Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Benimki de ön duvarda ama doktor bebek büyüdükçe yer değiştireceğini söyledi yüksek oranda.
Canım bana da acilde plasentan aşağıda demişlerdi doktora sordum çok normal bebek büyüdükçe yukarı çıkacak demişti sanırım plasenta yer değiştirecek. Doğuma kadar çok zaman var bence de değiştirir

Evet canım evet bana da öyle söyledi doktor, bebek büyüdükçe itecek yer değiştirecek dedi

Benim kasık ağrım var yavrum ben de çok yoruldum bugün. Şekerin mi yeni yeni kendine geliyor acaba çok mu aç kaldın
Her gün başka bir şeyimiz çıkıyor resmen canım ya gerçekten nasıl oluyor bilmiyorum. Kasık ağrısı büyümeyle alakalıdır herhalde benimde oluyor arada doktor çok şiddetli olmadığı sürece min yarım saat sürmezse sorun yok demişti. Ama baş dönmem bugün oldu ya. Bilmiyorum şekerim düşse 3 saat oldu. Biraz merak ettim

Ben bir yerde okudum happy mom mu tam nerde hatırlamıyorum tansiyon düşüklüğü vs olabilir diye tam da bizim haftalarda. Olabilir canım her şey olabilir hamilelikte ben şaşırmıyorum kim ne derse desin daha neler göreceğiz bakalım. Ay hoşuma da gidiyor ne belirti yaşarsam yaşayım biraz tuzlu bir şeyler ye bakalım tansiyonun için

Evet bende de oluyor baş dönmesi bide göz kararması. Genellikle sabah oluyor. Benim Dr kan azliktan şüpheleniyor

evet haklısınız fetal dna yaptırmamıştım, çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kızlar aramızdan biri probiyotik kullanmaya başlıcam doktora danışıp demişti, kimdi hatırlamıyorum ne oldu acaba sordu mu, gaz problemi için demişti

Kızlar aramızdan biri probiyotik kullanmaya başlıcam doktora danışıp demişti, kimdi hatırlamıyorum ne oldu acaba sordu mu, gaz problemi için demişti
Ben bu kişi değilim ama bir cevabım var :) gaz ve kabızlık için doktorum bana magnezyum yazdı ve 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı. Nazar değmesin,bana çok iyi geldi

Ben bu kişi değilim ama bir cevabım var :) gaz ve kabızlık için doktorum bana magnezyum yazdı ve 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı. Nazar değmesin,bana çok iyi geldi
Magnezyum kullanıyorum canım sağol ama şey galiba bildiğim kadarıyla böyle enfeksiyonu falan da engelliyormuş sanırım. Ondan da sordum bi tık

Beyaz toz şekilde olan mı canım suda acılan

Su gelişi olsa öyle ufacık ıslanma olmaz canm
Şöyle tarif edim sana idrar yaparken tutabiliyorsun idrarını su geldiğinde direk akıyor . Uzanıp kalkınca direk bacaklarından akar
O ıslaklık havalar ısınınca terlemedende olabilir
Ezcanede bi ped var gelen sıvının ne oldugunu belirliyor al istersen ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…