Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ben bunları yeni görüyorum keşke etiket atsaydınız ya
Takılmayın öyle yazanlara. Ben her mesajımda mutlaka kendim için değil çoğul konuşurum. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı gelir, inşallah sütlerimiz güzel güzel gelir vs gibi. Hepimizin iyi olması benim temennim. Burda birisi kötü bir durum yaşadığında hepimiz üzülüyoruz, empati kuruyoruz
Ben hatta zorunda kalırsam elbet mama veya biberon ile beslicem bebeğimi aç kalcak hali yok bu yavrucakların
Ama merak etmiştim normal doğumda sancısından mıdır neydendir tam tıptaki yerini bilmiyorum
Doğumdan sonra hemen süt geliyor
Ama sezeryan yaşamadığım için merak etmiştim
Çocuğumu emzirmek istemek her anne gibi benimde hakkım hepimizde inşallah emziririz
Emziremeyenlerde olabilir, belki biri bende olabilirim
Bunun tedirginliği için sormuştum aslında
Çok kişi fetal dna yaptırdı mesela benim maddi gücüm buna yetmedi
Hassasiyet lütfen olan var olmayan var demiyoruz
Herkesin durumu, müsaitliği, istekleri, beklentileri farklı

Beni anladığın içinde ayrıca teşekkür ederim kız kardeşler gibi olduk burda

Benim doktorum da ikiliyi önermedi sakın yanlış anlaşılmasın benim için önermedi. Ben biraz panik bi insanım ve her şeyi çok kafaya takan bi yapım var. O niye öyle oldu bu niye böyle oldu falan. Doktorum da beni bildiği için mesela sana hiç ikili üçlü yapmayacağız onda yanılma payı yüksek sen şimdi kötü bişey çıkarsa kafana takar durursun en iyisi biz direkt fetal yaptıralım demişti bana mesela. Yani diyeceğim hiç kafaya takmayın. Kuzenimin eşinde de aynısı oldu, fetal yaptırdılar sonuç gayet temiz çıktı. İnşallah sizinki de güzel çıkar

Nasılsınız kızlar herşey yolundadır inşallah

İnşallah.Lütfen dua edin yanılma olmuş olsun .Fetal DNA temiz çıksın

Aynen öyle çok şükür güzel bir uyku çek artık hahahha dimi değişmezse inşallah

Benim bir. Yakınım da öyleydi dosyasını da öyle yazmistilar her doktora gittiğinde aldirmicakmisiniz diyordular ama normal doğdu bebek bir sorun yoktu bende hiç bir testi yaptırmadım yaşımdan dolayı 2li 3lu falan

Eğer ilk msjımı okusaydınız belki siz de beni anlardınız. Asla şahsi bir eleştiri ya da istek değildi yazdığım. Kaldı ki sizin sorunuz değil sorunuzdan sonra konuşulan şeylerden bahsettim daha çok. Yine söylüyorum,hamilelikte kimin neyden ne kadar etkileneceği belli değil ve bununla ilgili hassasiyet göstermek ve beklemek de yanlış değil benim görüşüme göre. Verdiğiniz örnek ise bambaşka. Ekonomik durum ve getirdiği tercihler ile bedeninizin sizin elinizde olmayan,kontrol edemediğiniz tepkileri ne yazık ki aynı değil. Umarım sizin de endişe ettiğiniz hisleri tetikleyici şeyler karşınıza çıkmaz burada. İyi akşamlar

Teşekkür ederim.İnşallah bende güzel bir haber alırım .İkili testte yanılma olmuştur

Canım benim eşimin kuzeninin bebeğide yüksek riskli grubundaydı. Kıza kesin aldır felan bile dediler o kadar psikolojisini bozdularki. Fetal dna yaptırdı
Sonuçları tertemiz çıktı. Oğlu şuan 5 yaşında kızımla aynı yaşta
O kadar sağlıklı ve güzel bir çocukki
İçini ferah tut. Dua et, güzel düşün
İyi akşamlar

İnşallah bizimkinde de yanılma olmuştun .Fetal DNA temiz çıkar . Teşekkür ederim

Ama şunu eklemek istiyorum burda bir çok annenin hassas olduğu konu var, mesela daha önce bebeğini kaybeden, yada eşi ile mesela çok güzel hastanelere gittiğini iyi anlaştığını anlatan, bir o kadar aksinede de eşi ile sorun yaşayan ilgi göremeyen insanlar var. Yani herkesin hassas bir noktası var ama hassas noktası var birinin diye de burda seviyeli bir şekilde konuşmicak değiliz ki
Sizin geçmişte sütünüz gelmemiş olabilir, bu benim veya bir başka birinin sütüm gelirmi acaba diye sormasına engel olamaz
Bu kadar hassas iseniz eğer ya böyle kalabalık, herkesin fikir belirtttiği sitelerde bulunmayın
Ya da görmezden gelmeyi deneyin.
Alınmak için alınmayın lütfen şu grupta hiç eleştiri veya olumsuz hava yaşanmadı
Yaşanmasında gereksiz sebeplerden ötürü
Söylemesem içimde kalırdı, ilk bi susayım dedim sonra susamadım
Son mesajımdır bu konu ile alakalı

Evet benim de olumsuz tecrübelerim var maalesef. Ama unutulmuş ki bu grupta daha önce ‘mide bulantısı iyi bir şeymiş hemşire arkadaşım söyledi’ diyen biri,midesi bulanmayanlar tarafından linçlendi :) demek ki herkes,her şeyi göz ardı edemiyormuş :) ve buna rağmen grupta var olmaya,fikir ya da tecrübe beyan etmeye devam ediliyor.
Diyeceğim o ki,herkes yarası olan yerde sesini çıkartıp hassasiyetini belli edebiliyor. Bunu da daha fazla anlatmaya çalışmayacağım çünkü yaşamadan anlaşılmıyor belli ki :) Allah da yaşatmasın da siz de göz ardı etmek zorunda kalmayın inşallah :)

Bu şekilde düşünmemelisin mesela eşim çok ilgisiz diye burda konuşmuştum kızlarla. Hastaneye vs benimle gelemiyor, sanki ilgisiz gibi hissediyorum demiştim
Ardından çok kez , bir çok kişi eşi ile hastaneye gittiğini, işte eşinin üstüne çok düştüğünü vs söylemişti grupta
Mesela ben görmezden geldim ben olumsuz bir şey yaşamış olabilirdim ama herkes bana göre kelimelerini belirlicek diye bir durum yoktu
Eşimede boşuna alınmışım orası ayrıda, hormonlar işte
Ne demek istediğini anladım ben senin sadece ister istemez burda bu konular açılcak
Bu arada birde ben normal doğumda ıkınma esnasında çok zorlandım ve bebeğim nefessiz kaldı diye bebeğimi vakumla çekmişlerdi. Kaynanam vs ıkınamadınmı demişti, birde bir komşum
Yani hiç birimiz dört dörtlük değiliz, benimde kötü tecrübelerim maalesef oldu.
Hadsiz konuşan insanlara haddini bildirmek lazım ama burda konuşlan normal bişeydi takma kafana yani
Sende bende diğer kızlarda hepimiz için güzel doğumlar, güzel tecrübeler olur umarım

Son düzenleme:
Bende cumartesi doğurdum. Cuma günü çıktım hastaneden. Evet bide o yoğun bakımda çok sıkıcı. Ertesi güne zor dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…