merhaba sevgili anne adayı arkadaşım, 12. haftadan sonra genital bölgeye de lazer yapılabilir mi, yoksa kol-bacak gibi diğer kısımlar için mi olur demişti doktorunuz acaba?
Ben bazılarına uymadım tabii ki ama doktoruma sorarak yedim. Sormadan asla ağzıma sürmedim. Zaten daha canım istemiyo da şey dereotu da yeme dedi bana özellikle neden acaba
Aaa bak ben de dereotu yiyorum bir tutam kahvaltılarda ama bana diyetisyenim yazıyor haftalık öğünleri sorun olsaydı yazmazdı diye düşündürdü ama kadın doğum doktoru da bilgili arada kaldım
Ayyy gerçekten mi bende çok yedim Adıyamanlı eşim orda suan Çağla zamanı bu bir ay gidince yicem bozulmasa yollardım sana kız ev dondurması dediğim hani büyük kapta eski dondurmalar varya ondan
Dün doktorum artık başlayabilirsin dedi ne kullanmam lazım bilmiyorum. Hindistan Cevizi Yağını doktor da söyledi. Neyse bu hafta bir araştırayım bakalım.
Aaa bak ben de dereotu yiyorum bir tutam kahvaltılarda ama bana diyetisyenim yazıyor haftalık öğünleri sorun olsaydı yazmazdı diye düşündürdü ama kadın doğum doktoru da bilgili arada kaldım
Ayyy gerçekten mi bende çok yedim Adıyamanlı eşim orda suan Çağla zamanı bu bir ay gidince yicem bozulmasa yollardım sana kız ev dondurması dediğim hani büyük kapta eski dondurmalar varya ondan
Şuanlık sıkıntı yok tabi ki negatif. Önemli alan hamileyken pozitif olmamak. Bunun için yapmanız gerekenleri söyledi mi onu demek istemiştim ben. Çiğ veya az pişmiş et yememek lazım. Meyve ve sebzeleri karbonatlı ve sirkeli sularda ayrı ayrı bekletip temizlemek. Kedi dışkısından uzak durmak. Pastörize olmayan süt ve ürünleri yememek.