Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar selam. Benim vajina kemiklerinde inanılmaz ağrı. + acı da var hareketim kısıtlandi resmen.

Kizlar şu beyaz rengi Erkek çocuklarına da olur demi.

Eklentiler

• Screenshot_20250823-004902_Instagram.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim

Çok teşekkürler

Canım bende hamileliğin başından beri vajinal mantar var ve bahsettiğin şekilde akıntı aylardır oluyor, ya çamaşırda yoğun akıntı oluyor ya da uzandıysam ayağa kalkıp çamaşırı çıkarınca bahsettiğin şekilde bacağımın arasından akıyor

Canım 2 hafta önce idrar bakıldı tertemizdi ondan bi 2 hafta önce yine bakıldı yine sorun yoktu. Mantar olsa sanırım anlardım birkaç kere benim de başıma geldi çok kötü geçirmiştim tam olarak öyle değil sulu bildiğin süt gibi geldi. Başka belirtim de yok açıkçası.

Olmaz mı pek tatlııııı

Gelecek bu bebe az kaldı deseneee
Kiz daha dursun ben hazir değilim ki. Ben hep şey derdim 25 le 30 arası her şeyimi hazır edicem diyordum. 35 oldum hazır değil

Kiz daha dursun ben hazir değilim ki. Ben hep şey derdim 25 le 30 arası her şeyimi hazır edicem diyordum. 35 oldum hazır değil
Aşkım hazırlasana niye duruyorsun hazırla koy bir köşeye bu bebelere belli olmaz. Vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor

1 haftadır anı sanci girip çıkıyor

Aşkım hazırlasana niye duruyorsun hazırla koy bir köşeye bu bebelere belli olmaz. Vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor
O kadar üşeniyorum ki. Aslinda her şey hazır çantaya koymam lazım. Bide bebisin eşyalarını dolaba yerleştirmem lazım. Temizlik yapmam lazım.

O kadar üşeniyorum ki. Aslinda her şey hazır çantaya koymam lazım. Bide bebisin eşyalarını dolaba yerleştirmem lazım. Temizlik yapmam lazım.
Bence daha da ağırlaşmadan hallet işlerini. Gerçekten artık bir anımız diğerini tutmuyor

Canım sarımiydi beyaz mı enfeksiyon da olabilir hiç belirti vermeden olabiliyor çünkü

Ya beyazsa doktor bana bişey olmaz diyordu sarı yeşil. Kokulu olursa enfeksiyondur demişti
Yok yok canım hiç kaşıntı, koku, yanma vs yok çok şükür. Ben de sarı, yeşilin kötü olduğunu biliyorum beyazdan bir şey olmaz bence de ama neydi gelen merak etmedim değil. Salı günü aydınlanırım artık

Kızlar babynest filan aldım . Bunların kılıfını yıkamak lazım değil mi kullanmadan önce ? İçlerindeki süngeri dolguyu yıkamama gerek yoktur umarım emzirme yastığının da sadece kılıfını yıkamıştım

Son düzenleme:
Dün ciğer geliştirici iğne olduktan sonra bugün belime ara ara beni kıvratacak bir sancı giriyor? Sizce neden kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…