Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Hayır 61 yaşında çokta yaşlı değil canım Eşim yıllık iznini kullancak gelmesin bende bu saatten sonrah istemiyorum zaten

Ahshahs o zaman umalım ki düzelsin sonradan. Çünkü muhtemelen bi şok dalgası da doğurduktan sonra gelicek. Daha da büyümüş esnemiş falan olucak
Ay ben neler okudum şu an aşırı tadım kaçtı yüzleşmeye hiç hazır değilim ahahagsga

Merhaba daha yeni tahlil yaptırabildim doktora henüz göstermedim ama crp değerlerim düşmüş yaklaşık 4-5 aydır resmen 20- 25 ile geziyordum şimdi 13 olmuş . Sanırım bu şey hemen düşmüyor antibiyotik kullanmayınca . Ben hamile kalmadan önce de benim 9 filan çıkıyordu bu arada . Doktor büyük ihtimalle sıkıntı yok diyecek ama bir şey derse ben yine haber veririm .

Esmoşuuuuum Şimdi doğuma çok az kaldığı için sen rica ediyorum sadece ve sadece bebeğine ve kendine odaklan başka bir şey düşünmemeye çalış. Annenin karakteri de bu sen bunu değiştiremezsin maalesef ki bu böyle. Eşinle kal kuzum hastanede mis gibi karı koca yavrunuzu kucaklayın Bak burada doğum yapan herkes kocasıyla kalıyor birkaç kişi böyle annesiyle ya da bence ablasıyla vs. Ben de kocamla kalmak istiycem tamam bilgimiz vs yok ama öğrencez yani olsun en güzel anı olcak öyle düşün. İnşallah normal olur doğum hayırlısıyla çabuk toparlanırsın, sezaryen olursa da korkma allah bir şekilde verir o gücü kimseye muhtaç etmez seni inşallah.

Geçmiş olsun canım yeni gördüm yatışın yapılmış.
Daha için rahat uyursun hastanede bi yönden güzel bişey sağ salim doğur inşallah
Canımmm çok teşekkür ederimmm vallahi öyle evde olmaktan bin kat daha iyidir. İnşallah kuzum tek temennim sağlıkla gelmesi.

Gebelik şekeri ayrı bir diyetin de diyetiydi, bu da öyle olmuş maalesef ki diyetin de diyeti… Ama yavruların için katlanıyorsun işte Allah yardımcın olsun aşkım benim

İnşallah Saol kuzum teşekkür ederim öyle yapacağım artık eşimle geçireceğim süreci Allahın izniyle hersey güzel olacak Rabbm dağına göre kışını verir derler bebeğim sağlıklı doğsunda tek Kimseden bişey beklemeyecğm artık Zamanla öğreneceğim herşeyi inşallah mesajın çok iyi geldi canımsın Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…