Ben yatamıyorum bile sağdan sola dönemiyorum, ayakta dursam oturamıyorum, kimseye de inandıramıyorum, önceli gebelikte de böyleydi malesef, geçmiş olsun
Ben yatamıyorum bile sağdan sola dönemiyorum, ayakta dursam oturamıyorum, kimseye de inandıramıyorum, önceli gebelikte de böyleydi malesef, geçmiş olsun
2.trimestera geçen arkadaslar ilaç olarak neler verdiler özel hastane bana gynoferro coledon birde decavit vermiş devletle bire bir aynısı şaşırdım doğrusu özel genelde Multi vitamin verirdi
Kızlar 14. Haftama girmek üzereyim 2. Gebeliğim. Yan yatıyordum uzanayım dedim. Bi anda bebeği hissettim ve çok eminim bir gebelik geçirdiğimden anlıyorum
Çok saniyelik bişeydi hisseden oldumu hiç
Bir şey sormak istiyorum, buu progestanı yaklaşık 2 aydır her gün vajinal kullanıyorum. Sanki kendimi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, vajinanın yapısı değişmiş gibi yani ben mi öyle hissediyorum, koyarken daha değişik geliyor. Sizde de böyle bir şey var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum
Firma iki tane lokasyon bildirdi veya eve gelelim dediler biz eşimle medikal parkı seçtik. İşleme nerede alınıyor kan nasıl oluyor bilmiyorum bu konuyu. Sabah arayacağım umarım çalışıyorlardır
10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımda prilam'ı bugün itibariyle 3'e çıkardım. içmesem kesin kusacam belli. işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımda işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
Çok olmadı benim 9 dan sonra sıfırlandı hatta ama bu hafta özellikle akşamları çok zorlanıyorum. Pik haftası diyolaaa geçecekmiş sizşnde Pik şimdidir inşallah azalır bundan sonra.
10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
Çok olmadı benim 9 dan sonra sıfırlandı hatta ama bu hafta özellikle akşamları çok zorlanıyorum. Pik haftası diyolaaa geçecekmiş sizşnde Pik şimdidir inşallah azalır bundan sonra.