Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kesinlikle ya erkeğe benzedik şimdiden doğuma kadar kocamızla traş oluruz artıka Ahahha
ahahaha benim eşimde öyle diyor yeni makine aldım beraber kullanırız diyor. Böyle laflarla hormonlarıyla yasayan bir kadının gözüne fazla batıyosun kendine dikkat et uyurken falan diyorum

ahahaha benim eşimde öyle diyor yeni makine aldım beraber kullanırız diyor. Böyle laflarla hormonlarıyla yasayan bir kadının gözüne fazla batıyosun kendine dikkat et uyurken falan diyorum
Ahahaha valla ya allahtan kocam takılmıyor böyle şeylere dikkat et seni kesmiyim de

Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugün
Merhaba canım, benimde sürekli gelmeye devam ediyordu bir arkadaşım net bilgili perinatolojiden daha iyi alacağımı söyledi bende öylelikle gittim ve açıkçası iyi ki gitmişim, çünkü benim doktorum 3 haftadır progestanı ağızdan aldırıyordu, perinatoloji fitil olarak kullanmamı söyledi fitil olarak kullanmaya başladım neredeyse gelen lekeler de bitti. Ağızdan aldığım için karaciğerimde yağlanma başladı, şimdi onu düşürmeye çalışıyorum. Leken kahverengi mi?

Saçını boyayan var mı arkadaşlar aranızda? Eczaneden bitkisel boya alabilirsin dedi doktor ama kullanan var mı önce öğrenmek istedim.

Aşkım yok normal ön duvarda dedi doktor da normal mi bana acilde bir takım şeyler söylediler dedim yok yok normal dedi.
Benimki de ön duvarda ama doktor bebek büyüdükçe yer değiştireceğini söyledi yüksek oranda.

Ben kullanmıyorum 2 dedi doktorum ama perinatoloji 1 yeterli demisti
Balım benim de günde ikiye çıkmıştı işte hastanede yatarken de bir şey sorcam, bu su mevzusu falan olunca bi ürktüm iki gündür sanki içimden tuvalette ilaç kokusu geliyo, bu arada yedi güm boyunca da vajina içine komple sıkılan böyle doldurasıya bi krem de kullandım belki ondandır diye düşündüm de. Acaba senden de bazrn böyle burnuna ilaç gibi ama ilaç olup olmadığını anlayamadığım bir koku geliyor mu?

ilfa53 rahatsız edici, enfeksiyon kokusu gibi değil doğum yapınca da içimden öyle kokusu geliyordu ona çok benziyo şurup gibi

Evet canım lekelerim progestan karışık beyazlı kahveli geliyor kokuyor bazen ilactandir illaki ya

Evet canım lekelerim progestan karışık beyazlı kahveli geliyor kokuyor bazen ilactandir illaki ya
Yani olabilir ya beyaz kabukları dökülüyor zaten ona endişe etmiyorum da kokmazdı artık kokuyor, anlam veremedim de neyse artık bir şey olsa sancım falan da olurdu diye düşünüyorum

Yani olabilir ya beyaz kabukları dökülüyor zaten ona endişe etmiyorum da kokmazdı artık kokuyor, anlam veremedim de neyse artık bir şey olsa sancım falan da olurdu diye düşünüyorum
Çok kullanıyoruz ya artık içimiz ilaç oldu korkabilir de kötü düşünmeyelim

Kızlar bugün biraz temizlik yaptım fast food bişeyler yedim akşam yemeği olarak. Yaklaşık 2 buçuk saattir başım hafif hafif dönüyor böyle bişey yaşayan var mı acaba

Bu kumdan kurtulsam aslında başka hiç bişeyim yok hayatımda böbrek ağrısı çekmemiş biriyim hamilelikte kum döküyorum
Aşkitom en olmayacak şeyler zaten hamilelikte olur kimi görsem öyle diş problemi çekmemiş arkadaşım hamilelik boyunca diş sorunu çekti

Kızlar bugün biraz temizlik yaptım fast food bişeyler yedim akşam yemeği olarak. Yaklaşık 2 buçuk saattir başım hafif hafif dönüyor böyle bişey yaşayan var mı acaba
Benim kasık ağrım var yavrum ben de çok yoruldum bugün. Şekerin mi yeni yeni kendine geliyor acaba çok mu aç kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…