Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aaa canım ağrın çok artarsa ve su gibi bir şey geldiğini düşünüyorsan hemen gitmelisin bence, inşallah bir şey yoktur da git bence
Aslinda o ağrı tqhmin ettiğin gibi ağrı değil. Sürekli olmuyor sadece mesela belli pozisyonalarda. Mesela ayağa kalkacağım zaman vs. Ya öncesinden vajianyi yıkadım onun ıslaklığı da olabilir diye düşünüyorum. Tam emin değilim. Şuan beklemedeyim. Şükür aksi durum yok şuan.

Heee iyi canım o zaman, ben bizim ilfa53 gibi ağrısı olup baskı hissettiğini sandım neyse dinlen bakalım çok sürerse bi olumsuzluk farkedersen gidersin. Geçmiş olsun

Ben burdayım diyor işte annecim hissetmek çok güzel bir duygu öyle özeniyorum ki gebelikte her şey yapıyorlar ya spor falan gezme tozma maşallah onlara biz de sağlıkla alırız inş kucağımıza
Ah inşallah maşallah diyelim yine de halimize ya çok şükür

Devamlı bir ağrıysa gitmekte fayda var canım su gelmesi hiç yaşamadım ona yorum yapamicam
Hayr devamlı değil. Bazen oluyor. Mesela ayağa kalkarken vs. Sanci gibi bir ağrı değil başka bir tarifi var. Sanki orası geriliyor. Içerden oranın bağlarını iki taraftan çekiliyor gibi gibi. Su olduğunda emin değilim hemen öncesinden vajianyi yıkadım onun islakligimi acaba diyorum

Bence bir hastaneye git canım
Şimdilik durumum iyi şükür. Hem dedigim gibi devamlı ağrı değil. Sanci gibi değil. Sanki gerilme gibi gibi

Çok sevindim bebeklerin iyi olduğuna. İnşallah enfeksiyon da yoktur

Çok sevindim bebeklerin iyi olduğuna. İnşallah enfeksiyon da yoktur
Enfeksiyon çok azmış sadece fazla kum döküyorum ona da bol su iç dedi bu doktor dedim ki günde 4 litre içiyorum damacana mı dikeyim kafama kendi doktorumdan haber bekliyorum

Hiç sorma 40-50 dakika da bir tuvaletteyim özellikle gece. Artık sinirim bozuluyor. Eşime diyorum bana torba takın oraya boşalsın yoruldum gidemiyorum tuvalete diye
Kız ben 2,5 içmeme rağmen çıkamıyorum seni düşünemiyorum kıyamam ya hemen geçsin ne sorun varsa yeter yordu seni

Kız ben 2,5 içmeme rağmen çıkamıyorum seni düşünemiyorum kıyamam ya hemen geçsin ne sorun varsa yeter yordu seni
Bu kumdan kurtulsam aslında başka hiç bişeyim yok hayatımda böbrek ağrısı çekmemiş biriyim hamilelikte kum döküyorum

Detaylı tam bakamadı doktoruma gittim sandım başka biri vardı
Çok anlamadığı belliydi
Devlet hastanesinin kötü yanları işte

Ay ne güzel bende dünden beri oturunca özellikle karınca gibi bişey hissediyorum doktorum 2 haftaya tekme yersin dedi
Ben bu gün suy gibi biseyden suphelendim. Ondan sonra kıpırdadı. Zaten bir yerde durmuyordu. Evet ilk başlarda karınca gibi oluyor. Şimdi benimki vuruyor bildiğin

Ben bu gün suy gibi biseyden suphelendim. Ondan sonra kıpırdadı. Zaten bir yerde durmuyordu. Evet ilk başlarda karınca gibi oluyor. Şimdi benimki vuruyor bildiğin
Yok yok su düşünme çişte olabilir bende arada damla damla geliyor doktor iki kez baktı çişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…