- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
Cinsiyet kesinleşmiş canım en son umarım değişmez demiştin gözünüz aydın tekrardan. Maşallah ne güzel aktiviteler yapmışsın. Kıllanma konusunu konuşmuştuk ben lazere gidiyorum genital göbek harici yaptırıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım. Bu konuda ben biraz farklı düşünüyorum herkesin fikir ayrılığı elbette olacak hassasiyeti. Umarım sen de kıllanma sorununu çözebilirsin. Kabızlık içinde gruba isterseniz atabilirim eğer yapmak isterseniz diyetisyenimin yazdıklarını.Kızlarrr nasılsınıız bayadır giremedim, 17. Haftamdayım doktor happy momdan daha ilerde söyledi bebişi, erkek olduğu kesinleşti çok şükür, ve bu aylar harika bisiklete bindim voleybol oynadım enerjim harika. Bu sabah hafif hareketler hissettim seğirme kalp atışı gibi, çoook güzeldi. Gebeliğimin beni en zorlayan yanı tüylerim, geçen bikini bölgemin üst kısmını veetin ağda bantlarıyla minik minik almaya çalıştım, acısına dayandım ama sonradan döktü sivilce oldu. Korkudan bacaklarımı alamıyorum batık olacak diye yara olacak diye. Ama bu haftalar harika. 17 haftada 3 kg aldım biraz üzücü ama frenlemeye çalışıyorum kendimi. Çok kabızım malesef. Sizler nasılsınız ?
Aslında ben de lazere gitmek istiyorum dayanamayacağım çünkü haziranda tatile gidicem arkadaşımın evine hiç öyle gezmek istemem, haftasonu gideyim bacağıma nolacaksa olsun kdkdkd kabızlık için önerin varsa alırım demire başladım o da artırdı canım belki de tartıda o yüzden fazla geliyorum.Cinsiyet kesinleşmiş canım en son umarım değişmez demiştin gözünüz aydın tekrardan. Maşallah ne güzel aktiviteler yapmışsın. Kıllanma konusunu konuşmuştuk ben lazere gidiyorum genital göbek harici yaptırıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım. Bu konuda ben biraz farklı düşünüyorum herkesin fikir ayrılığı elbette olacak hassasiyeti. Umarım sen de kıllanma sorununu çözebilirsin. Kabızlık içinde gruba isterseniz atabilirim eğer yapmak isterseniz diyetisyenimin yazdıklarını.
Çok sevindim canım . Ön sonuç öyle ise devamı da iyidir inşallahCanım sonucum daha yeni çıktı biliyo musun, o da ön sonuç hatta net sonuç da değilama çok şükür olumsuz bir şey çıkmadı ön sonuçta. 19 haftalık olduk oğluşum iyi 2 gündür biraz çok ağrım oldu doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi işte ilaç kullanacağım. Her şey yolunda çok şükür
Dostum ben kullanıyorum. Kanamalıyım şu an o koku gelmiyor ama gebelikten önce de başladığım için gayet iyi biliyorum o ilacın kokusunu.Progestan fitil kullanan var mı?
Bende sormuştum herhangi bir probiyotik kullanabilirsin marka belirtmemişti canım)Kızlar aramızdan biri probiyotik kullanmaya başlıcam doktora danışıp demişti, kimdi hatırlamıyorum ne oldu acaba sordu mu, gaz problemi için demişti
hangi marka şifa olsunBen bu kişi değilim ama bir cevabım var :) gaz ve kabızlık için doktorum bana magnezyum yazdı ve 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı. Nazar değmesin,bana çok iyi geldi
Eğilip kalktın mı canım. Ağrı nasıl ara ara mı geliyorSol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Ara ara geliyor keskin ağrı batma şeklinde anlam veremedim çok huzursuz etti ama beni canım. Bugün inanılmaz eğilip kalktımEğilip kalktın mı canım. Ağrı nasıl ara ara mı geliyor
Kızlar bu diyetisyenimin önerisiydi yaptım beni rahatlattı belki size de iyi gelir. Kıl konusu bambaşka ben de biliyorsun o yüzden bir şey diyemiyorum canımAslında ben de lazere gitmek istiyorum dayanamayacağım çünkü haziranda tatile gidicem arkadaşımın evine hiç öyle gezmek istemem, haftasonu gideyim bacağıma nolacaksa olsun kdkdkd kabızlık için önerin varsa alırım demire başladım o da artırdı canım belki de tartıda o yüzden fazla geliyorum.
