Evet burda da öyle. 2 saat tutuyorlar. Sonra bebek ve anne iyse birlikte odaya geçiriyorlar.Normal doğumun en güzel yanları bebekle aynı anda giriyorsun doğum yaptıktan 1 saat sonra kadar
Evet çok güzel bir his ama bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor işteEvet burda da öyle. 2 saat tutuyorlar. Sonra bebek ve anne iyse birlikte odaya geçiriyorlar.
Gerçekten hassasiyet beklediğim konuyla kıyasladığınız şeyler başka şeyler ama uzatmaya gerek yok daha fazla. Ben güzelce kendimi açıklamaya çalıştım,sizi hedef görmedim,göstermedim. Konular konuşulmasın değil,konuşulurken dikkat edilsin istedim sadece. Ben de burda bir şey sorarken ya da yorumlarken seçici olmaya çalışıyorum elimden geldiğince çünkü. Heyecanlı ve zor bir süreçten geçiyoruz ve bence bu tarz yanlış anlaşılmalar her daim olucak çünkü kimse kimseyle aynı fikirde değil ve kalabalıkta ortak bir çıkar doğrultusunda da olsa çok fazla çatışma olur. Elbet yarın bir gün anlaşılacağım bunu da biliyorum :)Bu şekilde düşünmemelisin mesela eşim çok ilgisiz diye burda konuşmuştum kızlarla. Hastaneye vs benimle gelemiyor, sanki ilgisiz gibi hissediyorum demiştim
Ardından çok kez , bir çok kişi eşi ile hastaneye gittiğini, işte eşinin üstüne çok düştüğünü vs söylemişti grupta
Mesela ben görmezden geldim ben olumsuz bir şey yaşamış olabilirdim ama herkes bana göre kelimelerini belirlicek diye bir durum yoktu
Eşimede boşuna alınmışım orası ayrıda, hormonlar işte
Ne demek istediğini anladım ben senin sadece ister istemez burda bu konular açılcak
Bu arada birde ben normal doğumda ıkınma esnasında çok zorlandım ve bebeğim nefessiz kaldı diye bebeğimi vakumla çekmişlerdi. Kaynanam vs ıkınamadınmı demişti, birde bir komşum
Yani hiç birimiz dört dörtlük değiliz
Hadsiz konuşan insanlara haddini bildirmek lazım ama burda konuşlan normal bişeydi takma kafana yani
Sende bende diğer kızlarda hepimiz için güzel doğumlar, güzel tecrübeler olur umarım
Benim eşim de fenerbahçeli allah fenerbahçeli babaların/annelerin fenerbahçeli olacak bebelerine sabır versin diyorumEvet ilk kıyafetlerimizzziki görseldeki takımları ben aldım, diğerlerini annem ve kız kardeşimm
Ya annelik çok tuhaf bişey, ben sanıyordum 2. Çocuk bu kadar heyecanlı olmaz ama şuan heyecan dorukta
Neden sezeryan dediki ilki normal olduysaEvet çok güzel bir his ama bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor işte
Bir doktor bana sezeryan yüksek ihtimal dedi
Daha çok var, son ay belli olur o durum
İnşallah hayırlısı olur herkes için
Elbetteki farklı değerlerdir örnek olarak verdim sadece ben. İnan anladım ama ne demek istediğiniGerçekten hassasiyet beklediğim konuyla kıyasladığınız şeyler başka şeyler ama uzatmaya gerek yok daha fazla. Ben güzelce kendimi açıklamaya çalıştım,sizi hedef görmedim,göstermedim. Konular konuşulmasın değil,konuşulurken dikkat edilsin istedim sadece. Ben de burda bir şey sorarken ya da yorumlarken seçici olmaya çalışıyorum elimden geldiğince çünkü. Heyecanlı ve zor bir süreçten geçiyoruz ve bence bu tarz yanlış anlaşılmalar her daim olucak çünkü kimse kimseyle aynı fikirde değil ve kalabalıkta ortak bir çıkar doğrultusunda da olsa çok fazla çatışma olur. Elbet yarın bir gün anlaşılacağım bunu da biliyorum :)
Umarım dediğin gibi biz sağlıkla doğumumuzu yapar,bebeklerimizi de sağlıkla kucaklarımıza alırız inşalllah :)
Ayrıca Allah kaynanan gibi densizlere de bir daha denk getirmesin seni
Çokkk güzel çokk tatlı. Gerçekten heyecan olmaz mı. Bide cinsiyet farklı olunca tahmin bile edemiyorum.Evet ilk kıyafetlerimizzziki görseldeki takımları ben aldım, diğerlerini annem ve kız kardeşimm
Ya annelik çok tuhaf bişey, ben sanıyordum 2. Çocuk bu kadar heyecanlı olmaz ama şuan heyecan dorukta
Nefes problemim çıktı son zamanlarda birde ilk doğumumda ben 60 kiloydum şuan 90 küsürümNeden sezeryan dediki ilki normal olduysa
Benim babam koyu fenerli ya. Sırf fenerbahçe maç sonu Sancaktepe sosyal tesislerine geçiş yapıyor diye babam tesisin dibinde ev aldı. Her maç sonu erkek kardeşimle gidiyorlar futbolcularo karşılamayaBenim eşim de fenerbahçeli allah fenerbahçeli babaların/annelerin fenerbahçeli olacak bebelerine sabır versin diyorum
Gerçekten ilk doğumum gibi sankiÇokkk güzel çokk tatlı. Gerçekten heyecan olmaz mı. Bide cinsiyet farklı olunca tahmin bile edemiyorum.
