Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Ya canım boşversene daha önce de dedim sıfır sağlık sorunum olmasına rağmen ben normal doğum sonrası aksilik yüzünden yoğun bakımda kaldım, böyle şeyleri dert etme, şu an bana da normali öngörüyorlar ama ne olur ne olmaz bilemediğimiz için ben sezaryen de olurum sorun değil dedim, hem kime ne allah aşkına, acısını sen çekiyosun sancısını sen çekiyosun laf etmek millete düşmemeli. Kolaysa sen doğur diyip çıkacaksın kenara

kızlar merhaba ben bebek arabasını daha almadım da hangi markayı önerirsiniz? bi de pusetli mi yoksa pusetsiz olan mı daha kullanışlı? cevaplarsanız sevinirim

Kesinlikle katılıyorum. Başından beri herkesin bebeği,hamileliği,gelişimi vs vs farklı,dolayısıyla doğumu da öyle olucak. Bebek nasıl gelmek isterse öyle gelicek zaten ama onun dışında vajinal normaldir düşüncesini asla anlamıyorum,bunu savunan ve olmayanı sorgulayan kadınlara karşı anlayışlı da olamıyorum. İstersem sezaryen doğururum,sırf canım öyle istiyor diye kimsenin de söz hakkı olamaz benim bedenimle alakalı olan bir şeyde. Daha da konuşurum bu konuya çok takığım ama aynı düşüncede olmak iyi hissettiriyor yorumsuz kalamadım

Kızlar hurma ananas ve Squat gibi şeyler yapacakmısınız Doğum yaklaşınca Hangi haftada başlamak gerekiyor acaba birde hurma şekeri çıkarırmı acaba hiç denemedim 36. Hafta Başlasam erkenmi olur
Ben doktoruma sordum canım hurmayı,squatı 36. haftadan itibaren önerdiğini söyledi şekerim olduğu için günde 1 tane yeterli olur dedi ananası sormadım sorarsan bana da haber ver Onun dışında ek olarak perine masajını sordum şimdilerde haftada 1 ya da 2 kez yeterli olur çok bastırmadan 37. hafta itibariyle her gün yapabilirsin dedi (biraz esneterek) Meryem ana otu alıp Meryem suresi okumayı düşünüyorum birde. Önceki mesajları okudum doktorunun geç çağırdığını falan yazmışsın benimki 2 haftaya indirdi kontrolleri geçen hafta yani 32’de nst’ye başladık bir hafta sonra gel tekrar kontrol ve nst yapacağız dedi bugün gittim işte 2. kez nst’ye girdim birdahaki kontrol 2 hafta sonra.

Hareket konusunda da günde en az 8 kez hareket etmeli dedi baktın hareketleri bayaa azaldı acile gitmemi söyledi.

İnsanlar maalesef anlamıyorlar, anlatamıyorsun. Zaten kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz, kimsenin haddine değil insanların tercihleri hakkında yorum yapmak, hele ki doğum şekli gibi bir konuda. Yahu bana ne kimin ne şekilde doğum yapacağı, sadece isterim ki sağlıklı bir doğum olsun. Gerçekten anlayamıyorum ne zevk alıyorlar, insanların hayatına müdahale etmeye çalışmaktan, tamamen hadsizlik olarak görüyorum bu durumu

Cidden kadınlar söylüyor evet .. ve diyorlarki ee neymiş sonrasındada ameliyatlım kafasına girme hemen kalk . Yahu doktor bile büyük karın operasyonlarından biri diyor . Yada geçen dengesizin biri şey dedi şimdikilerde kolaya kaçıyor hemen sezeryan oluyorlar doğumunda kolayı çıktı . Okadar sinirim bozuluyorki .. ben tam 4 kez Opu 7 kez transfer oldum bu bebeğe ulaşana kadar doktorlarım risk alma derken milletin ağzı torba değil büzemiyorsun işte .. kimse ne çektiğimi bilmiyor .

Biz 3/5 çıcık dığırdık kızım laflarını söyleyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor

Evet canım kimse senin ne çektiğini nasıl yollardan geçtiğini bilemez o yüzden kulaklarını tıka, bebeğin ve senin için en sağlıklı olanı tercih et. İnsanlar konuşur durur, susturmak bizim elimizde olsa keşke ama değil maalesef. Koca koca kendini yetiştirememiş insanlar bu saatten sonra da değişmezler

Perine masajini becrebilirmiyim bilmiyorum :) Onu kendimiz okuyabiliyormuyuz doğumdan önce canim ben okuyorum normalde vakit buldukça meryem süresini ama otunu almadim doğum sancısı sirasinda biri okuması gerekiyor sanirim.Benimki gunde 8kez hareket etmiyor valla paso uyuyor benim oğlanDoktoruma göre normal

Evet çok haklısın . Sırf onlar için çatır çatır normal doğur diyor bi aklım ama kanama bozukluğum var ve bu riski göze almıyor doktorlar

Bugun sesin soluğun çikmadi merak ettim canim bugun yoğundun galiba
Evet kuşum annem geldi sağ olsun camları, kapıları ve benim ulaşamadığım yerleri sildi. Aşırı geniş çaplı temizlik vardı sonra akşam yemeği vs bi pertimiz çıktı

Okunuyor diye biliyorum ya kendim okurum hastanede annemlere tembihlerim onlar da okur sorun olmaz.
Bebekten bebeğe değişiyor bu durum sayıyla da sınırlandırılmaması gerek aslında benim minik tırtılım çok hareketli yerinde duramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…