Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayağa kalkıyorum bi su almaya bi tuvalete işte camı falan açmaya anında kasıklarım sızlıyor. Serklaj da yok biliyorsun yapmadılar iyice tedirgin geziyorum. Ya ben ne farkettim biliyor musun. Önceki gebeliğimde karnım çok büyümemişti kızım sanki hiç karnımın üst kısmına çıkmamıştı 26.Haftada bile çok aşağıdaydı.ben ne bileyim ilk gebeliğim bir de. Şimdi çok şükür diyim sanki yukarı çıkıyor gibi sende böyle olumlu şeyler fark ediyor musun?Evet canım öyle sıkıldım ki zaten ayakta dursam baskı yapıyor sanki 7, 8 aylık olmuş gibiyim
Aaa canım ağrın çok artarsa ve su gibi bir şey geldiğini düşünüyorsan hemen gitmelisin bence, inşallah bir şey yoktur da git benceKizlar 2 gündür kasiklarimdan vajianya kadar doluluk var. Artı ağrı var orda sanki içerde bir şey geriliyor. Bide az önce şu gibi bisey geldi. Ama tam emin değilim
En son doktor bana dikişlerin üstünde dedi canim hissediyorum o baskıdan ama bu senin için çok iyi yukarıya doğru çıkıyor demekki dinleniyorsun dikkat ediyorsun ya bu çok önemli rahim yetmezliğin deAyağa kalkıyorum bi su almaya bi tuvalete işte camı falan açmaya anında kasıklarım sızlıyor. Serklaj da yok biliyorsun yapmadılar iyice tedirgin geziyorum. Ya ben ne farkettim biliyor musun. Önceki gebeliğimde karnım çok büyümemişti kızım sanki hiç karnımın üst kısmına çıkmamıştı 26.Haftada bile çok aşağıdaydı.ben ne bileyim ilk gebeliğim bir de. Şimdi çok şükür diyim sanki yukarı çıkıyor gibi sende böyle olumlu şeyler fark ediyor musun?
Sabah yukarıda akşam aşağıda geziniyor sürekliEn son doktor bana dikişlerin üstünde dedi canim hissediyorum o baskıdan ama bu senin için çok iyi yukarıya doğru çıkıyor demekki dinleniyorsun dikkat ediyorsun ya bu çok önemli rahim yetmezliğin de![]()
Devamlı bir ağrıysa gitmekte fayda var canım su gelmesi hiç yaşamadım ona yorum yapamicamKizlar 2 gündür kasiklarimdan vajianya kadar doluluk var. Artı ağrı var orda sanki içerde bir şey geriliyor. Bide az önce şu gibi bisey geldi. Ama tam emin değilim
Bence bir hastaneye git canımKizlar 2 gündür kasiklarimdan vajianya kadar doluluk var. Artı ağrı var orda sanki içerde bir şey geriliyor. Bide az önce şu gibi bisey geldi. Ama tam emin değilim
Ben burdayım diyor işte annecim hissetmek çok güzel bir duygu öyle özeniyorum ki gebelikte her şey yapıyorlar ya spor falan gezme tozma maşallah onlara biz de sağlıkla alırız inş kucağımızaSabah yukarıda akşam aşağıda geziniyor sürekliama o vajinadaki baskıyı hissediyorum. Bazen öyle bir hissettiriyor ki kendini bana doğacak gibi ay
![]()
Aslinda o ağrı tqhmin ettiğin gibi ağrı değil. Sürekli olmuyor sadece mesela belli pozisyonalarda. Mesela ayağa kalkacağım zaman vs. Ya öncesinden vajianyi yıkadım onun ıslaklığı da olabilir diye düşünüyorum. Tam emin değilim. Şuan beklemedeyim. Şükür aksi durum yok şuan.Aaa canım ağrın çok artarsa ve su gibi bir şey geldiğini düşünüyorsan hemen gitmelisin bence, inşallah bir şey yoktur da git bence
Heee iyi canım o zaman, ben bizimAslinda o ağrı tqhmin ettiğin gibi ağrı değil. Sürekli olmuyor sadece mesela belli pozisyonalarda. Mesela ayağa kalkacağım zaman vs. Ya öncesinden vajianyi yıkadım onun ıslaklığı da olabilir diye düşünüyorum. Tam emin değilim. Şuan beklemedeyim. Şükür aksi durum yok şuan.
Ah inşallah maşallah diyelim yine de halimize ya çok şükürBen burdayım diyor işte annecim hissetmek çok güzel bir duygu öyle özeniyorum ki gebelikte her şey yapıyorlar ya spor falan gezme tozma maşallah onlara biz de sağlıkla alırız inş kucağımıza![]()
![]()
Hayr devamlı değil. Bazen oluyor. Mesela ayağa kalkarken vs. Sanci gibi bir ağrı değil başka bir tarifi var. Sanki orası geriliyor. Içerden oranın bağlarını iki taraftan çekiliyor gibi gibi. Su olduğunda emin değilim hemen öncesinden vajianyi yıkadım onun islakligimi acaba diyorumDevamlı bir ağrıysa gitmekte fayda var canım su gelmesi hiç yaşamadım ona yorum yapamicam
Şimdilik durumum iyi şükür. Hem dedigim gibi devamlı ağrı değil. Sanci gibi değil. Sanki gerilme gibi gibiBence bir hastaneye git canım
Crp den anlamam ama kum baya çoğalmış onu biliyorum canım artık ağrıdan yatamıyorum. Bakayım doktorum ne diyecekİyi canım çok yüksek değil herhalde laboratuvar değer aralığını bilmiyorum ama. 0-5 herhalde
İşte kişiden kişiye göre değişiyor bence hamilelikte erken kavramı kaldırılmalı çok enteresan hamilelik çünkü her hafta yeni bir şey çıkıyorYanlız değilmişim benimde ayaklar şişiyor herkes çok erken diyor ama
Çok sevindim bebeklerin iyi olduğuna. İnşallah enfeksiyon da yokturBebekler iyi dedi ama ölçmedi kalp atışlarına baktı bide rahim ağzım kapalıymış. Zaten kendi doktorum değil yurt dışında diye başkasına gittim. Kan verdim crp bakalım dedi kum döküyorum ya iltihap enfeksiyon kapmışmıyım diye
Enfeksiyon çok azmış sadece fazla kum döküyorum ona da bol su iç dedi bu doktor dedim ki günde 4 litre içiyorum damacana mı dikeyim kafamaÇok sevindim bebeklerin iyi olduğuna. İnşallah enfeksiyon da yoktur
Miden lıkır lıkırdır senin hahahaEnfeksiyon çok azmış sadece fazla kum döküyorum ona da bol su iç dedi bu doktor dedim ki günde 4 litre içiyorum damacana mı dikeyim kafamakendi doktorumdan haber bekliyorum