Selam kızlar 7+2 deyim müthiş bir mide yanması geliyor, durduk yere hazımsızlık sancısı gibi mideme vuruyor. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Sürekli bi tadım kaçık
Selam kızlar 7+2 deyim müthiş bir mide yanması geliyor, durduk yere hazımsızlık sancısı gibi mideme vuruyor. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Sürekli bi tadım kaçık
Ay insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğime şu ilk zamanlar geçse diye dua ediyorum yemek yemeyi çok severim yiyememek cok dokunuyor
Kızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Ay insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğime şu ilk zamanlar geçse diye dua ediyorum yemek yemeyi çok severim yiyememek cok dokunuyor
ya bende yaa yemek yemeyı cok severım aha az ömce yemek yedim bin pişman oldum bide kızımın aklına uydum dısardan söyledım. agzımdakı demir tadı hıc gecmıyor geçseydı bi iştahım gelseydı kendi irademle yemeseydim
Ben de aslında dönüşümlü devam ettireyim diyorum ama o bir şey söyler diğeri başka kafam dağılır gider ayrıntılı zamanı muhakkak perinatalog istiyorum. Nasılsın nasıl gidiyo minikler nasıl Eylül annelerinde tek ben varım sanki. Burda üç kişiyiz UUmayis
de ikiz. İnşallah doğru etiketledim
o kadar kötü düşünmeyelim bence ekimde doğacaklar eylüle kadar rahat oluruz eylülde zorlanırız biraz ben önceki hamileliğimde son 15 gün zorlandım yürürken ondan önce çok rahattım bir havalar güzel olacak yürüyüş şansımız olur yazın denize girenler rahat doğum yaparlar