Kızlar tecrübeli annelerden deneyimleyen, yardımcı olabilicek olan var mı?
geçen hafta bir kez kanlı akıntım olmuştu yazmıştım buraya sonrasında acile gittim deneyimsiz birkaç doktor yüzünden kötü günler geçirdim kese bozuk vs dediler neyse en son kendi doktorum pazartesi günü (5+6) keseyi ve bebeği gördü. Kese yuvarlak ve düzgün duruyor etrafında kanama alanı var ondan biraz zor görünüyor dedi. Bozuk değil dış gebelik falan da yok dedi. Bu sıra kahverengi akıntım da vardı zaten progestan ve istirahat verdi. Aspirini bırakınca bi daha kanama olmadı zaten. Bugün (6+2) de tekrar gittim kese ve bebek duruyor kese yine düzgün dedi kalp atımı çok azdı yeni yeni atmaya başlıyor gibi dedi. Bu açıdan sorun yoktu ama kesenin etrafında bi şeyler var anlaşılmıyor bi tuhaflık var dedi. Aslında lekelenmem de baya azalmıştı. Kanama alanı değil mi dedim, perinatolog görsün bi dedi. Kaybolan ikizden şüphelendi bi. Sonra mol gebelikten şüphelendik ama onda da bebek oluşmuyormuş sanırım. Velhasıl perinatoloğa gidicem. Perinatolog önerisi olan var mı bu arada istanbul ?
Günaydın, hayrolsun ne kadar güzel bir rüyaymış
Darısı benim rüyaların başına.Her gece tuhaf tuhaf bir sürü rüya görür oldum bu hamilelikle beraber.Bi de eskisi gibi flu da değil 4k ultra hd rüya görüyorum resmen.Her sabah üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum
Ben başladım canım 7+lardayım bu hafta başladım .. bi -oil diye bir marka kullanıyorum . Zaten vucüt çatlaklarına ameliyat izlerine vs çok iyi geliyormuş çokta öven var .
Kızlar benim lekenme dün baya azalmıştı ve koyulasmiti rengi kömür gibi sabah kırmızıya yakın yine başladı ağrım falan yok doktor pıhtılaşma iğneme ara ver demişti progestan dex iğne ve fitil. Kullanıyorum kanama alanımda yoktu sadece kist var demişti doktor ama kistnsorun yaratmaz dedi bu leke ne zamn biter ki
Günaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
Günaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben Hindistan cevizi yağı shea yağı ve Yves rocherden vücut losyonu kullanıyorum. Benim vücudum çatlamaya yatkın kilo alıp verdiğimde hemen çatlar. O yüzden ne yaparsam yapayım çatlayacağını bildiğimden çok pahalı ürünler almak istemedim. Doğal ürünlerin de pahalılar ile aynı dereceye kadar engeller diye düşünüyorum
Kızlar ben de hep koku hassasiyeti vardı ama azalmıştı çok ağır olmadığı sürece . Dün koku hassasiyetim oldu yine ağır bir yemek kokusuna hafif kustum . Sabah kalktım durduk yere boş mide öğür öğür yine bomboş kustum 7+6 da kusma başlayan varmı ? Devamı gelirmi ?
Ben başladım canım 7+lardayım bu hafta başladım .. bi -oil diye bir marka kullanıyorum . Zaten vucüt çatlaklarına ameliyat izlerine vs çok iyi geliyormuş çokta öven var .
Ben de aslında dönüşümlü devam ettireyim diyorum ama o bir şey söyler diğeri başka kafam dağılır gider ayrıntılı zamanı muhakkak perinatalog istiyorum. Nasılsın nasıl gidiyo minikler nasıl Eylül annelerinde tek ben varım sanki. Burda üç kişiyiz UUmayis
de ikiz. İnşallah doğru etiketledim
Valla bana henüz onu söylemediler ama sanırım 12. Haftada detaylıya gitmek lazım. Benim doktorum perinetolog değil de önce başka doktora gönderecek. Gerek duyulursa perinatalog görecek benim bebekler Ngsli zaten bide fetal dna da yapıyorum