28+5 de 1.510 gr dı. Senin 1 hafta geriden geliyormuş kilosu çok iyi. Zaten her bebek farklı farklı olur. Ciddi bir gelişim geriliği yoksa kendine dert yapmaktan başka bir şey değil bu düşünce. Boyunu hiç sormadım. Zaten 2 hafta geriden 2 hafta ileriden gitmesi gebelikte çok normal.
Merhaba Ben açıkçası hiç takılmadım boyuna da kilosuna da yani doktor söylerse öğrendim söylemediği zamanlarda da sormadım bile. Her bebeğin gelişimi, boyu ve kilosu elbette farklı olacak. Bizler de aynı yaşta dahi olsak aynı boy ve kiloya sahip değiliz olamayız da. O yüzden bebişin sağlıklıysa bence hiiiiiç takılma kilosuna da boyuna da.
Kızlar şimdi duşa girmek için üstümü çıkarttım, tam girecekken süt renginde akıntı geldi bacağımın arasından akınca öyle fark ettim. Yapaya sordum bir sürü şey sıraladı. Böyle bir şey gelen var mı? Bugün tam 32 haftalığız.
Canım bende hamileliğin başından beri vajinal mantar var ve bahsettiğin şekilde akıntı aylardır oluyor, ya çamaşırda yoğun akıntı oluyor ya da uzandıysam ayağa kalkıp çamaşırı çıkarınca bahsettiğin şekilde bacağımın arasından akıyor
Canım bende hamileliğin başından beri vajinal mantar var ve bahsettiğin şekilde akıntı aylardır oluyor, ya çamaşırda yoğun akıntı oluyor ya da uzandıysam ayağa kalkıp çamaşırı çıkarınca bahsettiğin şekilde bacağımın arasından akıyor
Canım 2 hafta önce idrar bakıldı tertemizdi ondan bi 2 hafta önce yine bakıldı yine sorun yoktu. Mantar olsa sanırım anlardım birkaç kere benim de başıma geldi çok kötü geçirmiştim tam olarak öyle değil sulu bildiğin süt gibi geldi. Başka belirtim de yok açıkçası.
Ay inşallah değildir enfeksiyon falan gına gelir artık bana. Valla her şey olabilir hamilelikte gerçekten olmaz denilen dahi olduğu için şaşırmam canım. Salı günü gideceğim doktora fotoğraf çektim gösteririm.
Yok yok canım hiç kaşıntı, koku, yanma vs yok çok şükür. Ben de sarı, yeşilin kötü olduğunu biliyorum beyazdan bir şey olmaz bence de ama neydi gelen merak etmedim değil. Salı günü aydınlanırım artık
Kızlar babynest filan aldım . Bunların kılıfını yıkamak lazım değil mi kullanmadan önce ? İçlerindeki süngeri dolguyu yıkamama gerek yoktur umarım emzirme yastığının da sadece kılıfını yıkamıştım