Ya aslinda bi yemek yapiyorum bulasiklari makinaya atiyoru tencereleri yikiyorum eve supurge bile tutmyrm esim tutuyo bugun bi banyoyu yikiym dedim agri girdi soluma demkki öylece yatmak gerekiyo aksama kadarBenim de bazen kramp gibi giriyor mesela onun dışında hafif baskı hissediyorum yol kasigimda doktorun da söylemiştir mutlaka ilk zamanlar kendini yorma ağır işlerden kaçın tedbir amaçlı
Başka bir hastaneye gitsenmiHayır canım atıyor falan demedi, göremedim desi
Dur bakalım bi dahaki gidişimde 9 haftalık olmuş olacak. Doktorumda başarılı birisi aslında ilk 2 dığumumı da onda yaptımBaşka bir hastaneye gitsenmi
Kiz bu oturuyo gibi çikmiş sankiKızlarrrr 6+2deyiz, yolk kesesi, bebek görüldü kalp atışı duyulduallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ne diyorsunuz kız mı olur erkek mi Eki Görüntüle 3554933
Hahahah valla geçen hafta çok belli belirsizdi 1 haftada bu kadar büyümesi beni şok etti maşallahKiz bu oturuyo gibi çikmiş sankimaşallah tahminde bulunamiycm ama benim bebeşin konumuna gore farkli seninki benimkine kiz diye tahmin ediyorlar hep
Evet haklısınız erkekler bu konuda özensiz gene yapıyorlar Allah razı olsunYa aslinda bi yemek yapiyorum bulasiklari makinaya atiyoru tencereleri yikiyorum eve supurge bile tutmyrm esim tutuyo bugun bi banyoyu yikiym dedim agri girdi soluma demkki öylece yatmak gerekiyo aksama kadarôylede ben skılyrm eşime kalirsa ev bal dök yala ama bana kalirsa şu an leş gibi temizlik yapinca kiziyo eşim Misafr gelmiyor kim bakacak eve biri bsy derse bana desin diyorda ben alişmisim her işimi kendim yapmaya hem erkegin yaptigindan nolck
Böyle konularda tek doktorda kalma derim farklı doktorda görsün canım mesela şöyle örnek vereyim hem özeldeki kendi doktoruma gidiyorum hemde devletteki bi doktoraDur bakalım bi dahaki gidişimde 9 haftalık olmuş olacak. Doktorumda başarılı birisi aslında ilk 2 dığumumı da onda yaptım
Aslında doktor olumsuz hiç bişy söylemedi erken olduğunu söyledi o yüzden yeni bi doktora gitmeyi şuanlık düşünmüyorumBöyle konularda tek doktorda kalma derim farklı doktorda görsün canım mesela şöyle örnek vereyim hem özeldeki kendi doktoruma gidiyorum hemde devletteki bi doktora
Aynı şeyi yaşayan var canım bende öyleyim kabız olmamaya dikkat etEvet dünden beri çıkamamıştım
Birşey olmaz canım bebeğin büyüyor kendine alan açıyorKarminin sol alt tarafi kuzum
Aynen öyle napalim buna şükürEvet haklısınız erkekler bu konuda özensiz gene yapıyorlar Allah razı olsuneşinizin dediği gibi bir müddet yavaş yavaş yapın oda yardımcı oluyormuş zaten hamile değilken bile süpürme silme işini yaparken sırt bel ağrısı yaşıyoruz
Teşekkür ederim canım cevabın içinAynı şeyi yaşayan var canım bende öyleyim kabız olmamaya dikkat et
Yata yata skildim ya gerci bu gunlerimi ariycam bebek doğuncaBirşey olmaz canım bebeğin büyüyor kendine alan açıyorbol bol dinlen bırak balkonu falan yıkama
Evetttt çok çabuk büyüyorlarHahahah valla geçen hafta çok belli belirsizdi 1 haftada bu kadar büyümesi beni şok etti maşallah
Aynen oyle merak etme sakin ol inşallah duyarsın Annesi tabikide bebek çok kuçukCanım benim sağol. Doktorda olumsuz bişey demedi ama yine de bi kafama takıldı. İnşallah haftaya duyarız, zaten doktorda bebek küçük olduğu içindir dedi
Benimde belli oluyo artik 10+2 oldum yabancilar gorunce anliyamaz ama beni taniyanlar gorunce hemen anliyo hamilemisin diye soruyolarKızlar bu gun 10 haftalık oldum. Bu haftalarda olanlar karnınız çıktımı. Benim biraz belli oluyor. Zaten az sezeryan karnım vardida azda çıkmış gibi
Ben bir kez yaşadım büyük ihtimalle kanama alanından kaynaklandı . O da aspirinden kaynaklandı diye düşündük. Aspirine ara verdim progestan alıyorum akıntı kahverengiye döndü 1 hafta falan oldu şimdi bitti gibiArkadaşlar ben dün doktora gittim 6+1 dedi .Geç döllenme olmuş adet tarihim güncellendi .Ama şöyle bir durum var bende lavaboya gittim afedersiniz büyük lavabomdan sonra akıntı ile karışık az kan geldi .Bu durumu yaşayan var mı .Bir kaç defadır tekrarlanıyor bu durum .Doktoruma söylediğimde progestanı kullanmaya devam etmemi söyledi.Bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?