Hahah benim eşim de böyle çok iyi anlıyorumBenim babam koyu fenerli ya. Sırf fenerbahçe maç sonu Sancaktepe sosyal tesislerine geçiş yapıyor diye babam tesisin dibinde ev aldı. Her maç sonu erkek kardeşimle gidiyorlar futbolcularo karşılamayabende fenerliyim oldum olası aşk gibi bişey ahah
Mide bulantısı iyi bir şeymiş diyip diğerlerini tedirgin etmekle sütün az yada çok gelmesinin doğum çeşidinin vs diğer şeylerin ne alakası var ? O arkadaş korkuturken diğerlerini benim sütümün gelmesinden yada gelmemesinden kim neden korksun. Bilirler ki sütün gelmesi biraz kişinin yapısıyla alakalıdır herkesin sütü gelmez ve durum normaldir bunu bilmeden cahilce anne olmak farklıdır ama mide bulantısı olmadığında doktorun hamilelik kötü demesi arkadaşın dediği gibi o normal değildir biri kendi yapısından bahsederken diğeri kendi bulantısını normal görüp olmayanı kötülüyorEvet benim de olumsuz tecrübelerim var maalesef. Ama unutulmuş ki bu grupta daha önce ‘mide bulantısı iyi bir şeymiş hemşire arkadaşım söyledi’ diyen biri,midesi bulanmayanlar tarafından linçlendi :) demek ki herkes,her şeyi göz ardı edemiyormuş :) ve buna rağmen grupta var olmaya,fikir ya da tecrübe beyan etmeye devam ediliyor.
Diyeceğim o ki,herkes yarası olan yerde sesini çıkartıp hassasiyetini belli edebiliyor. Bunu da daha fazla anlatmaya çalışmayacağım çünkü yaşamadan anlaşılmıyor belli ki :) Allah da yaşatmasın da siz de göz ardı etmek zorunda kalmayın inşallah :)
Ay amin inşallahHahah benim eşim de böyle çok iyi anlıyorumHepsi pek şeker maşallah sağlıkla doğsun da giysin inşallah
Sezeryan iyi bir Dr yaparsa korkulacak bir şey değil. Valla benimki çok iyiydi.Nefes problemim çıktı son zamanlarda birde ilk doğumumda ben 60 kiloydum şuan 90 küsürüm
Bilmiyorum öyle söyledi ama ben hangisi benim için ve bebeğim için en sağlıklısı ise onu istiyorum
Gönlüm normalden yana ama, sezeryan olcaksada nasip derim
Gün sonunda birbirimizi anlıyor olabilmek bana iyi geldi mesela :) şimdi gidip oğluşunun cicilerine bakacağım,benim oğluş galatasaraylı olucak babası henüz el atmadı bakalım ama başıma neler gelicek iyi biliyorumElbetteki farklı değerlerdir örnek olarak verdim sadece ben. İnan anladım ama ne demek istediğini
Hamileyiz, iki canlıyız hepimiz kırmak asla istemem konuyu kapatalım
Kaynanam konusuna gelince amin diyeyim
Ayyyy merveee çok güzeller bebek kıyafetlerine bayılırımEvet ilk kıyafetlerimizzziki görseldeki takımları ben aldım, diğerlerini annem ve kız kardeşimm
Hahahha çok tatlısın yaAy amin inşallahsenin kız olsaydı bi düşünürdük beşik meşik kertmesini biri fenerli oğlan, diğeri fenerli kız ama erkek sanırım
Ay canım inanır mısın almim erken diyorum ama tutamıyorum kendimiAyyyy merveee çok güzeller bebek kıyafetlerine bayılırım
Sağlıkla gelsinler, giydiripde atarız fotolarınıHahahha çok tatlısın yabenimki de erkek, fenerli bir erkek daha geliyor yani ikiledik fenerlileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?