2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben bilkentte perinatolojide takipliyim hem de özel hastanede hem de devlet hastanesinde
Bende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormu

2 gündür bendede vat sanki gerilme gibi benimde moralimi bozdu harekette hissetmedim 2 gündür kafamı kurcaladı bu durum

Bende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormu

Aa ben daha dün Medikal Park Keçiören'de doğum paketi satın aldım canım kime gidiyorsun

Onu bilmiyorum canım ben hiç doğum için düşünmedim çok erken çünkü benim için ne olacağı belli olmayan bir durumdayım

Ne kadara yaptırdınız ? ben cihazını pek beğenmiyorum ama iyi özge hoca. Orda devam etmekle etmemek arasında kararsızım biraz

Ben 85500'e yaptırdım ama kampanyalı fiyattı önceden bilgi almıştım pazartesi son diye duydum yeni fiyatı 95 binmiş. Ben şehir dışından gidiyorum sadece aileme yakın olduğu için o hastaneyi tercih ettim. Cihaz konusundan ben pek anlamıyorum neden beğenmiyorsunuz

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben birden fazla yere gidiyorum her doktor karından gayet net bakarken özge hocanın cihazında karından net görünmüyor bebek hep alttan bakıyor bende cihaza yoruyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben birden fazla yere gidiyorum her doktor karından gayet net bakarken özge hocanın cihazında karından net görünmüyor bebek hep alttan bakıyor bende cihaza yoruyorum.

Rica ederim, içinize neresi sinerse en doğru yer orasıdır inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza

Canim medikalparkta belli haftadan sonra doğum paketi alinca fiyat degisiyormu acaba bilgin varmi

O konuda bilgim yok canım ama haftaya göre değişeceğini sanmam sadece bazı hastane ve doktorlar belli bi haftadan sonra takibi kabul etmiyor diye duymuştum ama medikal park'ta öyle bir şey var mıdır bilemiyorum bence bi arayıp sormakta fayda var. Erken almak bence paketteki şeylerden faydalanmak için önemli mesela 1 psikolog görüşmesi var ama 12. haftaya kadar geçerliymiş ben o yüzden yararlanamadım. İkili tarama ve kan tahlillerimin de hepsi önceden yapıldığı için rutin kanlara bakılmadı

Kızlar bugün enfeksiyon bölümüne vajinal sürüntü sonucu için gittim herhangi bir şey çıkmadığını söyledi, doktorumun verdiği fitilleri gösterdim, Zalain fitil mantar için ama mantar idrar yolu enfeksiyonu gibi değil hamilelere mantar ilacı ben vermiyorum dedi. Donaxyl fitili kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…