Vallahi doğru söylüyorsun. Bugün gerçekten kendime ve yaptığım salaklıklara kızıyorum. Bırak kalsın işin gücün her şeye yetişmeye çalışıyorum sonra böyle ay şuram ay buram bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Vallahi salcam artık ben de kalsın iş güç ne varsa bizden önemli değilmiş anlamış oldum.
Bence o yüzdendir ya canım ya, enfeksiyon olduğunda ağrı olmuş muydu ? Öyle bişey mi acaba. Kötü olursan bir gidersin canımAra ara geliyor keskin ağrı batma şeklinde anlam veremedim çok huzursuz etti ama beni canım. Bugün inanılmaz eğilip kalktım
Canım çok sağol harikasınKızlar bu diyetisyenimin önerisiydi yaptım beni rahatlattı belki size de iyi gelir. Kıl konusu bambaşka ben de biliyorsun o yüzden bir şey diyemiyorum canım
Ne demek yavrum rica ederim şifa olsun rahatla, rahatlayın inşallahCanım çok sağol harikasın
O zaman sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekmiştim de bu enfeksiyon belası da nasıl belirti vereceğini şaşırıyor her şey olabilir canım. Biraz dinleneceğim gece beni çok rahatsız ederse uyutmazsa giderim. Biraz daha sıkıyorum dişimi.Bence o yüzdendir ya canım ya, enfeksiyon olduğunda ağrı olmuş muydu ? Öyle bişey mi acaba. Kötü olursan bir gidersin canım
Merhaba ben 16.haftadayim. Ayrintili ultrason icin doktoru aradığımda 21 ve 22.haftada yaptirmalisin dedi . Bence 21 de yaptirsan bi sikinti olmaz. İzmirde kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba bende arastirmaya devam ediyrum. Fikir olur en azindan.Kızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum
Kuzum yorulmuşsun ondandır bebişler artık o kadar hassas değiller korkma. Bende yorulunca batma ağrı oluyor. Hatta geçen hafta gezdik baya birgün ağrılarım oldu dinlen geçerSol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Mideme doğru da ağrım var bence eğildim kalktım ondan böyle oldu bugün çok yoruldum. Bebekte baskı yapıyordur artık ne diyim başka seçenek kalmıyor kuşum. Aynen öyle dinleneyim de geçer umarımKuzum yorulmuşsun ondandır bebişler artık o kadar hassas değiller korkma. Bende yorulunca batma ağrı oluyor. Hatta geçen hafta gezdik baya birgün ağrılarım oldu dinlen geçer
Kendimi dinliyorum takip ediyorum. Bir aksi durum yok. Ağrım yok sıvı gelmiyor. Bebegin hareketleri var. Çok şükür iyiyim.Nasıl oldun canım
Evet öyle diyorlar ama az azdan da geliyor diyorlar ya suyu. O yuzden korktum.Su gelişi olsa öyle ufacık ıslanma olmaz canm
Şöyle tarif edim sana idrar yaparken tutabiliyorsun idrarını su geldiğinde direk akıyor . Uzanıp kalkınca direk bacaklarından akar
O ıslaklık havalar ısınınca terlemedende olabilir
Ezcanede bi ped var gelen sıvının ne oldugunu belirliyor al istersen ondan
Bence normal ya eğer geçmezse gidersin hastaneyeSol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Kayısı çıkmaya başladı. Onu ye oda kabızlığa iyi gelirCanım çok sağol harikasın
Evet dünde 5 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacım oldu. Dün baya fazla su içtim. Şimdi bir ağrım ve ya sıvı gelişi yok. Bebisde hareketliLioo canım benim de çoğunlukla oluyo o baskı. Dr usg de ayrı ayrı gösterir şu rahmin şu idrar torban diye. İkisi kardeş gibi duruyor zaten. Bşr de bebişin eşinin baskı yaptığını düşün. İstemsizce idrar bile getirir o. Muhtemelen öyle bşr şeydir ama iyi dinle kendini yine de
Evet damla damlada gelebiliyor benim öyle olmuştu ama su gelmesi kolay iş değil korkmayın terle veya çişle çok karışıyor o durum yazın genelde çok ter oluyor korkmayınEvet öyle diyorlar ama az azdan da geliyor diyorlar ya suyu. O yuzden korktum.
Canım nasıl oldunO zaman sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekmiştim de bu enfeksiyon belası da nasıl belirti vereceğini şaşırıyor her şey olabilir canım. Biraz dinleneceğim gece beni çok rahatsız ederse uyutmazsa giderim. Biraz daha sıkıyorum dişimi.
merhaba , dün araştırdım Cenk Gezer içime sindi yorumlarından buraya gitmeye karar verdim. İzmir’de misinMerhaba ben 16.haftadayim. Ayrintili ultrason icin doktoru aradığımda 21 ve 22.haftada yaptirmalisin dedi . Bence 21 de yaptirsan bi sikinti olmaz. İzmirde kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba bende arastirmaya devam ediyrum. Fikir olur en azindan.
Canım geçmiş ya çok şükür valla deliksiz uyumuşum geçmişCanım nasıl oldun
merhaba , dün araştırdım Cenk Gezer içime sindi yorumlarından buraya gitmeye karar verdim. İzmir’de misin
Aşkım geçti çok şükür ya ben çok yormuşum dün kendimi gerçekten inanılır gibi değil dinlenmek nasıl iyi geldi. Artık hamilesin kızım bi dur diycem kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?