Canım bana da acilde plasentan aşağıda demişlerdi doktora sordum çok normal bebek büyüdükçe yukarı çıkacak demişti sanırım plasenta yer değiştirecek. Doğuma kadar çok zaman var bence de değiştirirBenimki de ön duvarda ama doktor bebek büyüdükçe yer değiştireceğini söyledi yüksek oranda.
Anladım canımYok canım bana gelmiyor günde 2 kullanıyorum
Evet canım evet bana da öyle söyledi doktor, bebek büyüdükçe itecek yer değiştirecek dediCanım bana da acilde plasentan aşağıda demişlerdi doktora sordum çok normal bebek büyüdükçe yukarı çıkacak demişti sanırım plasenta yer değiştirecek. Doğuma kadar çok zaman var bence de değiştirir
Her gün başka bir şeyimiz çıkıyor resmen canım yaBenim kasık ağrım var yavrum ben de çok yoruldum bugün. Şekerin mi yeni yeni kendine geliyor acaba çok mu aç kaldın
Ben bir yerde okudum happy mom mu tam nerde hatırlamıyorum tansiyon düşüklüğü vs olabilir diye tam da bizim haftalarda. Olabilir canım her şey olabilir hamilelikte ben şaşırmıyorum kim ne derse desinHer gün başka bir şeyimiz çıkıyor resmen canım yagerçekten nasıl oluyor bilmiyorum. Kasık ağrısı büyümeyle alakalıdır herhalde benimde oluyor arada doktor çok şiddetli olmadığı sürece min yarım saat sürmezse sorun yok demişti. Ama baş dönmem bugün oldu ya. Bilmiyorum şekerim düşse 3 saat oldu. Biraz merak ettim
Su olmasında cişimizi kaçırmaya bile razıyız vallaYok yok su düşünme çişte olabilir bende arada damla damla geliyor doktor iki kez baktı çişti
Evet bende de oluyor baş dönmesi bide göz kararması. Genellikle sabah oluyor. Benim Dr kan azliktan şüpheleniyorBen bir yerde okudum happy mom mu tam nerde hatırlamıyorum tansiyon düşüklüğü vs olabilir diye tam da bizim haftalarda. Olabilir canım her şey olabilir hamilelikte ben şaşırmıyorum kim ne derse desindaha neler göreceğiz bakalım. Ay hoşuma da gidiyor ne belirti yaşarsam yaşayım biraz tuzlu bir şeyler ye bakalım tansiyonun için
evet haklısınız fetal dna yaptırmamıştım, çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişlerimizCanım 12 haftalıkken ultrasonda görmek mümkün ama bildiğim kadarıyla çok bilmiş konuşmayım ama erken olduğu için yanılma payı yüksek. Yani cinsiyet değişemez de görememiş olabilir doktorun. En sağlıklısı ortalama bu haftalarda tahmin edilmesi olabilir ultrasondan diye düşünüyorum. Tabii ki fetal dna falan yaptırmadıysan. Olsun sağlıkla gelsin bebişin
Olabilir canım kansızlıkta yapar demir takviyesi almamız şart bizim bebeler vampir gibi emiyorlar her şeyiEvet bende de oluyor baş dönmesi bide göz kararması. Genellikle sabah oluyor. Benim Dr kan azliktan şüpheleniyor
Nasıl oldun canımŞimdilik durumum iyi şükür. Hem dedigim gibi devamlı ağrı değil. Sanci gibi değil. Sanki gerilme gibi gibi
Ben bu kişi değilim ama bir cevabım var :) gaz ve kabızlık için doktorum bana magnezyum yazdı ve 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı. Nazar değmesin,bana çok iyi geldiKızlar aramızdan biri probiyotik kullanmaya başlıcam doktora danışıp demişti, kimdi hatırlamıyorum ne oldu acaba sordu mu, gaz problemi için demişti
Magnezyum kullanıyorum canım sağolBen bu kişi değilim ama bir cevabım var :) gaz ve kabızlık için doktorum bana magnezyum yazdı ve 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı. Nazar değmesin,bana çok iyi geldi
Beyaz toz şekilde olan mı canım suda acılanBen bu kişi değilim ama bir cevabım var :) gaz ve kabızlık için doktorum bana magnezyum yazdı ve 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı. Nazar değmesin,bana çok iyi geldi
Anladımm,o konuda bir bilgim yok yetkili arkadaşlara bırakıyorum yerimi :)Magnezyum kullanıyorum canım sağolama şey galiba bildiğim kadarıyla böyle enfeksiyonu falan da engelliyormuş sanırım. Ondan da sordum bi tık
Suda eriyen ama toz şeklinde değil,tabletBeyaz toz şekilde olan mı canım suda acılan
Su gelişi olsa öyle ufacık ıslanma olmaz canmAslinda o ağrı tqhmin ettiğin gibi ağrı değil. Sürekli olmuyor sadece mesela belli pozisyonalarda. Mesela ayağa kalkacağım zaman vs. Ya öncesinden vajianyi yıkadım onun ıslaklığı da olabilir diye düşünüyorum. Tam emin değilim. Şuan beklemedeyim. Şükür aksi durum yok şuan.
Kefir tüket enfeksiyon için iyi geliyor cnmKızlar aramızdan biri probiyotik kullanmaya başlıcam doktora danışıp demişti, kimdi hatırlamıyorum ne oldu acaba sordu mu, gaz problemi için demişti
İçiyorum canımKefir tüket enfeksiyon için iyi geliyor cnm
Orası öyle valla ben şu an enfeksiyonu dut kurusu kaynatıp içme ile çözüyorum direk düşürüyor hamilelikte kullanılıyorİçiyorum canımkefir benim çocukluktan beri elimde gezdirdiğim bir içecek. Ama oluyoruz yine hamileyken başımıza bi taş düşmediği kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?