Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Canım hayırlı olsun

Canım bi şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim kuzenim 8 aylık hamile ve 4 tane kedisi var . Hiçbir problem çıkmadı bu zamana kadar .

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Canım bi şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim kuzenim 8 aylık hamile ve 4 tane kedisi var . Hiçbir problem çıkmadı bu zamana kadar .

Benim de kedim var ama aşıları tam çiğ et vs vermiyoruz hiç. Dışarda olan bi kedi olunca çok korktum. İnşallah bir şey olmaz canım

Günaydın canlarım, şu sabahları bir kere uyanınca geri uyuyamama ve açlıktan ölecek hissi bir bende mi var? Nolur yalnız değilsin deyin
Günaydinbende öyleyim karin agrisiyla uyaniyorum biseyler atiştirip yatiyim diyorum geri uyuyamiyorumgece uyaninca sanki gunlerce yemek yememis kadar acikiyorum

Günaydın kızlar . Bebişinin pıt pıt hareketlerini hisseden var mı ? Akşam bi kıpırtı oldu ama emin olamadım. Yine de çok heyecanlandım 14+5 teyim.
15+6 evet 2 gündür ufak hareketleri var. Daha tam anlamiyla emin değilim ama çogunlukla o diyorum.

Kızlar etiket ve alıntı yapamıyorum anlamadım. Göbek bölgesi benim de kıllandı eşimin tıraş makinesiyle aldım hafta sonu başka maşallah hiçbir yerim kıllanmadı bıyık bile bir tek göbeğim de var oğluşum sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…