2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
L luckykus yorulma anacım valla en ufak bişeyim yok şunu yapayım diyince ağrımadığı yer kalmıyo insanın.
Vallahi doğru söylüyorsun. Bugün gerçekten kendime ve yaptığım salaklıklara kızıyorum. Bırak kalsın işin gücün her şeye yetişmeye çalışıyorum sonra böyle ay şuram ay buram bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Vallahi salcam artık ben de kalsın iş güç ne varsa bizden önemli değilmiş anlamış oldum.

Ara ara geliyor keskin ağrı batma şeklinde anlam veremedim çok huzursuz etti ama beni canım. Bugün inanılmaz eğilip kalktım
Bence o yüzdendir ya canım ya, enfeksiyon olduğunda ağrı olmuş muydu ? Öyle bişey mi acaba. Kötü olursan bir gidersin canım

Bence o yüzdendir ya canım ya, enfeksiyon olduğunda ağrı olmuş muydu ? Öyle bişey mi acaba. Kötü olursan bir gidersin canım
O zaman sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekmiştim de bu enfeksiyon belası da nasıl belirti vereceğini şaşırıyor her şey olabilir canım. Biraz dinleneceğim gece beni çok rahatsız ederse uyutmazsa giderim. Biraz daha sıkıyorum dişimi.

Merhaba ben 16.haftadayim. Ayrintili ultrason icin doktoru aradığımda 21 ve 22.haftada yaptirmalisin dedi . Bence 21 de yaptirsan bi sikinti olmaz. İzmirde kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba bende arastirmaya devam ediyrum. Fikir olur en azindan.

Sol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Kuzum yorulmuşsun ondandır bebişler artık o kadar hassas değiller korkma. Bende yorulunca batma ağrı oluyor. Hatta geçen hafta gezdik baya birgün ağrılarım oldu dinlen geçer

Kuzum yorulmuşsun ondandır bebişler artık o kadar hassas değiller korkma. Bende yorulunca batma ağrı oluyor. Hatta geçen hafta gezdik baya birgün ağrılarım oldu dinlen geçer
Mideme doğru da ağrım var bence eğildim kalktım ondan böyle oldu bugün çok yoruldum. Bebekte baskı yapıyordur artık ne diyim başka seçenek kalmıyor kuşum. Aynen öyle dinleneyim de geçer umarım

Evet öyle diyorlar ama az azdan da geliyor diyorlar ya suyu. O yuzden korktum.

Sol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Bence normal ya eğer geçmezse gidersin hastaneye

Evet dünde 5 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacım oldu. Dün baya fazla su içtim. Şimdi bir ağrım ve ya sıvı gelişi yok. Bebisde hareketli

Evet öyle diyorlar ama az azdan da geliyor diyorlar ya suyu. O yuzden korktum.
Evet damla damlada gelebiliyor benim öyle olmuştu ama su gelmesi kolay iş değil korkmayın terle veya çişle çok karışıyor o durum yazın genelde çok ter oluyor korkmayın

Canım nasıl oldun
merhaba , dün araştırdım Cenk Gezer içime sindi yorumlarından buraya gitmeye karar verdim. İzmir’de misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…