Benim genelde yüzümde sivilce yok ergenlikte bile yüzüm aman aman sivilce olmadı öyle bir sorunum yok. Regli zamanlarda bile çıkmıyor. Ama hamileyken ilk aylar sırtım omuzlarım çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor yüzümde eskiden çıkmıyordu ama bu hamilelikte çıkıyor.
Benim oldu hatta kanamam da oldu aspirini bende kestim ben günde 3 defa 200 mg progestan fitil kullanıyorum doktor fitil olarak daha etkili dedi bol bol dinlen ağır kaldırmak ağır iş yapmak ve topuklu ayakkabı giymek kesinlikle yasak dedi bana doktor. Az az ama sık ye ve bol bol su iç dedi peynir yoğurt yumurta gibi besinler tüket dedi.
benımde devam kasık agrısı regl agrısı. Ama sizden farklı sanırım bide bel agrısı var bende su kuyruk sokumunun orasında sızı seklınde ama benım regl dede agrır hep o bölge.
Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Kan tahlilinde Tsh 2,65 doktor beni endokrine yönlendirdi endokrin kan aldı bakalım kan sonucuna göre değerlendireceğim dedi. Birde protein negatif eser ne demek daha önce denk gelen var mı ?
Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Aynen valla haklisin bende o yuzden hastaneye gitmmemeye çalışıyorum bencede normal bunca zaman acıyla yaşıyorum kendine dikkat et canim cok şidetli olursa doktora git hemen
Bir şekilde anlıyoruz dimi? yaaaaa çok geçmiş olsun bol bol su iç bulantın varsa da bir şekilde zorla kendini hem antibiyotik hem sürekli su içerek tuvalete de çıkarsın atarsın inşallah
Ay insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğime şu ilk zamanlar geçse diye dua ediyorum yemek yemeyi çok severim yiyememek cok dokunuyor