Hiç sorma 40-50 dakika da bir tuvaletteyim özellikle gece. Artık sinirim bozuluyor. Eşime diyorum bana torba takın oraya boşalsın yoruldum gidemiyorum tuvalete diyeMiden lıkır lıkırdır senin hahaha
Kız ben 2,5 içmeme rağmen çıkamıyorum seni düşünemiyorum kıyamam yaHiç sorma 40-50 dakika da bir tuvaletteyim özellikle gece. Artık sinirim bozuluyor. Eşime diyorum bana torba takın oraya boşalsın yoruldum gidemiyorum tuvalete diye
Bu kumdan kurtulsam aslında başka hiç bişeyim yokKız ben 2,5 içmeme rağmen çıkamıyorum seni düşünemiyorum kıyamam yahemen geçsin ne sorun varsa yeter yordu seni
Detaylı tam bakamadı doktoruma gittim sandım başka biri vardıÇok üzüldüm cnm,ne denebilir bilmiyorum .Ama çaresizliğe düşme sakın .İnş şimdi de doğum kısmet olursa o zaman da sana dua edeceğim.
Yaptir bence de .Aclik kan şekerin sınırda çıkmıştır.Bende sinirdan biraz yüksek cikti.Bana 12. haftada 50 Gr yaptırdı doktor.Onda da hafif yüksek çıktı O yüzden şekerimi olcmemi yazmamı soylediler.Önceden günde 6 kere şimdi gunde 2 kere kan sekerimi olcuyorum.Diyet yapmaya çalışıyorum ama son zamanlarda iştahım çok açık
Detayliya girecektin o nasıl geçti.
Evet bebek ve plasenta zaten aşağıdaydi.Bebek asagidaysa olabilir canım
Ben bu gün suy gibi biseyden suphelendim. Ondan sonra kıpırdadı. Zaten bir yerde durmuyordu. Evet ilk başlarda karınca gibi oluyor. Şimdi benimki vuruyor bildiğinAy ne güzelbende dünden beri oturunca özellikle karınca gibi bişey hissediyorum doktorum 2 haftaya tekme yersin dedi
Yok yok su düşünme çişte olabilir bende arada damla damla geliyor doktor iki kez baktı çiştiBen bu gün suy gibi biseyden suphelendim. Ondan sonra kıpırdadı. Zaten bir yerde durmuyordu. Evet ilk başlarda karınca gibi oluyor. Şimdi benimki vuruyor bildiğin
Suyun geldiğini nasıl anlıyorlar kokusuz mu oluyorYok yok su düşünme çişte olabilir bende arada damla damla geliyor doktor iki kez baktı çişti
ahahaha benim eşimde öyle diyor yeni makine aldım beraber kullanırız diyor. Böyle laflarla hormonlarıyla yasayan bir kadının gözüne fazla batıyosun kendine dikkat et uyurken falan diyorumKesinlikle ya erkeğe benzedik şimdiden doğuma kadar kocamızla traş oluruz artıka Ahahha
Doktorum damla damla değil bacak arası sızar dedi. Ve kokusu oluyormuş değişik zaten suyun gelince anlarsın dediSuyun geldiğini nasıl anlıyorlar kokusuz mu oluyor
Ahahaha valla ya allahtan kocam takılmıyor böyle şeylereahahaha benim eşimde öyle diyor yeni makine aldım beraber kullanırız diyor. Böyle laflarla hormonlarıyla yasayan bir kadının gözüne fazla batıyosun kendine dikkat et uyurken falan diyorum
Merhaba canım, benimde sürekli gelmeye devam ediyordu bir arkadaşım net bilgili perinatolojiden daha iyi alacağımı söyledi bende öylelikle gittim ve açıkçası iyi ki gitmişim, çünkü benim doktorum 3 haftadır progestanı ağızdan aldırıyordu, perinatoloji fitil olarak kullanmamı söyledi fitil olarak kullanmaya başladım neredeyse gelen lekeler de bitti. Ağızdan aldığım için karaciğerimde yağlanma başladı, şimdi onu düşürmeye çalışıyorum. Leken kahverengi mi?Merhaba canım senin aktif kanama alanın mı var? Benim de kanama alanım var leke gelip duruyor ama hiç perinatolojiye yönlendirmedi 16. Haftaya girdim bugün
Benimki de ön duvarda ama doktor bebek büyüdükçe yer değiştireceğini söyledi yüksek oranda.Aşkım yok normal ön duvarda dedi doktor da normal mi bana acilde bir takım şeyler söylediler dedim yok yok normal dedi.
Ben kullanmıyorum 2 dedi doktorum ama perinatoloji 1 yeterli demistiProgestan fitil kullanan var mı?
Balım benim de günde ikiye çıkmıştı işte hastanede yatarken de bir şey sorcam, bu su mevzusu falan olunca bi ürktüm iki gündür sanki içimden tuvalette ilaç kokusu geliyo, bu arada yedi güm boyunca da vajina içine komple sıkılan böyle doldurasıya bi krem de kullandım belki ondandır diye düşündüm de. Acaba senden de bazrn böyle burnuna ilaç gibi ama ilaç olup olmadığını anlayamadığım bir koku geliyor mu?Ben kullanmıyorum 2 dedi doktorum ama perinatoloji 1 yeterli demisti
Evet canım lekelerim progestan karışık beyazlı kahveli geliyor kokuyor bazen ilactandir illaki yaBalım benim de günde ikiye çıkmıştı işte hastanede yatarken de bir şey sorcam, bu su mevzusu falan olunca bi ürktüm iki gündür sanki içimden tuvalette ilaç kokusu geliyo, bu arada yedi güm boyunca da vajina içine komple sıkılan böyle doldurasıya bi krem de kullandım belki ondandır diye düşündüm de. Acaba senden de bazrn böyle burnuna ilaç gibi ama ilaç olup olmadığını anlayamadığım bir koku geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?