var diye o da tertemiz çıktı. Yatış yapılan hastanenin acilindeydim pazartesi kontrolü var kontrole muhakkak gelsin araştıracağız denerek eve gönderildim. Bacaklarım özellikle alt kısım çok kötü gerçekten perişan şekilde, hamilelik ödemine de bağlanılamadı çünkü enteresan şişlik boyutu. Bakalım pazartesi ne olacak
Dondurma benim de çıkarmadı garip şekilde. Cheesecake yemiştim bir kere küçük bir dilim o da çıkarmadı mesela. Ama iki kaşık basmati pirinç pilavı 160lara çıkarmıştı. Gerçekten neyin çıkarıp çıkarmayacağını anlamak çok zor. Benim rüyalarıma giriyor bazen yemekler ama sabah kalkıp standart yağsız tuzsuz kahvaltımı yapmakla yetiniyorumBi parça simit yemiştim o 150lere çıkarmıştı dondurma yedim o çıkarmadı şeker çok garip bişey ummadığım şeyler yükseltirken bazı şeyler yükseltmiyor bulgur bi kaç kaşık yersem çıkmıyor mesela.Sorma şu son haftalarda canım neler çekiyor kısır Börek oyy oyy özledim söyle patetes kızartması yemeyi inşallah doğum sonrası düzeliyordur bu şeker.Benim 200lere hiç çıkmadı maks. 168 lere çıkıyordu.
Cnm benm sancm hafiften başladı bana demişti sancı olursa dikişlerin atar hemen çıktk o sırada nişanım geldi apar topar aldılar ameliyata meğer eşiği de ayrlmş nerdeyse beslenmiomuş daCanım gözün aydınNeden acilen alındın suyunmu geldi nasılsın bebişin iyimi Ayy haftamız çok yakınmş benim oğlumda 36+5 ne zaman gelir acaba
Bebek minnak ama iyi ben de çok şükür sezaryen ağrılarm dışında iyiyim. Valla son zamanalrda iyi beslenin doğum sonrası kuvvetn düşmemek içinCanım gözün aydın. Nasılsın, bebiko nasıl?
Ewet çok şükür iyiyiz panik oldk ama bebeğin sesisni duyunca rahatladık. Ben şekerden dolayı bayağı aç kaldğm için bünyem biraz sarsldı bol bol beslenin güç kuvvet lazm36+6 da olmuş. 37. Hafta sayılır artıkdoktorlar çok güzel bir tarih olarak bakıyor, erken doğum dönemini kapayıp gelmiş miniğin inşallah herşey yolundadır. Yanyanasınızdır bebeğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?