Kara ya da beyaz farkeder mi?Orası öyle valla ben şu an enfeksiyonu dut kurusu kaynatıp içme ile çözüyorum direk düşürüyor hamilelikte kullanılıyor
Canım Allah sana da sabır versin, bir an önce iyileşmenizi diliyorum gerçekten. Kanamalı beklemek çok zor çok iyi biliyorumÇok sevindim canım . Ön sonuç öyle ise devamı da iyidir inşallah
Dostum ben kullanıyorum. Kanamalıyım şu an o koku gelmiyor ama gebelikten önce de başladığım için gayet iyi biliyorum o ilacın kokusunu.
Sağol canımBende sormuştum herhangi bir probiyotik kullanabilirsin marka belirtmemişti canım)
hangi marka şifa olsun
Vallahi doğru söylüyorsun. Bugün gerçekten kendime ve yaptığım salaklıklara kızıyorum. Bırak kalsın işin gücün her şeye yetişmeye çalışıyorum sonra böyle ay şuram ay buram bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Vallahi salcam artık ben de kalsın iş güç ne varsa bizden önemli değilmiş anlamış oldum.
Bence o yüzdendir ya canım ya, enfeksiyon olduğunda ağrı olmuş muydu ? Öyle bişey mi acaba. Kötü olursan bir gidersin canımAra ara geliyor keskin ağrı batma şeklinde anlam veremedim çok huzursuz etti ama beni canım. Bugün inanılmaz eğilip kalktım
Canım çok sağol harikasınKızlar bu diyetisyenimin önerisiydi yaptım beni rahatlattı belki size de iyi gelir. Kıl konusu bambaşka ben de biliyorsun o yüzden bir şey diyemiyorum canım
Ne demek yavrum rica ederim şifa olsun rahatla, rahatlayın inşallahCanım çok sağol harikasın
O zaman sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekmiştim de bu enfeksiyon belası da nasıl belirti vereceğini şaşırıyor her şey olabilir canım. Biraz dinleneceğim gece beni çok rahatsız ederse uyutmazsa giderim. Biraz daha sıkıyorum dişimi.Bence o yüzdendir ya canım ya, enfeksiyon olduğunda ağrı olmuş muydu ? Öyle bişey mi acaba. Kötü olursan bir gidersin canım
Merhaba ben 16.haftadayim. Ayrintili ultrason icin doktoru aradığımda 21 ve 22.haftada yaptirmalisin dedi . Bence 21 de yaptirsan bi sikinti olmaz. İzmirde kime gitmeyi düşünüyorsunuz acaba bende arastirmaya devam ediyrum. Fikir olur en azindan.Kızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum
Kuzum yorulmuşsun ondandır bebişler artık o kadar hassas değiller korkma. Bende yorulunca batma ağrı oluyor. Hatta geçen hafta gezdik baya birgün ağrılarım oldu dinlen geçerSol kasık ağrım var bugün çok yordum kendimi eğildim kalktım gerçekten yorucuydu. Normal mi bu kadar yorulmaya ağrı? Hiç hastaneye gitmek istemiyorum o kadar yorgunum.
Mideme doğru da ağrım var bence eğildim kalktım ondan böyle oldu bugün çok yoruldum. Bebekte baskı yapıyordur artık ne diyim başka seçenek kalmıyor kuşum. Aynen öyle dinleneyim de geçer umarımKuzum yorulmuşsun ondandır bebişler artık o kadar hassas değiller korkma. Bende yorulunca batma ağrı oluyor. Hatta geçen hafta gezdik baya birgün ağrılarım oldu dinlen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?