Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Çok geçmiş olsun yolundadır inşallah her şey.

Gecmis olsun canim gittinmi doktora nasilsin

Merhaba kızlar, halsizlik durumunuz nasıl? Oruç tutuyorum ve üç gündür ikindiden sonra iptal oluyorum resmen. Buarada doktora danışarak oruca başladım.

Merhaba kızlar, halsizlik durumunuz nasıl? Oruç tutuyorum ve üç gündür ikindiden sonra iptal oluyorum resmen. Buarada doktora danışarak oruca başladım.
Bende 2 gün tuttum ama bugün kötü oldum bulantıdan akşama kadar yattım. O yüzden yarın tutmayacağım

7.hafta itibari ile benim bulantılarım başladı

Bende 2 gün tuttum ama bugün kötü oldum bulantıdan akşama kadar yattım. O yüzden yarın tutmayacağım
Geçmiş olsun. Benim henüz bulantım yok ama halsizlik baya vuruyor. Bakalım ben de ara vererek tutmayı düşünüyorum

Geçmiş olsun. Benim henüz bulantım yok ama halsizlik baya vuruyor. Bakalım ben de ara vererek tutmayı düşünüyorum
Evet 1 gün tutup 1 gün tutmamak da çözüm olabilir. Bulantı olmasaydı ben öyle yapacaktım.

Bulantım çoktu ve iştahsızım o yüzden tutamıyorum. Doktor ilaç verdi bulantı bi nebze rahatta iştahsızlık var. Denemek istiyorum biraz daha iyi olursam ama bisey yiyemiyorum sahurda.

Bulantım çoktu ve iştahsızım o yüzden tutamıyorum. Doktor ilaç verdi bulantı bi nebze rahatta iştahsızlık var. Denemek istiyorum biraz daha iyi olursam ama bisey yiyemiyorum sahurda.
Bulantı varsa tutmak zor olur ya. Kendini zorlama bence

Endişelenme canım normal ilk başlarda yavas buyuyolar bebişler bende oyleydim 6+2 haftalık olmama rağmen ultrasonda gore 5+4 tu ama zamanla haftamı yakaladım şimdi 9+6 haftalık oldum ultrasona gore de oyle yani zaman geçtikçe tam gununu yakalıyosus bide kalp atışını görmussun o yuzden hic endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…