Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar gece babam hırlayınca oda değiştirdim bide ben tıpaçla uyurum uykum hafif diye beni görmeyince odama gelmiş seslenmiş duymamışım sonra beni dürttü tabi ben çığlık çığlığa bağırdım ama öyle böyle değil sonra yüzünü gördüm durdum😂😂 lojman da herkes uyanmış sesime kabus gibiydi 😂 sabahtan beri bebekler iyi mi diyor 😂

Amin. Ben de Güzin Başcı’ya denk geldim bugün. Kendi özel kliniği varmış. Onun da muayene ücreti 4000 TL. Zorlayıcı biraz maalesef. Ama yorumları baya iyi. Doğumu da anlaşmalı olduğu hastanelere özel ekibiyle gelip yapıyormuş. Dedim acaba onun hastası çıkar mı hiç. Ben şu an Bilkent’e gidiyorum. Ama her seferinde farklı doktor geliyor. Ona alışamadım. Eşimi içeri almıyorlar.
Etlikte de aynısı var ben de memnun kalmadım. Çok övüyolar halbuki ama drlar değişiyo eşe izin verilmiyo. Pursaklar küçük hastane olunca eşimle girmeme izin veriliyo ve hep aynı dr a gittim.

Siz söyleyince baktım ben de yorumlara göre hareket edeceğiz galiba 😅

Kızlar bir şey var kafama takılıyor çok. Sizin de karnınız bir gün 6 aylık gibi bir gün 10 haftalık falan gibi oluyor mu ? Yani bu değişimi aklım almıyor nasıl bir anda o kadar büyüyüp ertesi gün minicik kalıyor? Bu çocuk nereye gidiyor ? Yani hareketini hissetmesem eridi gitti falan dicem tövbe estağfurullah çok kafama takıyorum bu mevzuyu

Kızlar bir şey var kafama takılıyor çok. Sizin de karnınız bir gün 6 aylık gibi bir gün 10 haftalık falan gibi oluyor mu ? Yani bu değişimi aklım almıyor nasıl bir anda o kadar büyüyüp ertesi gün minicik kalıyor? Bu çocuk nereye gidiyor ? Yani hareketini hissetmesem eridi gitti falan dicem tövbe estağfurullah çok kafama takıyorum bu mevzuyu
Çocuk zaten o kadar büyük değil canım. Bazen gaz yada bebeğin duruşundan dolayı şişiyor yani bebek bi büyüyğp bi küçülmez merak etme sürekli olacak böyle şeyler ♥️

Çocuk zaten o kadar büyük değil canım. Bazen gaz yada bebeğin duruşundan dolayı şişiyor yani bebek bi büyüyğp bi küçülmez merak etme sürekli olacak böyle şeyler ♥️
Yani o zaman şöyle mi diyoruz, küçük hali aslında normal hali. Büyükken o gaz vs olmuş oluyor 🙄

Kızlar gece babam hırlayınca oda değiştirdim bide ben tıpaçla uyurum uykum hafif diye beni görmeyince odama gelmiş seslenmiş duymamışım sonra beni dürttü tabi ben çığlık çığlığa bağırdım ama öyle böyle değil sonra yüzünü gördüm durdum😂😂 lojman da herkes uyanmış sesime kabus gibiydi 😂 sabahtan beri bebekler iyi mi diyor 😂
Yahahdjshduxhshs ay çok güldüm. Ama anlıyorum seni, yalnız yaşayan biri olarak aniden kocam falan eve gelince gece ödüm kopuyor, adam da artık böyle arıyo kapıda beni 😀 ben geldim falan diye kapıyı açmadan ahhshs

Gaz sıkışıyor balım bir de akşama kadar Yediklerimiz falan insan şişiyo, bazen yediğimiz besinler de yapıyo 💙 aslında normal olan küçük hali 😀

Hanımlar benimde gaz sıkışmasından hamile kalmadan önce de hep sol tarafım ağrırdı kendimi biliyorum sağda ağrı olmazdı. Sağ tarafta ağrı değil de tıp tıp sanki bişey vuruyor saniyelik sürüyor günde 1-2 kere oluyor güçlenmiş midir o kadar?

Yahahdjshduxhshs ay çok güldüm. Ama anlıyorum seni, yalnız yaşayan biri olarak aniden kocam falan eve gelince gece ödüm kopuyor, adam da artık böyle arıyo kapıda beni 😀 ben geldim falan diye kapıyı açmadan ahhshs
Ahahaha aynen öyle valla yalnızlığa alıştığım için tuhaf geldi 😂 ama uyanınca da baya güldüm tövbe yarabbi😂😂

Yani o zaman şöyle mi diyoruz, küçük hali aslında normal hali. Büyükken o gaz vs olmuş oluyor 🙄
Bebeğin elbette büyüyecek ama asıl gaz şişliği olmadığı zamanlar 25. Haftadan sonra o zaman karnımız şişiyor tamamen bebiş için hazır hale geliyor takma kafana

Hanımlar benimde gaz sıkışmasından hamile kalmadan önce de hep sol tarafım ağrırdı kendimi biliyorum sağda ağrı olmazdı. Sağ tarafta ağrı değil de tıp tıp sanki bişey vuruyor saniyelik sürüyor günde 1-2 kere oluyor güçlenmiş midir o kadar?
Olur balım tık tık günde üç dört kere, her gün olmasa da vuruyorlar maşallah 🙏

kizlar ben asi oldum bugun ☺️

L luckykus canim sen ozellikle sormustun.

tetanoz, bogmaca ve difteri uclu asi yapiyorlarmis. 18-24 hafta arasi yapilabiliyormus. 20. haftamdayim ben. tetanozda ikinci doz da varmis 24. haftada yapiliyormus. bogmaca ozellikle yenidoganlarda riskli olmaya baslamis maalesef, multeciler ve asisiz olan kisiler cogaldigi icin. ben zaten asi olmayi hep dusundugumden bir cekincem yoktu. bir de cocuk doktoru arkadaslarim var, onlar topuk kani ve asilarla ilgili sag olsunlar yaptirmamanin risklerini epey anlattilar bana, o nedenle bu tarz tetkiklere olumlu yaklasiyorum.

asi olurken biraz yaniyor, sonrasinda da yanma devam ediyor. kolumda agri da yapma ihtimali oldugindan, sol kolumdan vurdu hemsire. benim aci esigim yuksektir ama vucudum da bi’ o kadar nazlidir maalesef. su an icin agrili ama iyiyim.
canım çok ama çok geçmiş olsun aynı zamanda şifa olsun ikinize de 💖 teşekkür ediyorum detaylı anlatımın için 🌷

Hahahha ciddi misin tövbe estağfurullah ya resmen gözümde canlandırdım da hem korkunç hem de çok komik hahah 😂😂😂 bebekler bi sıçramışlardır annem ne yapıyor böyle diye de yazık baban nasıl o da korkmuştur kıyamam ya 😂🥹

Benimde bazen öyle oluyor aklimda deli sorular 🤦

Back
X