Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Aynen öyle Allah vicdan merhamet versin...

Ciddi misin ya ağlıycam bak şimdi annemi aradım hemen annem de ay kızım minik minik başlamış dedi oyyyyy ne güzel bir şey
İlkinde bu şoktan bişi anlamıyor insan ama ikinci de garanti ya ağlarsın ya sevecen diye karnını mıncırırsın. Gebeliğin en güzel dönemi başlıyor hayırlı olsun bi müddet sonra çıksa da rahatlasam diyorsun

Kızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz ( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca ️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya
Maşallah canım gözün aydın

Yaaaa ne güzel bir şey hissetmek saniyelik böyle kısa da olsa şok oldum ne len bu diye afalladım birden aynı bedende olmak mükemmel bir şey inşallah böyle tadını çıkarta çıkarta biter bu süreç. Son zamanlarda ne diycez bakalım

canim sinirlerime hakim olabilirim dersen cikmamak da bir secenek, belirli bir gun ve saat belirleyin, o saatte evi gelip gostersinler, zaten evin icinde kiraci olunca pek almak istemiyor kimse, satilsa bile yeni gelen ev sahibi de hem belirli bir sure vermek zorunda (6 ay) hem de surenin sonunda kendi baska evi varsa mesela yine de mahkemelik olabiliyorsunuz. yani cocuk olana kadar duzenim degismesin vakit kazanayim dersen diye soyluyorum. yoksa sinir bozucu… cok iyi biliyorum. allah hepimize dayanma gucu versin. keyfin kactiginda minnosunu kucagina aldigini dusun, ben oyle yapiyorum mesela, boyle bi’ huzur kapliyor icimi.

Bende de aynısı oldu ilaç kullandım. Kültürde bakteri üremedi ama bakteri 300 lerde diye antibiyotik verdi. Geçti, şimdi yine aynı. Anlamıyorum artık bu enfeksiyon belasını.
Bende 120 falan çıktı. Daha önce de manurol şase kullandım. Yinr tekrarladı. Anlayamadım gitti.
Bende temiz cikti ama nedense idrar yolu enfeksiyonunun butun belirtileri var arada karnima ağri giriyor
Bende de tam tersi belirti yok neyse hayırlısı bir zararı olmasında bebişimize atlatırız inşallah

Kızlar doktorum demir ilacı olarak Ferrozinc verdi aranızda kullanan varmi
Bana da feramat verdi çok fazla olumsuz yorum okudum kullanmadım daha decavit pronatal ve devit 3 verdi. Ben de decaviti kullanıyorum iki gündür. D3 içeriği temiz değilmiş sanırım evde erbatab d3+k2 var onu kullanacağım inşallah midem alırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…