Kuzum inan anlıyorum seni bir taşınma belası da bende var. Kafası her attığında çıkın evimden diyen bir ev sahibim var. Ama deprem bölgesi olunca ince eleyip sık dokumak lazım hâlâ uygun ev bulamadık. Bebeklerimizin kısmetine inşallah kolayca atlatırız bu süreci. Bizi hormonlar bozuyor ne kadar stres olmayacaz desekte oluyoruz yapacak bir şey yok ama elimizden geldiğince minimum seviyeyede tutmaya çalışmak lazım stresi
İlkinde bu şoktan bişi anlamıyor insan ama ikinci de garanti ya ağlarsın ya sevecen diye karnını mıncırırsın. Gebeliğin en güzel dönemi başlıyor hayırlı olsun bi müddet sonra çıksa da rahatlasam diyorsun
Kızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz ( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca ️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya
İlkinde bu şoktan bişi anlamıyor insan ama ikinci de garanti ya ağlarsın ya sevecen diye karnını mıncırırsın. Gebeliğin en güzel dönemi başlıyor hayırlı olsun bi müddet sonra çıksa da rahatlasam diyorsun
Yaaaa ne güzel bir şey hissetmek saniyelik böyle kısa da olsa şok oldum ne len bu diye afalladım birden aynı bedende olmak mükemmel bir şey inşallah böyle tadını çıkarta çıkarta biter bu süreç. Son zamanlarda ne diycez bakalım
aynı sureclerden gecıyorum bende bu bıkacgundur cok agladım üzüldüm. Benımkıde evı satıcam dedı ama derdı kırayı artırmak bence bılmıyorum davalık oluruz heralde bızde bu gıdısle. Allah herkese vıcdan merhamet versın. Durumuda okadar iyi birsürü evi var ama derdı benı cıkarmak. bakalım ıns surec bızım ıcınde ıyı olur.
canim sinirlerime hakim olabilirim dersen cikmamak da bir secenek, belirli bir gun ve saat belirleyin, o saatte evi gelip gostersinler, zaten evin icinde kiraci olunca pek almak istemiyor kimse, satilsa bile yeni gelen ev sahibi de hem belirli bir sure vermek zorunda (6 ay) hem de surenin sonunda kendi baska evi varsa mesela yine de mahkemelik olabiliyorsunuz. yani cocuk olana kadar duzenim degismesin vakit kazanayim dersen diye soyluyorum. yoksa sinir bozucu… cok iyi biliyorum. allah hepimize dayanma gucu versin. keyfin kactiginda minnosunu kucagina aldigini dusun, ben oyle yapiyorum mesela, boyle bi’ huzur kapliyor icimi.
Bende de aynısı oldu ilaç kullandım. Kültürde bakteri üremedi ama bakteri 300 lerde diye antibiyotik verdi. Geçti, şimdi yine aynı. Anlamıyorum artık bu enfeksiyon belasını.
Bana da feramat verdi çok fazla olumsuz yorum okudum kullanmadım daha decavit pronatal ve devit 3 verdi. Ben de decaviti kullanıyorum iki gündür. D3 içeriği temiz değilmiş sanırım evde erbatab d3+k2 var onu kullanacağım inşallah midem alırsa