Canim tebrik ederim sağlıkla gelsin oglusun. Seni Listeye eklememişim galiba. Bilgiler yazarsan ekleyim.
Sat
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün.
Bu arada sağlık bakanlığını arayıp şikayetçi olabilirsiniz, ya da cimere falan yazabilirsiniz. Doktora uyarı sanırım çabuk gidiyor.
Bugün sağ böbreğim ağrıyor sabahtan beri :) yarın da kadın doğum uzmanına gideceğim, aslında 12.hafta çağırmıştı biraz erken gitmiş olacağız ama bayram öncesi durumunı görmek istedik
Kızlarım hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Hamileliğimiz çok güzel geçsin, bebeklerimiz sağlıkla büyüsün, sağlıklı şekilde doğuma gidelim, kucağımıza yine sağlıklı şekilde alalım inşallah
İnşallah canım genede çok tedirginim erken ya yarında kontrolum var hem devlet hem özel gidiyorum bir daha bakalım demişti bakalım ne diyecek şu ana kadar kız dedi hep
Hayırlı olsun bahtı açık olsun insallah prensesin
Ben gorduklerimi tabloya ekledim. Gozden kacirmis olabilirim. Beni etiketleyerek yazabilirsiniz canlar. Ama çogunuzu ekledim galiba.
Hayırlı olsun bahtı açık olsun insallah prensesin
Ben gorduklerimi tabloya ekledim. Gozden kacirmis olabilirim. Beni etiketleyerek yazabilirsiniz canlar. Ama çogunuzu ekledim galiba.