Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ya ahahshshdhsh nedense içime öyle doğdu ya rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin liocum öyle deme benim eşimin ailesi de öyle, hiç kız yok eltimde de görümcemde de
Tabiki önceliği sağlıklı hayırlı evlat olması. Gerçekten kız erkek farketmez. Bende içten içe kız istiyorum ama eminim erkek olduğuna tane erkek doğurdum daha önce. Kv demin 9 erkek hiç kızı olmamış. Hadi bana kızın oluyor deyinde inanayım ki

Kizlar ama erkekte fena değil hani ogluşum çok anneci yatağında yatmıyor yanımda yatıyor babasını yer yatağına kovdu yerinde kendisi uyuyor oda koynuma sokuluyor gece onca yer varken. Gun icinde anne anne diye dilinden düşürmüyor haftaya bu gun 1 yaşında olacak

Erkek varmı sende erkek kız gebelik arasında fskr varmı acaba ben anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Sadece keseye göre belli oluyor diyor bazıları. Yuvarlak kese erkek
Fasulye gibi olursa kız diyorlar
Benim fasulye gibiydi en son

Evet düşükler haricinde bu 3. Bebeğim olacak. İlk ikisi erkek. Ama ilki dogumdan 2 gün sonra melek oldu şuanda 1 yaşında oğlum var daha doğrusu 9 martta 1 yaşında olacak.
Benim bildiğim fasulye erkek fark genelde aynı ama bunda çok aşeriyorum. Öncekilerde aşermek nedir bilmezdim.

Benim bildiğim fasulye erkek fark genelde aynı ama bunda çok aşeriyorum. Öncekilerde aşermek nedir bilmezdim.
Of herkes bişey diyor rüyamda kız bebek gördüm ama , doğum yapıyordum 17 sinde perinatoloji randevum var detaylı usg bakılcak bebeğe
O zaman doktor bir tahmin yapar mı acaba

Of herkes bişey diyor rüyamda kız bebek gördüm ama , doğum yapıyordum 17 sinde perinatoloji randevum var detaylı usg bakılcak bebeğe
O zaman doktor bir tahmin yapar mı acaba
Bende rüyamda yine oğlum oluyormus onu gördüm. Rüyamda bile kızım olmuyor yani o kadar imkansız senin kızın var demi tabi insan olmayanı istiyor inşallah önce sağlıklı hayırlı olmaları sonrada gönlümüzden geçenler olmasını isteriz amin amin allahim bu mübarek ayda

Gerçekten hayırlı sağlıklı olsunlar da cinsiyetin hiç önemi yok. Ben ikiz olsun diye istiyorum biri kız olsun biri erkek. Erkek olan aynı oğluma benzesin ama ömrü uzun olsun inşallah. Kaderi bahtı güzel olsun. Kız olmasını da kızıma bi kız kardeş olsun istiyorum benim yok kız kardeşim, eksikliği çok büyük bende.
Amann işte gönül her şeyi istiyor, rabbim hayırlısını versin hepimize de

Fetal dna çok pahali ama

Benim de eşimin ailesinde hep erkek var amca çocukları bile erkek kız yok ama benim ilk kaybım kızdı erken doğdu

Benim var canım lekelenme kahverengiydi sonra kırmızı oldu şimdi tekrar kahveye döndü doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye bağladı Bi kaç gün kesti şu an miktar çok azaldi
Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Kanama alanı yoksa iyi canım progestan başlattımi doktor kırmızı olmadıkça korkmayın diyo doktor
Pembe geliyor Progestan kullanıyorum zaten canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…