Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Kızlar benim dün akşamdan beri şeffaf kokusuz bir akıntım geliyor ara ara. Aşırı değil ama yine de geldiğini hissettirecek kadar oluyor. Gitmeli miyim acaba acile, su olabilir mi bu ?
canim su gibi mi, yoksa hafif bi’ yogunlugu var mi anlayabiliyor musun onu? ben sik sik ic camasiri degistiriyorum akintim oldugu icin, her geleni kontrol edebileyim diye, akinti gibi benimkiler. kivami hafif de olsa varsa, su degildir diyor doktorlar.

Kuzum hastaneye yattığım günden bu yana verdiklerini yiyorum sadece ilk hastaneye yattığım gün zayıflıyor suyu azalıyor diye çaresiz hissedip kendimizi kaşar peynir, muz yedim bir bardakta havuç suyu içtim ama bunları topluca tüketmedim zamana, öğünlere yayarak yediğim için şekerim fırlamadı. Daha sonra da işte aman bir şey olur kilo aldırmaya çalışırken diyerek vazgeçtik, tüp bebek doktorum da eşime sakın verme yedirme diyince dışardan beslenme konusu olmadan kapandı. Hastane herkese aynı yemeği veriyor asla ama asla şeker hastasına uygun öğünler değil. Ben de doğal olarak yemek zorundayım evden getirtemem ki ya da burada yapamam ki sonra şekerim tavan çıkıyor insülini yükseltiyorlar. Çok kötüyüm… Doktorlara şikayet ettim, ettim de ne olacak merak içindeyim. Bebeğimin daha da etkilenmesinden korkuyorum çok yüksek çünkü.

Benimde ilk defa başıma geldi doğuruyorum sandık eşimle yalancı sancıydı galiba

Şöyle kullanıcı adları yazmayın canim çekti

Aaa o zaman İnsülinün hiç bi faydası yok demekki kuzum e nolcak böyle en azından önceden dikkat ediyordun yediğine içtiğine dışardanda izin vermiyorlar yemeye
Dışardan zaten evde de olsam bana göre yiyebileceğim hiçbir şey yok her şey şekerimi çıkartıyor. Hastane resmen şekerimi önemsemeyip şekerimi yükselten besinler veriyor fullllll karbonhidrat içerikli… Aşırı gerginim stres içindeyim böyle de işte

Allah yardımcınız olsun ya .Gebelik şekeri bende de var gerçekten çok ama çok zor bir şey .Her şey kısıtlı yasak .Psikolojik olarak insanı yoruyor .beni çok yordu

Hiç kıvamı yok canım su gibi

bence kesinlikle doktorla, olmuyorsa bashekimle konusun tatlim, cok ciddiyim, simdi doktor bi’ arkadasima da sordum o da gestasyonel diyabet menusu vermeleri lazim dedi. sadece insulinle sekerin duzenlendigi gorulmus sey degil zira. bazen hastanelerde boyle durumlara mudahale etmek gerekebiliyor. bebek beslensin diye dusunulse de sekerle beslenmeyecek, dengeli bir menuyle beslenecek. sana da gunah, oyle seker in cik kolay mi saniyorlar. daha once de demistim annemin ileri duzey diyabeti var benim, kanser gecmisi vs. de var, haliyle hastanelerde cok vakit gecirmis biri olarak bazen bazi seyleri onlara birakmamak gerekiyor, cidden sinirlendim, keske yaninda olup destek olabilsem su an

Sezeryanda acil mi alindin her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek ki banada sonrasinda yapıldı gece 12 den sonra yene içmeyi kesmiştim zaten sıram geldi etti diyene kadar ogleni buldu ikinci günde lavman yapıldı

Bebek 39+4 de de makat gelişi olunca planliydi aslında. Onceki gün yatisim yapıldı falan.Hersey yolunda ilerledi ama 5 gün kaldım hastanede.İnanilmaz derecede memnundum ve özel tek kişilik odada denk geldi .Her hastanenin prosedürü başka demek.

Dr sekretere söylerken duyuyorum bende baş gelişti sonra makat gelise dönmüş.Basi yukarda olduğu için kaburgalarim çürüdü resmen.Basi yukarda olduğunu biliyorum ama nerede neresi var bende bilemiyorum.

Aynen öyle oluyoruz cnm .Benim oğlan doğunca başta gogsumun ucunu tutamadi emebilsin diye şekilden şekile giriyordum sezeryanli halimle.Annemde ben senin bu kadar sabırlı olacağını sanmiyodum diyo

Ben kendime karıştırmiyorum ama yakın hele de aynı apartman yine de hiç iyi değil.Gorumce elti yok Allahtan,onlarada tahammül edemezdim heralde

Son düzenleme:
Aynen şeker için özel yemek gelmesi gerekiyor.Hamilelere prosedür böyle mi işleniyor bilemedim.Moralini iyi tut cnm şeker için bu da önemli.

7-8 de anlıyordum aynı şekilde hocam surda ayağımı var canım acıyor diyordum evet diyordu şuan hiç anlayamiyorum karnimda gerildi bayrağı bazen bı hareket ediyor dönüyor o an bagirasim geliyor anlık, karnım Uzay mekiği gibi oluyor

ayy ben de bugun arabada ciglik attim allahtan site icerisindeydik de yavas gidiyorduk. gecen nst’de surekli tekme atiyor, garip garip sesler cikiyor doktora dedim hocam icimde bebek olduguna eminiz degil mi diye, adam da guluyor artik.

Oyy çok çok sarılıyorum sana Kesinlikle öyle şeker çıktığı zaman ne hissettiğimi yaşamayan bilemez ve günlerdir bu haldeydim özellikle bugün çok şiddetli geçti. Doktorlarla görüştüm konuştum ama değişen bir şey yok köfte ve ekmek gönderilmiş almadım çorba içtim kabak yemeği yedim yanında da yoğurt. Yani çıkmasın şekerim diye kendi kendime böyle menü düzenliyorum hastane yapacağı yerde… Pazartesi uzman doktorlar gelecek vizite tekrardan konuşacağım böyle şekerden çocuğum da huzursuz…

Aynen şeker için özel yemek gelmesi gerekiyor.Hamilelere prosedür böyle mi işleniyor bilemedim.Moralini iyi tut cnm şeker için bu da önemli.
Bilmiyorum kuzum herkes ne yiyorsa ondan geliyor şekere özel hiçbir şey gönderilmiyor anlam veremiyorum inan ki.

Allah yardımcınız olsun ya .Gebelik şekeri bende de var gerçekten çok ama çok zor bir şey .Her şey kısıtlı yasak .Psikolojik olarak insanı yoruyor .beni çok yordu
Öyle gerçekten çok zor gına geldi zar zor dayanıyorum

Sadece şekerden dolayı mı yatışınız yapıldı özel hastane mi acaba evde olsanız aslında kendiniz daha çok dikkat edersiniz ekstra bir şey yapmıyorlarsa

Sadece şekerden dolayı mı yatışınız yapıldı özel hastane mi acaba evde olsanız aslında kendiniz daha çok dikkat edersiniz ekstra bir şey yapmıyorlarsa
Eğitim araştırma hastanesi, gebelik şekerim yüksek değildi diyetle ve ölçümle kontrol altında tutuyordum. Bebeğimin suyu azaldı, gelişim geriliği başladığı için yatışım yapıldı. Doğuma kadar da takip edilecek maalesef çıkış şu an için söz konusu değil doğru da olmaz allah korusun aşırı riskli durumdayım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…